Parfumuri Infinite Love are un nou produs în portofoliu: bile de baie efervescente

K111 Cannes Infinite Love - review
Share the joy

Parfumuri Infinite Love are un nou produs în portofoliu: bile de baie efervescente

Hello ladies,
astăzi avem un nou articol despre parfumuri… și nu orice fel de parfumuri ci despre Parfumuri Infinite Love.

Pentru mine lumea seducătoare a parfumurilor este un subiect inepuizabil. Toate îmi plac! Fiecare dintre parfumurile mele spune o poveste și păstrează între moleculele sale extravagante aroma unei amintiri.

Parfumurile Infinite Love au ajuns la mine prima dată datorită unui eveniment blogger meeting pe care l-am organizat acum câțiva ani. Atunci am încercat o mulțime de arome, testând parfumurile fiecărei participante, și am rămas surprinsă de eleganța și calitatea olfactivă a acestora.

Infinite Love sunt parfumuri care miros practic la fel că cele ale unor branduri celebre sau care au cel puțin o similitudine surprinzătoare a piramidei olfactive, dar pe care le găsim la un preț mult mai mic. Astfel că îți permiți să porți parfumuri de o finețe și o calitate excepțională, făcând economii foarte mari. Le puteți găsi în diverse malluri din Bucureșți și din țară unde sunt prezenți cu magazin propriu, la o insuliță cochetă și parfumată sau online. Magazinul online ne pune la dispoziție peste 300 de parfumuri pentru femei și bărbați, similare cu cele mai noi apariții din lumea parfumurilor.

Din colecția mea fac parte 3 parfumuri full size, două de damă și unul masculin și câteva pen-uri care mi se par geniale de strecurat în poșetă pentru a purta cu ține parfumul preferat.

Dar pentru că în portofoliul Infinite Love a intrat un nou produs cel puțin la fel de înmiresmat și cu beneficii pentru piele, astăzi vreau să vă prezint și bilele de baie efervescente, ce miros a proaspăt și a vară.

Bile de baie efervescente – un nou produs din portofoliul Infinite Love

Chiar și atunci când știm exact ce vrem sau mai ales exact când știm… nu găsim întotdeauna parfumul perfect cu care să ne simțim identificați. Unele au o proiecție prea intensă și uneori, vara de exemplu, căutăm contrariul, iar altele se risipesc prea repede… astfel încât căutăm parfumuri ce au un miros curat și proaspăt, care sunt subtile, dar cu note care ne descriu și cu care ne identificăm și care ne dau o stare de bine atunci când le purtăm. Acestea sunt parfumurile care miros proaspăt și pe care nu vei obosi niciodată purtându-le.

Aceste bile de baie efervescente de la Infinite Love sunt exact acea adiere de prospețime ce se impregnează în piele, însoțindu-ne toată ziua, învăluindu-ne într-un parfum subtil și fermecător.

O modalitate ieftină de a vă parfuma pielea și de a vă relaxa este să faceți o baie și să adăugați o bilă de baie, acestea stimulează simțurile, revitalizează și ajută la relaxarea mușchilor obosiți.

Infinite love – bilă de baie efervescentă Lemon

Infinite Love Bile de baie efervescente Lemon

Eu am avut o bilă de baie cu parfum de lămâie. Pe lângă faptul că are un miros minunat și a avut o efervescență incredibilă, mi-a lăsat pielea catifelată și parfumată pentru întreaga zi.

Când ingredientele bilelor de baie efervescente cu parfum de citrice se dizolvă în cadă, combinația de uleiuri esențiale emană un parfum vibrant care te va relaxa instantaneu, cred că cele de lavandă sau cele de mentă sunt absolut fabuloase!

Pe site sunt 8 arome diferite, astfel că este imposibil să nu găsești cel puțin una care să îți fie pe plac.

Copleșește-ți simțurile cu arome subtile, cu note proaspete și stimulante pentru a simți că miroși curat și fabulos după fiecare baie. Mirosul curat este rezultatul uleiurilor esențiale în combinație cu bicarbonatul de sodiu, ingrediente naturale care fără îndoială își ating cu succes obiectivul de a lăsa un parfum proaspăt tatuat pe pielea ta.

