Frangipani Monoi de la Elemis, răsfăț de lux pentru pielea noastră

Frangipani Monoi de la Elemis
Share the joy

Frangipani Monoi de la Elemis, răsfăț de lux pentru pielea noastră

Hello ladies,
Pentru ca la Bucovina Beauty Event 2, am primit un nou goodie bag de la Adda-Shop.ro cu două dintre cele mai rafinate produse care mi-au transformat rutina personala într-un moment foarte parfumat, astăzi vreau să vă vorbesc despre răsfăț și despre dușul zilnic care pe lângă faptul că este unul dintre momentele cele mai relaxante este ocazia perfectă de a aduce în rutina noastră de frumusețe produse luxuriante care să alinte pielea cu atingeri înspumate, delicate și parfumate. Așadar vreau să vă împărtășesc experiența mea cu doua produse ale gamei Frangipani Monoi de la Elemis.

În cazul în care nu ați auzit de Elemis, dați-mi voie să vă spun că este o firmă englezească de cosmetice de lux care se caracterizează prin faptul că produsele conțin în formulă lor majoritatea ingredientelor de origine naturală. În plus parfumul produselor este delicat, onctuos și amețitor, cât să te facă să îți pierzi capul în splendoarea lui.

 

Elemis Frangipani Monoi Shower Cream

Încă de când am început să folosesc acest gel-cremă de duș, mă gândesc cum să vă descriu senzația pe care o am când îl întind pe piele. Eu folosesc acest gel de duş cu o lufa fină, pentru că în acest mod formează o spumă incredibilă, netedă și cremoasă care curăță delicat, fără a afecta barieră protectoare a pielii. Însă că mod de folosire, indicat este să aplicați o cantitate mică în palmă și să masați pielea udă. În acest mod nu face foarte multă spumă, însă toate ingredientele active sunt absorbite de piele.

Ingredientul său principal este floarea Frangipani, exotică și fermecătoare, o floare de hibiscus cu un parfum paradisiac. Elemis Frangipani Monoi Shower Cream conține de asemenea monoi, un ulei exotic Tahitian, care este foarte popular printre pasionatele din lumea cosmeticelor. Pentru a completa această explozie de ingrediente găsim de asemenea ulei de cocos ce aduce în această onctuoasa cremă de duș, toate proprietățile sale extraordinare.

Cu doar un strop de Elemis Frangipani Monoi Shower Cream ești cufundat într-o spumă aromată și delicioasă care te învăluie cu un parfum exotic incredibil.

Elemis Frangipani Monoi Shower Cream vine într-un tub de plastic foarte practic, care se aplică doar prin simpla apăsare. Conține 50 ml și cred că este unul dintre gelurile de duș pe care le-am folosit în ultima vreme și care mi-a plăcut enorm și pe care cu siguranță îl voi cumpăra.

Crema de duș luxuriantă este deosebit de prietenoasă cu pielea. Face o spumă catifelată, naturală, care curăță delicat pielea. Infuzia unică și bogată a uleiului exotic Tahitian Monoi, un amestec tradițional de flori Tiare înmuiate în uleiul Coprah, parfumat cu flori Frangipani pentru a lăsa pielea fină, suplă și parfumată delicat. Pentru răsfățul total al corpului după baie, aplicați renumitul ulei de corp Frangipani Body Oil.

Frangipani Monoi de la Elemis review

Elemis Frangipani Monoi Body Cream

Această cremă hidratantă este complementul perfect al gelului de duș, despre care am vorbit mai devreme, nu numai pentru a face că parfumul delicios să se tatueze adânc în piele, ci pentru a continuă procesul de hidratare.

Datorită formulării, rezultatul este o piele moale și fină și catifelată. Printre ingredientele sale găsim pe lângă floarea Frangipani, uleiuri naturale și esențiale precum ar fi uleiul de nuci monoi, susan, coprah și macadamia.

În ceea ce privește experiența mea cu această cremă de corp trebuie să spun că am fost surprinsa de intensitatea parfumului și nivelul mare de hidratare. Cu toate acestea, atunci când îl folosesc în combinație cu Elemis Frangipani Monoi Shower Cream, observ că pielea rămâne hidratată aproape toată ziua.

Crema de corp luxuriantă îmbogățită cu ulei fin de Macadamia și ulei de Susan bogat în lipide, pentru a lăsa pielea hidratată și netedă. Infuzia unică a uleiului exotic de Monoi Tahitian, amestecul de flori de Tiare înmuiate în uleiul Coprah, este parfumată cu flori Frangipani, pentru a lăsa pielea încântător de moale, suplă și parfumată delicat.

Ca și gelul de duș, crema de corp Frangipani Monoi vine într-un tub din plastic și conține o cantitate de 50 ml de răsfăț pur.

Trebuie să spun că parfumul acestor produse este cu adevărat rafinat, luxuriant, de o eleganță de nedescris și rămâne discret pe piele timp de câteva ore, iar acest lucru se datorează în mare parte florii Frangipani.

Numele științific al acestei flori exotice este Plumeria Rubra, o plantă pe care o găsim în climatul tropical. Floare este extrem de frumoasă și delicată și are o aromă de nedescris.

În prezent, această floare are valoare ornamentală, fiind cultivată în chiar și în casă pentru frumusețea și parfumul ei.

Din aceasta gamă mai fac parte:

  • Elemis Frangipani Monoi Salt Glow Body Scrub 480g
  • Elemis Frangipani Monoi Body Oil 100ml
  • Elemis Frangipani Monoi Hand Cream 100ml

Care este preferatul tău?

1 Comment on "Frangipani Monoi de la Elemis, răsfăț de lux pentru pielea noastră"

  1. Sunt curioasa cum sunt aceste produse.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*