CITY, parfumurile orasului by LAMBRE

Share the joy

CITY, parfumurile orasului by LAMBRE

Oraşul se umple de miresme ce se strecoară tăcute printre ziduri fumurii, încălzindu-le cu splendoarea lor. Fără îndoială atmosfera pe care o crează, un parfum este atrăgătoare.

Valuri suculente, adieri mândre, stropi dulci, petale pudrate, rădăcini lemnoase sau piele, toate acestea se adună şi fac implozie într-o mireasmă unică, elegantă şi sofisticată… parfumul.

Pieptul se umple de arome ameţitoare, vârtejuri dulci ce te prind în mrejele lor exotice. Simţul olfactiv se îmbată de parfumuri proaspete că o boabă de rouă şi zăreşti îndrăgostiţii aşezaţi tăcuţi pe băncile orașului, cu zâmbete largi şi capetele plecate, ascunzând tainele inimii.

Astăzi vă vorbesc despre doi sportivi, doi îndrăgostiţi de neliniştea oraşului. Energici, proaspeţi, delicioşi, înveselesc totul pe unde trec.

city

CITY WOMEN by LAMBRE – apa de parfum pentru femei

Un parfum delicios, suculent, care creionează o femeie energică, sportivă. CITY WOMEN este un parfum cuceritor, pentru femeile tinere cărora le place să trăiască viaţă la maxim, gustând din plin aventura.

Parfumul se deschide cu arome gurmande, rondele de ananas cu parfum exotic, par să te învăluie într-o invitaţie tonică, un joc captivant în care citricele lime şi grapefruit aduc prospeţime şi vigoare. Un cocktail delicios, izbucneşte efervescent din notele de vârf ale acestui parfum. Se retrage ca un val, cu stropi mari împroşcând aerul fierbinte, lăsând in urmă amintirea dulce a ananasului.

Un val revigorant care revine cu notele de mijloc, marine, uşor amare, se aşează pe piele într-un sărut înfocat.

Petale pudrate, stropite cu apă de trandafir, invelesc grijulii fructe pline de dulceaţă misterioasă. Coacăzele negre se împletesc într-un dans frenetic cu trandafirii delicaţi, dând naştere unei miresme ameţitoare.

Urmează notele finale, fără că valul nestatornic să se risipească. CITY WOMEN este un parfum voluptos, care păstrează în corpul sau, aşezate cu grijă, rânduite, ordonate, toate aromele care îl compun.

Vag, după câteva ore de purtare, notele de înaintare încep să se diminueze, în timp ce notele finale capătă profunzime. Moscul elegant, îndulcit cu aroma caramelizată a zahărului brun pune stăpânire pe toate simțurile.Toate acestea creează un parfum amplu, unde toate aromele se amestecă haotic, apoi întocmai ca un oraş gălăgios, se echilibrează. Un parfum care începe ca o dimineaţă exuberantă, într-un oraş plin de viaţă şi se încheie seara târziu într-un club, cu stroboscopul învârtindu-se ameţitor.

Mi-a plăcut mult. E un parfum pe care l-am purtat cu plăcere. Dulce, fructat, cremos, cred că este o aromă potrivită seara când răcoarea poate amplifica toate notele care îl compun.

Îl puteţi achiziţiona de pe site sub formă de Tester (Mostră) 2ml şi Apă de parfum 50ml .

Datorită notelor din compoziția sa, acest parfum face parte din familia olfactivă floral-citric.

city

CITY MEN by LAMBRE – Apă de toaletă pentru bărbaţi

Oraşul este un amalgam de culturi, culori, zgomote, oameni zgomotoşi care trebuie să se facă remarcati in vacarmul multicolor.

Parfumurile pot oferi oricui o identitate, o definiţie personală, unică. CITY MEN by LAMBRE este esenţă unicităţii, a independenţei, accesoriul perfect pentru bărbatul puternic care vrea să se facă remarcat în… junglă oraşului.

Parfumul începe cu un atac tăios, note proaspete, de grapefruit zemos condimentat cu piper roz, un amestec aromatic revigorant cu note colosale susţinute apoi de fineţea florilor de portocal. O deschidere citrică, un atac armonios, ce îţi captează atenţia imediat.

Notele de mijloc sunt răcoroase, marine, susurând miresme de talazuri îngheţate. Brize oceanice, revărsate cu generozitate peste prospeţimea buchetului de flori albe. Stropi acvatici, de o puritate fără margini, împrăştie răceală peste condimentatul rozmarin.

Notele de inimă înceţoşează claritatea notelor de înaintare, risipindu-le precum ceata ce dispare deasupra oraşului în momentul răsăritului.

Parfumul poate fi considerat sport, însă notele de bază formate doar din arome lemnoase de cedru, îi conferă o eleganţă clasică.

Aromele de răşină, verzi, profunde invocă zenzualitatea unui bărbat hotărât, sculptând o compoziţie mirifică. Un parfum pentru bărbatul independent, hotărât să cucerească oraşul… CITY MEN by LAMBRE .

Parfumul face parte din familia olfactivă: Lemnos cu note marine şi îl găsiţi pe site sub formă de Tester (Mostră) 2ml şi Apă de toaletă 50ml.

Nu uitaţi că la fiecare achiziţie, primiţi 3 mostre cadou. În plus dacă încă nu sunteţi hotărâţi, puteţi cere o mostră din parfumul care vă invită în îmbrăţişarea sa. LAMBRE vă va oferi absolut gratis, orice tester credeţi că vi se potriveşte.

Vino pe site unde te invit să faci o incursiune în universul parfumat by LAMBRE.

Be the first to comment on "CITY, parfumurile orasului by LAMBRE"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*