K111 Cannes Infinite Love – review

K111 Cannes Infinite Love - review

K111 este echivalentul perfect al parfumului Play For Her de la Givency și este la fel de unic și ispititor.

Cred că acest parfum a fost creat deoarece fiecare fată are nevoie de un parfum care să o descrie pentru că cei pe lângă care trece să-și amintească de ea mai mult decât o imagine sau numele ei. Iar K111 este definiția perfectă cu a „mirosi bine” și ne dovedește ca miroase cu adevărat grozav!

Aș putea să descriu acest parfum că fiind surprinzător și îndrăzneț. Fiecare pulverizare radiază cu alchimia sa neobișnuită, combinând notele florale ale magnoliei și acordurile calde a boabelor de Tonka pentru a crea un parfum înflăcărat, voluptuos, cu tonuri elegante și lemnoase. Această compoziție sclipitoare este ideală pentru serile de vară, pentru a uimi și captiva pe toți cei pe lângă care treci.

Datorită piramidei olfactive delicioase pot pune acest parfum este perfect și pentru orice ocazie de zi. Nu este prea amețitor și nici prea moale, ci păstrează un echilibru atent desenat între toate notele sale pe care le împletește cu măiestrie, rezultând un parfum elegant, ușor dulce și atrăgător.

Un parfum feminin și proaspăt are notele de înaintare revigorante a bergamot, piersică, piper și portocale. După ce se risipesc discrete, simți inima parfumului vibrând cu cele mai profunde note a magnolie și orhidee. Notele de bază sunt clasice, calde și elegante: mosc, santal și tonka.

K147 La Feria Infinite Love

Parfumuri Infinite Love

Acest parfum nu mai are nevoie de nicio prezentare. Cu ochii închiși îl identifici într-o mie că fiind echivalentul impecabil al parfumului La vie est belle de Lancome.

Aceeași proiecție încântătoare, aceeași construcție olfactivă în care notele se așează rând pe rând pe un portativ al miresmelor amețitoare și lasă în urmă un parfum de o feminitate debordantă, greu de ignorat.

Dulce și fermecător, parfumul Infinite Love La Feria este un parfum floral ce ne inspiră fericire în zilele reci.

O combinaţie reuşită de arome de coacăze şi pere ne învăluie delicat, pregătindu-ne pentru aromele elegante de iasomie şi portocală. Notele de bază sunt gurmande și senzuale și lasă pe piele parfumul delicios de praline migdalate și mosc senzual.

Despre Infinite Love

Aflat în România de doar câțiva ani, magazinul de parfumuri Infinite Love s-a poziționat pe piață că alternativă “value for money” pentru oamenii pasionați de esențe, și nu de etichete.
Infinite Love face parte dintr-o franciză internațională de parfumuri care a cucerit piață din România prin calitatea imbatabilă și prețurile accesibile.

Parfumuri din portofoliul |Infinite Love vin însoțite de prețuri mici astfel ca sunt accesibile pentru oricine.

  • 15 RON – 8ml
  • 70 RON – 50ml
  • 100 RON – 100ml

La Infinite Love vei găsi întotdeauna echivalentul acelui parfum high-end de care te-ai îndrăgostit. De ce să nu miroși la fel de cochet în timp ce cheltuiești mai puțini bani pe parfumuri persistente, la fel de frumoase?

infinite love pen

4 Comments on "Parfumuri Infinite Love are un nou produs în portofoliu: bile de baie efervescente"

  1. Am avut o mostra mi a placut mult!

  2. Nu am incercat parfumurile lor.Bilele de baie sunt preferatele fetiței mele,cum vede pe undeva e imposibil să nu își cumpere

  3. Am avut parfum de la ei și mi-a plăcut foarte mult.

  4. Claudia L Chivu | iulie 22, 2020 at 8:35 pm | Răspunde

    Nu le-am încercat dar cred că sunt minunate din descrierea ta!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*