BioAleea – produse cosmetice organice, un ritual zilnic de wellness

produse cosmetice organice BioAleea
Share the joy
 • 69
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

BioAleea – produse cosmetice organice, un ritual zilnic de wellness

Când ne gândim la rutina de îngrijire a pielii întotdeauna avem impresia că aceasta începe cu o cremă. Cu toate acestea o nouă abordare frumuseții spune că o piele sănătoasă și frumoasă începe în momentul în care ne trezim dimineața și intrăm în duș. Astfel o piele curată și hidratată devine cea mai bună „pânză” pentru a absorbi și a spori beneficiile oricărui tratament aplicat ulterior.

Totuși trebuie să subliniez că în baie nu ai nevoie de atât de multe produse cosmetice, ci de ingrediente naturale și de calitate, iar consumul durabil, cu mai puține substanțe chimice pentru piele este cheia adevăratei frumuseți.

Unii dintre promotorii acestui concept sunt și cei de la BioAleea, un brand de produse cosmetice organice care propune o schimbare a rutinei de igienă personală și nu numai că o face mai eficientă, ci o transformă într-un ritual zilnic de wellness.

Dacă va întrebați cât de important este să folosim produse cu ingrediente naturale, provenite din culturi organice să știți că specialiștii subliniază că tehnologizarea cosmeticii actuale, nu favorizează cu nimic sănătatea pielii oferind doar o senzație parfumată de moment și că un gel de duș sau un săpun de duzină anulează peste 90% din proprietățile unui produs anti-age, oricât de scump ar fi.

BioAleea – ingrediente curate și produse cosmetice organice

BioAleea a luat naștere din dorința fondatorilor de a extinde consumul de produse bio, ce oferă garanția calității. Astfel Tanja, Tine și Blaz, cei trei fondatori, mânați de aceeași pasiune au pus bazele firmei și au format Essentiq așa cum este el astăzi, oferind produse naturale, fără alergeni, ce sunt fabricate FĂRĂ parabeni, SLS, coloranți sintetici, conservanți, parfum, silicon sau petrochimice, produse ce poartă cu mândrie certificări precum Ecocert, ICEA, Natrue sau ECOGEA.

Cosmeticele despre care vă vorbesc astăzi fac parte din chiar din gama Essentiq ce se regăsesc în portofoliul BioAleea.

Gel de dus cu Gălbenele și Grapefruit

A deveni natural cu rutina noastră de îngrijire este noul standard și deși există multe opțiuni pentru fața noastră sau produse make-up din pigmenți 100% naturali, acestea se împuținează atunci când căutăm un produs de curățare pentru corp și găsirea unor geluri de duș naturale care să corespundă nevoilor noastre pare uneori imposibilă.

Gelul de duș organic cu gălbenele și grapefruit este însă exact ce ai nevoie dacă ești în căutarea unui produs hidratant, care nu usucă pielea și miroase grozav. Cu ingrediente curate curăță cu delicatețe și oferă pielii o îngrijire naturală.

Datorită ingredientelor precum extractul de gălbenele, uleiul esențial de grapefruit, gel de aloe vera și proteină de amarant, hrănește și hidratează pielea, lăsând-o moale, catifelată și calmată.

Este un gel de duș ce are un parfum delicat de citrice, fiind indicat pentru toată familia, dar la noi în casă îl folosește puștiul meu pentru că are pielea sensibilă.

Astăzi frumusețe pielii se bazează pe revenirea la origini, înlocuind utilizarea componentelor sintetice cu formule naturale, fără ingrediente ce iau naștere în laborator.
100% organice, fără conservanți sau alte componente artificiale cele două produse travel size m-au ajutat să îmi fac o idee despre produsul în sine și să mă îndrăgostesc de ele.

produse cosmetice organice BioAleea

Șampon pentru păr normal cu extract de aloe vera și proteină din grâu

Șampon pentru păr normal cu extract de aloe vera și proteină din grâu pare mic dar la câtă spumă face l-am folosit de vreo trei ori și eu am părul trecut de umeri. Miroase super bine și lasă părul moale și parfumat.

Gel de curățat fața cu extract de green lemon și may chang

Gelul de curățat fața cu extract de green lemon și may chang este genial. Eu îl folosesc cu peria FOREO și îmi place cum lasă tenul. In plus nu usucă și nu produce o accelerare a producției de sebum. 20 ml mi-au ajuns pentru doua săptămâni, curățare lejera o data la 3 zile. Deci mi-am făcut o idee și cu siguranță voi reveni la el.

Balsam de buze organic cu fructe de pădure

Balsamul de buze organic cu fructe de pădure a avut o aromă delicioasă… spun a avut pentru că e aproape gata, puștiul meu îl folosește zilnic pentru că zice el miroase a căpșuni și vanilie.

Bogat în unt de Cupuaçu pentru a calma și cele mai iritate buze, hidratează și hrănește pielea delicată, vindecând-o.

Sunt curioasă dacă voi cunoașteți aceste produse? Dar mai ales as vrea sa știu dacă citiți etichetele atunci când va cumpărați produse cosmetice, alegându-le în funcție de ingrediente.

 • 69
 •  
 •  
 • 1
 •  

Be the first to comment on "BioAleea – produse cosmetice organice, un ritual zilnic de wellness"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*