Ce trebuie sa stii inainte de a cumpara pantofi

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ce trebuie sa stii inainte de a cumpara pantofi

Noi femeile, suntem cunoscute ca fiind mari iubitoare de pantofi. Gurile rele spun orice vitrină frumos aranjată, impulsionează doamnele cumpere tocuri, chiar dacă nu au nevoie de o pereche nouă de pantofi.

pantofi

Felul în care păşim, urma pe care o lăsăm, este o amprentă, de aceea trebuie avem grijă de sănătatea picioarelor noastre.

Fără doar şi poate sănătatea picioarelor stă pe tocuri aproape toată viaţă noastră, iar purtatul pantofilor neadecvați nu numai provoacă dureri de spate, şolduri, glezne şi tălpi dar, în timp va duce la modificări ireversibile ale oaselor piciorului, apoi va deforma mersul.

Medicii avertizează purtarea unor pantofi nepotriviți , va duce nu doar la un disconfort permanent, dar şi la o stare de sănătate alterată, de aceea este recomandabil purtăm pantofi de calitate, precum cei de aici, care ofere un suport ortopedic piciorului, lase pielea respire şi te facă păşeşti cu siguranţă.

Astăzi însă, vreau va împărtășesc câteva sfaturi pentru a alege cei mai confortabili pantofi.
Desigur, primul ar fi legat de materialul din care sunt făcuţi pantofii. Pielea este cunoscută fiind cel mai durabil şi totodată cel mai bun material din care se fac aceste accesorii atât de râvnite de toate doamnele.. Însa nu toţi pantofii care ne plac sunt din piele dar, măcar interiorul sau talpă interioară fie din piele. Oricum ar fi  trebuie sa va asigurati ca materialul interior este absorbant si piciorul nu va sta în mediu umed întreaga zi.

Draga mea alege întotdeauna pantofi dama comozi şi flexibili care se adapteze formei piciorului tău şi niciodată invers. Un pantof care va strânge piciorul va duce la formare de monturi inestetice şi dureroase.

Atunci când va achiziţionaţi o pereche nouă de pantofi, încălțații pe ambii şi faceţi câţiva paşi . Piciorul îşi schimbă formă când susţine greutatea corpului, astfel un pantof care vine fix când îl probăm aşezat, poade deveni mic la sfârşitul unei zile, după câteva drumuri făcute la servici şi o şedinţa la cumpărături. Ziua următoare vei suportă cu stoicism nişte bătături groaznice care vor avea rezultat piele îngroşată şi inestetică.

Pantofii trebuie fie uşori, chiar dacă unele tentinţe în modă impun o încălţăminte care este încărcată şi grea, întotdeauna va gândiţi acest lucru va solicită coloana la fiecare pas.

Tocurile sunt superbe, elegante, feminine şi stilate. Folosiţi pernuţe de silicon pe care se aşeze natural piciorul şi aveţi grijă întotdeauna la mărime. Pantofii stiletto au tendinata de a fi mai mici cu jumătate de număr decât cei obişnuiţi.  Pentru ca înălțimea tocului este direct proporțională cu presiunea asupra vârfului piciorului, care va suporta greutatea pe durata intregii zile,  tocurile nu ar trebui sa depaseasca 5 cm.

pantofi

Întotdeauna luaţi mărimea potrivită. Dacă place un model şi nu este pe stoc mărimea voastră, nici nu va gândiţi achiziţionaţi un număr mai mic sau mai mare. Cei mari nu vor oferi stabilitate piciorului, iar cei mai mici va vor rănila propriu.

Şi nu în ultimul rând nu va încredeţi pe mărimea pe care aţi purtat-o toată viaţă, unele măsuri diferă de la producător la producător iar picioarele noastre se schimbă de-a lungul anilor, chiar dacă insesizabil vizual.

Tu pe ce criterii îți alegi pantofii?

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "Ce trebuie sa stii inainte de a cumpara pantofi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*