Parfumuri de septembrie, favoritele lunii

parfum
Share the joy

Parfumuri de septembrie, favoritele lunii

Astăzi vă vorbesc despre parfumuri, aromele verii ce cuprind cu opulenţa lor aerul rece al toamnei pârguite cu frunzele ei ruginii si dantelate . Astăzi îmi aduc aminte de miresme a căror acorduri încă vibrează în inima mea şi, cumva, de acolo reuşesc să trimită note vesele, ideale de purtat în dimineţile reci când bruma ne invită să mai zăbovim niţel în casă.

Parfumurile pe care vi le prezint în acest articol sunt din cele pe care le-am purtat cu toţii măcar o dată în viaţă. Parfumuri care te fac să întorci capul pe stradă şi să încerci să răscoleşti printre amintiri…

Tesori d’Oriente AEGYPTUS. Esenţa stării de bine

Aegyptus de la Tesori d`Oriente este un parfum surprinzător. Încadrat în familia parfumurilor unisex, poate fi purtat de el şi de ea deopotrivă.

Familia olfactivă este oriental – spicy (condimentată), iar notele care se simt sunt bogate şi pline de dulceaţă misterioasă.

aeghyptus tesori d'oriente

Aegyptus este un parfum bine proporţionat, un tezaur de miresme… Notele de baza sunt profunde, clasice şi masculine, care durează ore în şir, arome de mosc, note orientale, note lemnoase de santal şi piele învechită ce difuzează acordurile de bază ale unui parfum genial.

Pe acestea se aşează notele de mijloc, inima parfumului dulce ca mierea dată de arome de lapte de papirus. Notele de vârf sunt florale, fine si elegante, de crin albastru de Nil ce te poartă în adâncul piramidelor misterioase.

Pentru un parfum care nu este dintr-o gamă de lux este excepţional. Îşi păstrează aromele nealterate tot timpul cât îl porţi şi… durează câteva ore bune.

Un parfum care chiar mi-a plăcut. Îl găsiţi în toate hipermarketurile, la secţiunea parfumuri sau online, pe eMag de exemplu. În marile lanţuri de magazine, aveţi posibilitatea să testaţi şi să alegeţi dintre toate, pe cel care vi se potriveşte, dar vă garantez că toate parfumurile Tesori d`Oriente sunt excepţionale şi vă veţi îndrăgosti de ele.

Lo Res Citrice Creme Baie Tesori d'Oriente

Fiecare aroma poate fi regăsită și sub formă de cremă de baie, gel de duş sau cremă de corp, pentru un răsfăț demn de o regină a Orientului misterios.

Crema de baie Tesori d’Oriente (500 ml) costă 19 lei, iar crema de duș (250 ml) 12 lei.

Parfumul costa în acest moment pe eMag 21 lei, dar îl găsiți și în Dm sau alte parfumerii.

BU Absolute me

Alt parfum pe care l-am purtat spre sfârşitul veri și toată luna septembrie, este BU Absolute me. Am şi parfum şi deodorant spray.

BU este un brand pe care nu l-am mai purtat din adolescenţă. Nu ştiu de ce, pentru că cele de care vă vorbesc astăzi mi-au plăcut mult de tot.

Ştiţi că de multe ori vă spun că trecem pe lângă diverse produse şi nu le acordăm atenţia cuvenită. Ei bine, BU Absolute me sunt demne de atenţia noastră.

Am primit setul pe la sfârşitul verii şi mi s-au părut prea dulci pentru serile fierbinţi de august, astfel încât în concediu am luat doar spray-ul deodorant.

B. U. Absolute Me este un parfum floral fructat de damă. A fost lansat în primăvara acestui an şi a cucerit rapid inimile tinerilor din toată Europa, urcând în preferinţele acestora.

Şi acest parfum are o structură bine definită . Notele de vârf sunt delicioase, impregnate cu arome suculente de mandarină, măr şi pară. Notele de înaintare sunt proaspete, fructate şi ademenitoare.

BU Absolute me

Inima parfumului e delicată, notele de mijloc dirijeaza o simfonie florală, fredonată la unison de frezie si violetă. Notele florale sunt elegante, proaspete, dar oarecum neutre.

Notele de bază sunt dulci, gurmande şi ameţitoare. Arome de caramel şi clasicul mosc, creează o bază elegantă iar ambergris, ingredientul secret, care este unul dintre fixatorii cei mai puternici din parfumerie şi lemnul de santal te ameţesc, te vrăjesc şi te subjugă cu mireasma lor. Aroma acestora este dulce, onctuoasă şi grea, ideală pentru parfumurile de seară sau pentru anotimpul rece.

Deodorantul îşi face treaba excelent, fiind un antipespirant pe care te poţi baza, iar parfumul delicat te însoţeşte aproape întreagă zi.

B.U. Absolute Me Natural Spray 75 ml costa în jur de 20 de lei, iar deodorantul 11 lei, dar preturile variază de la magazin la magazin și s-ar putea sa le găsiți la ofertă, mult mai convenabil.

Tu ce parfumuri porţi toamna aceasta?

2 Comments on "Parfumuri de septembrie, favoritele lunii"

  1. Mi se par foarte bune parfumurile si am sa le cumpar si eu.

  2. De la Tesori d’Oriente am folosit multe produse dar nu am incercat nici un parfum iar despre B.U. am numai cuvinte de lauda.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*