ELISE si LOUIS, fragancias by LAMBRE, review

Share the joy

Când vorbesc despre parfumuri, vorbesc despre o stare de spirit, despre un veşmânt diafan, care te învăluie într-un univers nesfarsit de miresme. Vorbesc despre zile însorite, despre dimineţi proaspete şi adieri condimentate, vă povestesc depre crudul pădurii şi briza proaspătă, despre flori , despre petale şi pietre. Când vorbesc despre parfumuri, vă invit în universul aromelor profunde.
Astăzi o altă pereche LAMBRE îşi dezvăluie secretele în faţa noastră. ELISE şi LOUIS, două parfumuri elegante, proaspete, unice şi sofisticate.

Lambre

LAMBRE

V-am spus deja că un parfum are o compoziţie piramidală, că este alcătuit din mai multe substanţe care îl crează, îl stabilizează şi parfumează. Notele de bază, de mijloc şi de vârf crează armonia unui parfum şi te face să îl îndrăgeşti.

ELISE by LAMBRE este un parfum suav, proaspat si elegant. Un parfum care descrie o femeie chic, o franţuzoaică sofisticată, cu gusturi rafinate, care iubeşte viaţa şi o trăieşte din plin. ELISE by LAMBRE face parte din familia olfactivă floral-citrice.

Notele de vârf, fructate, dau o aromă exotică acestui parfum. Miresmele fine de trandafir, mar verde, mandarina si apa cu aroma de fructe, aduc o notă de prospeţime. Sunt primele care te impresionează, apoi urmează notele de mijloc magnolie,  frezie si elegantul  trandafir. Toate se așează cuminţi, împrăştiind mireasma lor misterioasă. Notele de bază sunt clasice, lemn de santal, lemn de cedru, ambra cenușie. Sunt puternice şi evidenţiază fiecare aromă a acestui parfum.

Un parfum pentru femeia modernă, energică, care gustă viaţă cu fiecare respiraţie.

ELISE by LAMBRE se găsește pe site în trei variante : mostra de 2 ml, parfum de poșetă de 8 ml și apă de parfum de 75 ml. Il recomand pentru zilele de vară sau pentru acele zile când te simți veselă,  energică, plină de vitalitate, pentru zile proaspete, pline de bucurie.

 

Elise Louis LAMBRE

LOUIS by LAMBRE face parte din familia olfactivă lemnos – ierboasă. Un parfum pentru bărbatul metropolitan, sexy şi indrazet.

Notele de vârf, proaspete şi răcoritoare, atrag atenţia imediat. Aromele de grapefruit, busuioc şi mentă se împletesc armonios şi se simt imediat după aplicare. După ce te-au vrăjit cu mireasma lor, se împrăştie diafane, lăsând loc notelor de mijloc cimbru, piper, lavandă. Lavanda a cărui parfum are propietăţi terapeutice, este o plantă care se foloseşte des în parfumerie. Aroma sa proaspătă, aduce o notă fină parfumului. Mireasma acestor flori are o mare putere de a induce calmul, liniştea şi de a îndepărta stresul.

Notele de bază sunt puternice  cu aroma de cedru, vetiver şi boabe de tonka, subliniază individualitatea persoanei care îl poartă, oferind senzaţii extraordinare şi intense.

Un parfum elegant, exclusivist, pentru bărbatul monden, prins între clădirile gri ale citadelei.

 

elise si louis

ELISE si LOUIS, doi tineri indrazneti ce se iubesc cu patima si au lumea la picioarele lor.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*