Parfumurile, bijuterii olfactive ce mă fac să mă simt bine în pielea mea

totul despre parfumuri
Share the joy

Parfumurile, bijuterii olfactive ce mă fac să mă simt bine în pielea mea

Parfumul… ca o femeie, femeia… ca un parfum

Nu este nimic mai special și contradictoriu decât să fii femeie… Poți gândi cu inima, poți acționa impulsiv, poți să fii răpusă de emoții sau topită de iubire. Ca femeie, îți permiți să te lași pradă simțurilor, să fii sensibilă și emotivă, să trăiește un milion de senzații într-o singură zi și să le etalezi pe fiecare într-o singură privire.

Nu e nimic mai complex ca un parfum. Parfumul este un veșmânt diafan ce te îmbracă în mireasma sa, o vâltoare de simțuri ce te vrăjesc cu aroma lor, un concept ce a luat naștere din fumul albăstrui ce se risipea din ofrandele ce afumau templele antice și ne subjugă și astăzi cu substanța lui, uneori atât de evidentă că aproape este palpabilă.

Parfumul, o bijuterie olfactivă mai strălucitoare ca orice giuvaier

Când un parfum și o femeie devin unul și același lucru, se naște o armă de seducție irezistibilă, de aceea alegerea parfumului pe care-l port este o decizie foarte importantă. Știu că aroma care mă însoțește va deveni cartea de vizită pe durata întregii zile, de aceea consider că trebuie să includă detalii olfactive care mă reprezintă în mod fidel, dar mai ales care se potrivesc perfect cu ocazia la care-l port.

Fiecare parfum e ca o muză, îmbie la creativitate și desenează o frumusețe atemporală de neuitat… Fiecare parfum e o bijuterie excepțională ce atrage privirile cu eleganța sa, iar atunci când ingredientele sunt de calitate, lasă impregnată o amintire olfactivă sublimă.

Mie îmi plac bijuteriile… și parfumurile. Uneori renunț la micile podoabe din metale prețioase doar pentru a mă îmbrăca cu miresme tulburătoare ce degajă seducție, eleganță și rafinament. Nu m-am putut hotăra nicicând asupra unei arome, le iubesc atât de mult încât asemeni fashionistelor mi-aș dori o ”garderobă” plină de parfumuri.

Infinite Love Miami For Women

Le categorisesc după note, după ocazii sau după anotimpuri. Le port în întunericul nopții sau mă îmbrac cu ele peste zi, dar oricum ar fi, parfumurile sunt cele mai prețioase bijuterii ale mele.

Sunt zile când soarele se oglindește-n geam, ascuns după draperia întunecată, zile în care mă strecor cu greu din moliciunea așternuturilor. Știu ce vreau să port de cum mă privesc în oglindă și-mi văd obrajii îmbujorați. Acele zile sunt pentru rochii vaporoase și pentru parfumuri voluptoase ce răspândesc în jur buchete florale ce uimesc cu prospețimea lor.

În acele zile aleg să port Nina by Nina Ricci. Îmi plac notele sale moi și combinația delicioasă de arome florale împletite armonios cu tonuri fructate. Îmi place Nina pentru că este un parfum tineresc și dulce, ce exprimă vitalitate și bucurie ce la câteva ore de la purtare aduce în atenție detalii romantice. Nina este un parfum ușor de purtat, ademenitor că o prăjitură aromată te cucerește de la primele note.

Apoi sunt zile mohorâte, când ploaia ce îmi bate în geam mă trezește înaintea deșteptătorului. Înainte să ies din casă îmi iau umbrela curcubeu și mă îmbrățișez în câteva pufuri de Miracle by Lancome sau parfumul K126 – Miami For Women, care se aseamănă perfect cu parfumul cuceritor Euphoria (Calvin Klein).

Mai sunt ocazii când aleg parfumuri cu o construcție opulentă ce mă poartă într-o călătorie olfactivă luxuriantă. Sau zile când ma îmbrac în răcoarea revigorantă a citricelor, dar oricum ar fi, îmi doresc aproape fiecare parfum pe care-l văd.

