Infinite Love Miami For Women, un parfum senzual, misterios și exotic

Infinite Love
Share the joy

Infinite Love Miami For Women, un parfum senzual, misterios și exotic

Hello ladies!
Astăzi vă vorbesc cu slove parfumate, vă tentez cu miresme atrăgătoare și senzuale și încerc să vă prezint un parfum care m-a surprins din toate punctele de vedere: Miami For Women de la Infinite Love.

La Bucovina Beauty Event am venit pentru prima dată în contact cu un parfum replică și vreau să vă spun că perfecțiunea și echilibrul pe care le-am regăsit în compoziția sa m-au uimit cu adevărat, făcându-mă să mă întreb pe lângă ce capodopere m-am strecurat în tot acest timp, încăpățânându-mă să alerg după parfumuri care se lipeau de pielea mea doar câteva ore, fiind departe de tot ce promiteau ascunse după snobismul unei etichete brand-uite.

Ei bine, unul dintre partenerii care ne-au fost alături la eveniment, Infinite Love, mi-a făcut cea mai mare bucurie cu parfumurile pe care le-a trimis fetelor. Cu această ocazie am reușit să testez câteva esențe din portofoliul lor și să mă bucur de bogăția olfactivă a acestora.

Despre Infinite Love

Infinite Love face parte dintr-o franciză internațională de parfumuri care a înregistrat vânzări peste așteptări în România, dar și în Europa, SUA, Emiratele Arabe Unite, Tunisia și Arabia Saudită, poziționându-se pe piață că alternativă “value for money” pentru oamenii pasionați de esențe și nu de etichete.

La eveniment am avut ocazia să testez 11 parfumuri diferite și pot să confirm că Infinite Love oferă esențe moderne și persistente, de multe ori similare cu produsele lansate pe piață în ultimii ani de către case de parfumuri celebre, parfumuri care vin la „prețuri de criză”, dar te învăluie în note opulente și arome luxuriante și odată ce te-au tatuat cu mireasma lor, te subjugă pentru totdeauna.

Infinite Love Miami For Women

Infinite Love Miami For Women

Codul parfumului pe site este K-126, dar în momentul în care l-am ales, acest număr nu îmi spunea prea mare lucru, în schimb faptul că notele care îl compun ar putea aduce cu un parfum care m-a fascinat încă de la apariția sa, m-a făcut să tremur de nerăbdare până l-am deschis.

Miami este un parfum foarte intens și puternic, cu o aromă sofisticată, foarte senzuală, feminină și atractivă. Cu siguranță nu este un parfum potrivit pentru cotidianul plictisitor sau pentru întâlniri comune în timpul zilei, ci este un parfum extrem de elegant, ideal pentru o petrecere de noapte sau un eveniment special.

După cum știți, pe blog am o secțiune întreagă dedicată parfumurilor de tot felul, astăzi însă vreau să vă vorbesc despre notele unui parfum care m-a vrăjit încă de la prima aplicare și pe care l-am regăsit cu nedisimulată plăcere în oferta Infinite Love.

În descrierea de pe site spune că Miami For Women se aseamănă cu parfumul cuceritor Euphoria (Calvin Klein). Acum, după ce l-am purtat câteva zile pot spune că Euphoria și Infinite Love Miami sunt parfumuri cu note olfactive identice.

Infinite Love Miami For Women

Miami by Infinite Love este un parfum cu note încărcate de fantezie, erotism și seducție. Atrăgător și senzual, această esență este potrivită femeilor îndrăznețe. Buchetul său olfactiv este un contrast delicios între notele misterioase ale fructelor exotice și cele florale și seducătoare, împletite cu eleganță pentru a crea o esență fascinantă.

Parfumul Infinite Love Miami For Women aparține familiei olfactive oriental florale și principalele sale acorduri sunt lemnoase și florale. Foarte senzual, profund și exotic, Miami este un parfum misterios și atractiv, întocmai că miresmele florilor enigmatice capturate în compoziția sa.Infinite Love

De la prima pulverizare te învăluie notele de înaintare fructate, cu mireasmă intensă de rodie, proaspătă și aromată. O explozie suculentă și delicioasă ce lasă loc notelor de mijloc ale parfumului care sunt bogate, florale, compuse din lotusul misterios și orhidee.

Baza este de o eleganță clasică desăvârșită. Note de violetă combinate cu mosc, chihlimbar și lemn de mahon creează aroma inconfundabilă pe care se fixează toate celelalte note, făcând parfumul să se îndrăgostească de pielea ta, să o îmbrățișeze cu atingeri îndrăznețe și vibrante, însoțindu-te toată ziua.

Recipientul mi se pare foarte modern și elegant. Sticla fiind de un bun gust desăvârșit, un adevărat ornament pe oricare masă de toaletă.

ON THE GO by Infinite Love

La eveniment am primit și un On The Go. Dispozitivul poate fi considerat un gadget al industriei parfumurilor și îți oferă libertatea de a purta cu tine, în vacanțe, orice parfum dorești.

Practic, micul recipient te ajută să strecori în poșetă notele olfactive ale parfumului tău preferat, fără să porți după tine sticla întreagă.

Așadar profit de ocazie să vă spun că în acest moment rulează o campanie unde cumperi două parfumuri Infinite Love și ești răsplătit cu acest On The Go.

Infinite Love, replică de calitate fidelă parfumului preferat

De multe ori v-am vorbit despre chimia parfumurilor, despre această artă minunată a parfumierilor ce creează esențe unice, fermecătoare.

Fiecare parfum este o uniune complexă de materii prime naturale sau sintetice, alcătuind o „piramidă olfactivă” . Practic fiecare parfum este creat după o rețetă care poate fi reprodusă, la un nivel foarte asemănător, ori de câte ori îți dorești aceeași combinație de note olfactive.

Astfel de replici sunt și parfumurile Infinite Love, cu precizarea că toate produsele sunt esențe similare cu rețetele celor mai cunoscute parfumuri de pe piață, însă prețul este mult mai mic față de parfumurile originale.

Eu nu vad foarte mari diferențe intre parfumuri, de fapt ca sa fiu sinceră nici nu prea sunt, decât cea legată de preț, Euphoria costând de cinci ori mai mult.

Infinite Love Miami For Women rezistă excelent, parfumul nu se modifică olfactiv pe durata purtării. Rezistă întreaga zi și are o aromă cremoasă, dulce și persistentă…

Pur și simplu îl iubesc! A devenit parfumul meu preferat!

Ai un parfum pe care îl adori? Caută și tu replica ta pe infinitelove.ro.

1 Comment on "Infinite Love Miami For Women, un parfum senzual, misterios și exotic"

  1. Valeria Chertes | iulie 13, 2018 at 5:59 pm | Răspunde

    Numai lucruri frumoase am auzit despre aceste parfumuri.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*