SAINT TROPEZ , fragancias

Share the joy

Parfumurile sunt ca o adiere, o vrajă diafană, miresme fermecatoare capabile să trezească amintiri, să topească inimi sau să le străpungă cu săgeţi parfumate şi seducătoare, făcându-le să se îndrăgostească.

De ceva vreme , parfumurile LAMBRE, înmiresmează căsuţa DarkPassion. Arome inconfundabile, elegante şi provocatoare, se insinuează uşor, făcându-mă să visez la păduri tropicale, la briza marii sau la prospeţimea ierbii.

Astăzi ne vom contiua călătoria prin lumea fascinantă a parfumurilor LAMBRE. Un tărâm special, încojurat de esenţe opulente, miresme fructate, vibrante, spumoase, vesele, picante, florale, lemnoase … numeroase texturi şi arome care dau viaţă unor parfumuri de mare clasă.

Astăzi vă prezint SAINT TROPEZ. Parfumuri care fac parte din familia olfactivă dulce – fructată si care mi-au răsucit minţile.

Saint Tropez
SAINT TROPEZ WOMAN e dulce, feminin, proaspăt şi seducător. Un parfum exuberant, mândru, care se potriveşte oricărei femei vrea să atragă atenţia.

Format aproape în totalitate din arome fructate, este un parfum proaspăt, ca o dimineaţă de vară. Pe clasicele note de bază lemn de santal, mosc şi prospeţimea laptelui se aşează dulceaţa zmeurei fragede, parfumul laptelui de nucă de cocos şi aromă de cocktail Cosmopolitan. Acestea sunt notele de mijloc, care durează cel mai mult. Notele de vârf fiind date de piersic dulce, grapefruit amar şi mango suculent.

De foarte multă vreme nu am întâlnit un parfum care să mă impresioneze atât de mult. Corpul floral al acestui parfum rămâne bine prezentat şi reperabil, însă notele fructate se manifestă, pregnant, opulent, inconfundabile, pe toată durata purtării acestor miresme.

Un parfum proaspăt, care îndeamnă la seducţie, subjugă şi vrăjeşte deopotrivă, pe toţi cei care îl întâlnesc.

Saint Topez

SAINT TROPEZ MAN este un clasic. Un parfum pentru bărbatul neconvenţional, care îşi urmăreşte ţelul şi nu se lasă până nu învinge.

Parfum cu note puternice de lavandă, face parte din familia olfactivă Fougère (Ferigă) şi este caracterizat prin mirosuri erbacee si lemnoase. Notele de bază sunt date de lemnul de santal, vanilie şi boabe de tonka. Acestea sunt seminţele din fructul unui arbust ce creşte în multe zone tropicale din America de Sud. Uleiurile aromate extrase din aceaste seminţe , sunt folosite în industria parfumeriei, pentru a crea o baza puternică pe care să se aşeze aromele celelalte.

Notele de mijloc sunt dulci şi exotice date de floare de portocal, lapte de cocos şi lavandă. Acestea sunt introduse de notele de vârf, primele pe care le simţi la acest parfum, condimentatele bergamot, scorţişoară şi anason.

Un parfum senzual şi atrăgător, care va subjuga pe oricine se lasă învăluit în mireasma sa.saint tropezaa

Parfumurile SAINT TROPEZ se găsesc pe site în două variante de 75 ml şi mostră de 2 ml.

Nu uitaţi că încă puteţi comanda absolut gratis, o mostră. Va invit să încercaţi SAINT TROPEZ by LAMBRE.

 

Be the first to comment on "SAINT TROPEZ , fragancias"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*