Parfumuri Infinite Love

Infinite Love – parfumuri care strălucesc ca niste bijuterii

În parfumerie sunt atât de multe tentații și atât de multe combinații de arome de descoperit, încât întotdeauna sunt fericită să caut soluții salvatoare pentru a mă putea răsfăța, aşa am descoperit esențele Infinite Love.

Parfumurile Infinite Love sunt esențe similare cu rețetele celor mai cunoscute parfumuri de pe piață, însă prețul acestora este mult mai mic față de parfumurile originale.

Infinite Love face parte dintr-o franciză internațională de parfumuri originale și de calitate, care a înregistrat vânzări peste așteptări în România, dar și în Europa, SUA, Emiratele Arabe Unite, Tunisia și Arabia Saudită, poziționându-se pe piață că o alternativă excelentă pentru oamenii pasionați de esențe și nu de etichete.

În sofisticată lume a parfumurilor este dificil să rămâi în atenția iubitorilor de arome, iar cei de la Infinite Love știu că pentru a obține răspunsul olfactiv al publicului trebuie să oferi esența. Cu o consistentă complexă și note bogate aceasta trebuie să fie o explozie de miresme magice și arome intense care vor face persoana care „îmbracă ” aceste parfumuri să devină de neuitat.

Mirosul este cel mai sensibil dintre simțuri, iar un parfum rafinat, care durează și nu își schimbă notele olfactive va lăsa o amprentă puternică în memoria celor din jur. Chintesență a eleganței, acestea poartă arome profunde și persistente pentru întreaga zi. Pentru a aprecia un parfum la adevărată lui valoare este nevoie doar de un „puf”, o singură doză de eleganță care să îi facă pe cei din jur să întoarcă privirea după tine, iar parfumurile Infinite Love au această putere.

Pafumul de care m-am indragostit

Eau de Cartier este parfumul e care îl port când nu reușesc sa rezonez cu altceva. Un parfum unisex din familia citricelor, ce mă tine subjugată de ani de zile cu simplitatea lui.

Parfumul Cartier dă putere sentimentelor sigilând clipele de neuitat pentru toţi acei care caută intensitate emoțională. Acesta se potrivește perfect domnilor prin notele de chihlimbar și cedru, arome profund bărbătești, care îmbrățișează notele picante de patchouli cu mireasma lor bogată de mosc-dulce, foarte condimentată și puternic erbacee. Notele de lavandă și coriandru îndulcesc asprimea aromelor lemnoase, transformându-l într-un parfum perfect pentru ea.

Toate aceste minunate miresme sunt înlănțuite, de esența de violetă, notă care persistă și se simte caldă, inconfundabil feminină, transformând acest parfum într-unul unic, pe care vei vrea să îl porți mereu. Semnătura olfactivă se caracterizată prin puritate și oferă arome excepționale, miresme naturale meticulos selectate cu acorduri vibrante care își fac simțită prezența doar după ce îmbraci acest parfum. Un parfum senzual, generos, pur și prețios pentru el și … pentru ea. Oricare din ei îl poartă, atrage ca un magnet cu miresmele lui de parfum de colecție, cu mai multe fațete.

Sticla elegantă și esența de un verde cristalin evidențiază parcă aromele verzi din compoziția sa, pentru ca violeta și lavanda sunt plante recunoscute în întreaga lume pentru aroma lor rafinată.

Cartier Eau de Concentrée

Datorită intensității sale aromatice și durabilității olfactive, e un parfum care lasă tatuat numele tău mult timp după ce ai plecat, pentru că acest amestec delicios de arome se așează pe notele de bază de cedru, patchouli și ambră albă, ceea ce face parfumul mai intens, lăsând o amintire generoasă pe piele.

De ce m-a fermecat atât? Poate că pentru că îl port cu dor când el nu e acasă, caci uneori îl șterpelește ștrengărește din sertar și se îmbracă cu parfumul meu. Sau poate pentru că e parfumul care ma caracterizează cel mai bine: independentă şi cameleonică, îmi place să fac ce vreau, când vreau, apreciind libertatea la maxim.

Pe tine ce parfum te tine prins în mrejele sale?

Be the first to comment on "Parfumurile, bijuterii olfactive ce mă fac să mă simt bine în pielea mea"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*