Calele – flori elegante pentru nunți rafinate

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Cala este o floare grațioasă, lungă, subțire și sofisticată iubită de toate miresele și de decoratorii care se ocupă de nunți. Tulpina alungită se termină cu o floare superbă în formă de cupă sau trompetă în nuanțe de crem, galben, șampanie, fildeș, mov-roz sau violet închis cu aspecte dramatice. Floarea își are originea în Africa și simbolizează frumusețea magnifică. A fost folosită de nenumărate ori în lucrări de artă și în fotografie ceea ce înseamnă că niște aranjamente nuntă cale vor arăta absolut superb în fotografiile oricărei nunți moderne. Calele se pretează atât pentru nunțile de exterior cât și pentru cele cu tematică artistică, rafinată, de interior. Sunt niște flori statement prin natura lor așa că nu e nevoie de multe pentru a exprima eleganța și rafinamentul.

Unde putem folosi calele

Aranjamentele cu cale se pot folosi mai ales pentru nunțile de primăvară și vară. Există două varietăți de cale din care poți alege. Una cu o floare mare și tulpină lungă și netedă, perfectă pentru aranjamente pe înălțime și buchete și o versiune miniaturală folosită pentru butoniere și buchețele minuscule. Nuanța cea mai folosită este cea crem ivoriu. Toate calele au însă un aer de eleganță aparte iar culorile sunt perfecte pentru nunți. Cala arată chic și minimalist atunci când este folosită fără alte adaosuri însă se aranjează perfect și în diverse combinații. Este o floare versatilă care se găsește de obicei pe tot parcursul anului. Sezonul calelor este totuși vara iar atunci sunt mai ieftine și mai frumoase. Această floare poate fi încorporată cu succes în toate etapele nunții așa că nu ezita să comanzi niște aranjamente nuntă cale deosebite și de mare efect. Aranjamentele nu trebuie să fie extrem de complexe. Câteva frunze verzi, câteva cale și eventual una două tipuri de alte flori și totul arată perfect. Se pot folosi trandafiri, hortensii, dusty miller și alte flori recomandate de cei care se ocupă de aranjamentele pentru nuntă.

calele

Ce aranjamente se pot face

Aspectul sculptural și culorile pastel recomandă calele atât pentru buchete de mireasă, butoniere pentru mire și buchete pentru domnișoare de onoare cât și pentru decoratul altarului și scaunelor de la ceremonie. Un culoar lung, decorat cu aranjamente din cale are un aspect absolut fantastic. Mireasa care alege să decoreze folosind calele va rămâne cu siguranță în memoria oaspeților prezenți la nunta ei. Calele, cu aspectul lor alungit și subțire arată superb în vaze, în combinații și buchete pentru mese, pe torturi și chiar pe rochia de mireasă. Chiar și o coroniță din cale poate arăta superb.

Dacă tot nu ești sigură că vrei niște aranjamente nuntă cale poți cere designerului floral să-ți arate cam ce frumuseți se pot face din aceste flori. Combinațiile sunt atât de variate și de surprinzătoare încât nu te vei putea hotărâ ce să alegi și la ce să renunți. Calele sunt sinonime cu nunțile clasice. Dacă ai visat dintotdeauna la o astfel de nuntă, cu siguranță că te-ai oprit și asupra aranjamentelor florale care se potrivesc într-o astfel de situație. Nu ezita să folosești calele dacă iubești acest tip de flori atât de simple și atât de complexe în același timp.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "Calele – flori elegante pentru nunți rafinate"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*