Parfumurile Lambre, arome ispititoare

Share the joy

Să găseşti parfumul potrivit pentru tine, poate fi o adevărată provocare. Dintre miile de parfumuri disponibile pe piaţă, poate părea mai uşor să rămâi doar cu acelaşi parfum pe care l-ai purtat întotdeauna, pe care îl cunoşti şi aproape nu îl mai simţi în rutina zilnică. Dar când vine vorba de a încerca ceva nou, trebuie să ştii unele trucuri pentru a face alegerea perfectă pentru tine. Uneori poate fi copleşitor să te afli în faţa a zeci de sticluţe de parfum, să simţi în jurul tău atâtea arome şi să nu ştii exact care îţi place mai mult. De aceea aş vrea să te învăţ câteva trucuri şi împreună cu mylambre.ro să te ajut să găseşti exact acel parfum la care ai visat dintotdeauna.

Va povesteam într-o postare trecută despre tânărul brand LAMBRE şi despre parfumurile lui exclusiviste. Şi v-am făcut review atunci la o pereche de parfumuri tinereşti, revigorante şi îndrăzneţe. Totodată vă reamintesc că pe site puteţi solicita absolut gratis o mostră de parfum.

Compania LAMBRE Groupe Internaţional activează pe piaţa produselor de parfumerie şi cosmetică din anul 1999, oferind o gama largă de cosmetice şi parfumuri cu marca LAMBRE.

Astăzi însă, vă voi povesti puţin despre altă pereche de parfumuri, fermecătoare, arome ispititoare, minunate miresme care îmbată simţurile şi trezesc spiritul.

 

lambre cosmetics

Parfumurile pe care vi le aduc acum în atenţie, sunt opusul celor de data trecută. Parfumuri sobre, elegante şi sofisticate, pentru un el şi o ea învăluiţi de succes. Perechea de parfumuri GOLD AMBER face parte din seria exclusivistă a parfumurilor LAMBRE  parfumuri ispititoare pe care vă invit să le cunosteti.

 

gold amber

Parfumul GOLD AMBER WOMEN by LAMBRE este o apă de parfum pentru femei misterioase, atrăgătoare şi ispititoare. Femei de succes, elegante şi hotărâte.

Aparţinând familiei de parfumuri orientale, este un parfum opulent, încărcat de miresme exotice. Notele de bază ale acestui parfum sunt date de răşina balsam, chihlimbar, Cistus, smirnă, patchouli si lemn de stejar. Aproape toate notele de baza sunt date de răşini, arome apăsătoare şi sofisticate, miresme ambrate, oriental -lemnoase. Pe ele se aştern notele de mijloc, de trandafir, tămâie şi ceară de albine. Bogăţia acestor arome este greu de egalat şi sunt condimentate cu notele de vârf galbanum, busuioc, whisky, rom si lămâie.

Gold Amber for women este un parfum deosebit de elegant, pentru o femeie sofisticată, cu priviri seducătoare şi alură misterioasă. Pe site se găseşte în două variante de 2 ml şi 75 ml.

gold amber

GOLD AMBER MEN by LAMBRE, este pentru bărbatul de succes, necruţător şi hotărât. Aşa cum am spus şi data trecută, parfumurile LAMBRE se completează unul pe celălalt. Au miresme comune, în general notele de baza, fixatorii sau, miresme care aparţin aceleiaşi calse de arome. Vetiver care se regăseşte alături de ulei dulce, chihlimbar şi labdanum, în notele de baza ale acestui parfum, îl transformă într-un parfum sobrtu, elegant şi stilat deopotrivă. Parfumant cu note pământii, este nota olfactivă de fond şi fixator al celorlalte miresme care îl compun. Un parfum cu miresme profund masculine. Inima acestui parfum , în care se regăsesc nuanţe de trandafir şi exotică tămâie sau şofran, nu fac decât să evidenţieze opulenţă de arome care îl compun. Notele de vârf, puternic condimentate de bergamotă, grapefruit, cardamom, scorţişoară şi Elemi rasin lasă în urmă o adiere dulce, seducătoare şi ispititoare. Eleganţa este cuvântul care defineşte acest parfum şi va grava o amintire puternică în memoria oricui va cădea în mrejele lui.

gold amber by Lambre

Aş pune aceste parfumuri în categoria „greilor clasici” . Familia parfumurilor dulci-ambrate, pentru persoane care ştiu ce vor. Parfumuri recomandate pentru seară sau pentru anotimpul rece. Parfumuri care păstrează intactă aromă, când sunt aşezate pe piele şi pe materiale naturale.

Be the first to comment on "Parfumurile Lambre, arome ispititoare"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*