O poveste cu parfumuri Infinite Love 116-Campo și alte arome delicate

infinite love pen
Share the joy

O poveste cu parfumuri Infinite Love 116-Campo și alte arome delicate

Hello beauties,
am acest articol în draft de ceva vreme și tot nu mi se părea întreg pentru a-l publica, dar pentru că la Bucovina Beauty Event am primit 3 pen-uri cu parfum de la Infinite Love, l-am completat și cred că a ieșit o poveste cu parfum… sau povestea unor parfumuri.

Acqua di Gio Essenza de Giorgio Armani

Sunt mare iubitoare de parfumuri. Am zeci în colecția mea. Full size sau mostre, mini adorabile sau pen-uri, cu bila sau pulverizator, le ador în egală măsură pentru că, așa cum v-am spus în nenumărate rânduri, parfumul ne îmbracă mai bine decât orice alt veșmânt.

Parfumul Infinite Love 116- Campo l-am câștigat la un concurs de bloggeri și l-am ales atunci pentru că se apropia ziua soțului meu și am vrut să îi fac o surpriză.

E116 by Infinite Love este echivalentul parfumului Essenza, o versiune a Acqua di Gio de Giogio Armani. Un parfum masculin folosit de multe femei care iubesc acea prospețime atât de fermecătoare, fresh și exotică… atât de unisex.

Fără nicio îndoială Acqua di Gio Essenza de Giorgio Armani este un parfum masculin și există un Acqua di Gioia feminin, dar ceva este atât de irezistibil la acest parfum, încât mă surprind de multe ori șterpelindu-l din sertarul soțului, doar pentru un puf…

Acqua di Gio Essenza de Giorgio Armani este învăluit într-o prospețimea atletică. Extrem de asemănător și elegant, parfum Infinite Love Campo are toate notele din clasicul Acqua di Gio, dar cu mai multă prospețime, mai multă putere și un stil tineresc desăvârșit.

Campo -E116 by Infinite Love

Campo miroase masculin, nu este foarte citric, ușor fructat, puțin dulce, nu foarte persistent, inundă insistent toate simțurile cu aroma lui fantastică care te cucerește imediat.

E116 by Infinite Love are o proiecție brutală, o fixare spectaculoasă și poate fi folosit în zile calde sau reci. Totuși nu poate fi purtat vara când este foarte cald. Acest parfum mi se pare destul de elegant, nu este pentru pantaloni scurți, șlapi și tricou. Cu toate astea persistența sa este relativ scăzută și dimineața poate fi pulverizat pentru că până la orele amiezii aroma sa își pierde intensitatea.

Parfumul E116 are o personalitate proprie și ca orice parfum se mulează pe personalitatea celui care îl poartă. De fapt, am fost surprinsă să observă diferența între aroma pe care o are pe pielea mea și felul în care se simt notele când îl poartă soțul meu.infinite love pen

Pe scurt, cred că are suficientă flexibilitate pentru a servi ca o singură colonie pe care să o porți în fiecare zi sau un parfum care să-ți întregească colecția. Oricum ar fi, E116 by Infinite Love este cadoul perfect pentru bărbatul modern, sigur pe el, iubitor de socializare, un parfum fresh cu arome plăcute de citrice și busuioc, dar și de crin condimentat cu nucșoară și cuișoare.

Ce mai, curat, fresh, lămâie, cu o aromă proaspătă, ce te trimite cu gândul la copilărie, E116 este parfumul unui cuceritor!

O viziune abstractă a unei grădini toscane ce poartă efervescența unei cascade reci într-o notă nouă cu miros de apă proaspătă, pură și cristalină, o inimă de flori cu iasomie absolută, busuioc, salvie și un fundal cu vetiver și lemn de cedru, asortate cu aromă tonică de paciuli este de neratat din oferta Infinite Love!

Infinite Love -parfum pen

Am fost extrem de fericita să regăsesc la ultimul eveniment un goodie bag parfumat by Infinite Love.infinite love pen

Parfum Infinite Love K-218 Amazon

Infinite Love K-218 Amazon este un parfum de vara fermecător, foarte asemănător cu Eros Pour Femme by Versace.

Cu note de bază clasice, cu arome de mosc și santal și o inima vibrantă cu note florale delicate de bujor, iasomie și lămâie se deschide timid și proaspăt, mirosind a dimineți exotice pline de aroma bergamotului și a lamaiei proaspete, învăluite în suculenta rodie.

K-218 Amazon este un parfum de zi, ideal pentru acele momente când te simți energică, plină de viață.

Infinite Love K-212 – Bruges

Infinite Love K-212 este o adiere proaspătă un parfum potrivit pentru zilele răcoroase de primăvară și este extrem de asemănător cu Mon Paris by Yves Saint Lorraine.

Notele de bază elegante, aduc împreună cele mai clasice arome din parfumierie: cedru, mosc, mușchi, paciuli și vanilie.

Inima parfumului, notele de mijloc, nu sunt deloc pregnante, iasomia se simte prima, înconjurată discret de bujor și prospetimea portocalei.

Notele de varf se risipesc îndată, lăsând o vagă dulceață în urmă lor: bergamot, căpșuni, mandarin, pară, portocale, zmeură.

Un parfum minunat ce poate fi purtat oricând în timpul zilei, fără a deveni obositor.

Infinite Love, replică de calitate fidelă parfumului preferat

Va vorbesc des despre chimia parfumurilor, o artă minunată ce creează esențe unice și fermecătoare. Fiecare parfum este o formulă complexă ce alcătuiește o „piramidă olfactivă”. Practic fiecare esență este creata după o rețetă care poate fi reprodusă la un nivel foarte asemănător ori de câte ori îți dorești aceeași combinație de note olfactive, dând naștere astfel unor replici perfecte, foarte asemănătoare parfumului original.

Astfel de replici sunt și parfumurile Infinite Love, cu precizarea că toate produsele sunt esențe similare cu rețetele celor mai cunoscute parfumuri de pe piață, însă prețul la care poți sa le ai este mult mai mic față de parfumurile originale.

De la Infinite Love am primit la primul eveniment parfumul Miami For Women, extrem de asemănător cu Euphoria. Așadar nu suntem la prima întâlnire.

Despre parfumurile Infinite Love pot spune ca rezistă excelent, nu se modifică olfactiv pe durata purtării, păstrându-și aroma cremoasă, dulce și atrăgătoare.

Pur și simplu le iubesc!

Parfumuri Infinite Love face parte dintr-o franciză internațională care s-a extins în ultimul timp în România înregistrând vânzări peste așteptări. Poziționându-se pe piață că o alternativă foarte accesibila pentru oamenii pasionați de esențe și nu de etichete.

Ai un parfum pe care îl adori? Caută-i replica pe infinitelove.ro.

1 Comment on "O poveste cu parfumuri Infinite Love 116-Campo și alte arome delicate"

  1. Valeria Chertes | iunie 10, 2019 at 1:29 am | Răspunde

    Am citit numai lucruri frumoase despre aceste parfumuri.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*