Delicatete… adieri delicate by LAMBRE

Share the joy

Delicatete… adieri delicate by LAMBRE

Cum poţi să descrii un parfum? Cum poţi să îi faci pe ceilalţi să vadă ce nu vezi tu şi să adulmece aromele amețitoare ce plutesc diafan dincolo de cuvintele tale?

Ce este parfumul? Este o combinaţie subtilă de arome; poate fi lemnos, floral, fructat sau o combinaţie din toate … Alegerea poate deveni complicată dacă nu te cunoşti. Este o chestiune de piele, de umor, de personalitate… de amintiri. Un parfum poate deveni o a două piele, te poate îmbraca sau dezbraca. Poartă un parfum de calitate şi vei fi de fiecare dată altfel… în funcţie de starea ta de spirit, de sentimentele pe care le ai, de dorinţe şi aspiraţii …

delicatete

DELICATEŢE, este un parfum delicios, pentru femei hotărâte.
Un parfum sublim care subliniaza sexualitatea si hotararea celei care il poarta.
Notele de ieşire sunt proaspete şi răcoroase. Citricele portocale, dulci şi zemoase, se năpustesc cu neruşinare asupra plăpândelor coacăze negre şi împreună cu un stop delicios de bergamot se împletesc într-un buchet răcoritor, condimentat cu un praf de nucşoară.

După ce notele de vârf dispar, lăsând în urmă amintiri condimentate, se insinuează adierile delicate de petale de portocal ce dansează în ritm frenetic cu florile îndrăzneţe de iasomie şi cutezătoarele violete.

Inima este un amestec floral cu note foarte moi de iasomie peste care încă se mai simt note citrice , proaspete şi răcoroase.

Ultima parte este ca o petrecere organizată în jurul lemnului de santal şi cedru. Notele lemnoase au o mare prezenţă în timpul evoluţiei aromatice şi dau şi volum cremos compoziţiei.

În cele din urmă, moscul dă o notă de eleganţă sublimă pentru a seta acordurile grave ale chihlimbarului care închide delicat, dar hotărât, baza parfumului.

delicatete

DELICATEŢE este un parfum uşor, fin şi elegant, purtabil tot timpul anului. Nu este nici prea dulce, nici prea rece, nici prea tare.

Un parfum perfect pentru zi de zi, cu o mică notă romantică, un parfum relaxat, sexy şi discret în care se simt acordurile citrice şi notele de bază, pe toată purtarea lui.
Parfum este disponibil că Tester (Mostră) 2ml, Parfum 8ml, Parfum 20ml şi Apă de parfum 50ml . Nu uitaţi că încă puteţi comandă o mostră , absolut gratis.

 

delicatete

1 Comment on "Delicatete… adieri delicate by LAMBRE"

  1. Eu am o mostra de parfum de la ei si imi place cum miroase

Leave a comment

Your email address will not be published.


*