Adieri proaspete si racoritoare by LAMBRE

Share the joy

Adieri proaspete si racoritoare by LAMBRE

Un parfum bun este un instrument puternic care poate influienţa starea de spirit, creşte stima de sine, stimulând în mod pozitiv viaţă de zi cu zi.

Parfumul este un accesoriu perfect care întregeşte armonios ţinuta ta. Este cunoscut faptul că un parfum de calitate poate face o impresie bună la o întâlnire romantică, un interviu formal sau pur şi simplu la o ocazie casual cu prietenii. Un parfum fin și elegant te va face prezent olfactiv înainte sa fii prezent vizual.

Astăzi vă vorbesc despre o nouă pereche exclusivistă: ARCHE WINTER by LAMBRE şi AMALTEA WINTER by LAMBRE.

Lambre parfums

ARCHE WINTER by LAMBRE

ARCHE WINTER by LAMBRE se adresează bărbaţilor carismatici, seducători şi atractivi. Printre notele sale intense sunt  note clasice, profund masculine cum ar fi cardamom,  lavandă, amaretto, pielărie, vetiver și ambră.

Acest parfum pare proiectat pentru bărbatul sofisticat, urban, care trăieşte viaţă cu intensitate. Ca o felină care se provoacă şi îi place să reuşească în tot ceea ce își propune, un bărbat care are ca scop cucerirea femeii de lângă el.

Un parfum sofisticat, atrăgător şi elegant, cu arome proaspete şi răcoritoare, o apă de toaletă pentru bărbatul căruia îi place să descopere farmecul vieţii.

ARCHE WINTER by LAMBRE face parte din familia olfactivă Lemnos cu note de tutun şi piele. Notele de vârf reflectate în componentele sale proaspete, fructate de cardamom, lămâie, bergamot, portocale de Sevilla te cuceresc de la prima îmbrăţişare.

ARCHE winter adieri racoritoare

Urmează apoi atacul notelor de mijloc lemnoase, amare şi voluptoase de lavandă, violete de Parma, păducel, lemn de santal indian, caşmir şi amaretto.

Acestea se combină cu prospeţimea şi senzualitatea notelor de vârf şi se aşează pe sobrele note de bază: de pielărie, tutun, ambră şi vetiver.

Am ales acest parfum cadou pentru soțul meu, pentru o ocazie speciala. E un parfum sofisticat și elegant, ușor de purtat oricând pentru a atrage atenția și a cuceri.

Ambalajul este elegant, din carton de calitate, ţiplat.

Arche winter

Recipientul este din sticla albastră, ușor curbata, cu litere argintii reliefate. Capacul este din plastic transparent, continuă forma recipientului, iar pulverizatorul este argintiu.  Un flacon superb, pentru un parfum pe măsură.

Se găsește pe site în doua variante de 75 ml si 2 ml.

lambre cosmetics

AMALTEA WINTER by LAMBRE

AMALTEA WINTER by LAMBRE este parfum atemporal şi surprinzător, o mireasmă ce ilustrează seducţie pură, un stil de viaţă sofisticat şi elegant.
Un parfum nou, cu o prospeţime copleşitoare.

Amaltea winter by lambre

Parfumul face parte din familia olfactiva Floral-oriental. Oarecum dulce, potrivit pentru anotimpul rece. Un parfum sofisticat și irezistibil.

Notele de vârf sunt  de flori înghețate, coacăza verde și bergamot Calabria. Sunt arome reci, efemere, care te pregătesc pentru notele de inima florale si elegante arome de bujori albi, gardenie, trandafir, ylang-ylang, rădăcini de iris, lemn de santal și cașmir .

Parfumul impresionează prin note elegante și seducătoare.

Notele de baza sunt dulci, te cuceresc iremediabil cu voluptatea lor, arome de melasă, Coleus indonezian, rășină de guaiac, mosc și ambra elegantă.

AMALTEA WINTER by LAMBRE este un parfum pentru femeia senzuala și nativ seducătoare.

Un parfum luxuriant care se găsește pe site în 3 variante, mostra de 2 ml, parfum de poșetă de 8 ml și apă de colonie 75 ml.

O pereche de seducători pe care vă invit să ii cunoașteți.

parfum

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*