Secrete parfumate by LAMBRE

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Secrete parfumate by LAMBRE

Parfumurile sunt cele mai importante accesorii, ne definesc, ne descriu şi lasă o urmă în memoria oricui ne întâlneşte.

Sunt dependentă de miresme, adulmec arome şi mă învălui în senzualitatea diafană a esenţelor parfumate. Îmi plac atât de mult încât aş face risipă de cuvinte doar să le descriu.

Parfumurile trebuiesc trăite, admirate, invidiate dar, niciodată subestimate.

Astăzi o nouă pereche ne dezvăluie secretele: SON SECRET şi SON DESIR by LAMBRE. Doi iubiţi ce tăinuiesc dragostea lor, ascunşi în alcovul diafan al unei păduri tropicale.

 

lambre

SON SECRET by LAMBRE  este un parfum fin şi inocent care te atrage în mrejele virtuoase cu arome de lămâiţă, bergamot, mandarină şi fructe negre. Acestea sunt notele de vârf, proaspete, revigorante ca o dimineaţă de vară scăldată în boabe de rouă. Urmează apoi notele de mijloc, care impresionează cu acordurile de iasomie luminoasă şi ameţitoare. Eleganta orhidee şi misteriosul stânjenel formeaza un alai parfumat cu bujorul alb, caprifoiul şi ylang-ylang. Inima acestui parfum este dată de aceste uleiuri esenţiale care se aşează cuminţi pe notele de bază, lemnoase şi masculine , arome de mosc şi lemn de santal.

Notele de bază sunt fixatorii parfumului, fără acestea, aromele s-ar risipi diafane, iar aura miresmelor şi-ar pierde strălucirea.

SON SECRET by LAMBRE face parte din familia floral-citric, aromele florale se iţesc nestingherite din mijlocul parfumului, te vrăjesc, te ameţesc şi te cuceresc înainte să îţi dai seama.

Un parfum care durează cât răsuflarea fierbinte a iubiţilor, un parfum pentru o femeie dulce şi inocentă dar, care ştie să te subjuge seducătoare şi misterioasă.

Poartă acest parfum şi vei atrage ca un magnet admiraţia celor din jur .

secrete

 

SON DESIR by LAMBRE  este un parfum pentru acel bărbat ce doreşte să cucerească inima unei femei puternice si energice. Un parfum care emană energie pozitivă şi indrezneala, un parfum care te face să închizi ochii şi să capitulezi fericită.

Acest parfum face parte din familia ierbos-citric si te cucereşte de la primele acorduri cu prospeţimea sa. Notele de vârf, proaspete, de frunze de roşii, rozmarin, mentă, galbanum şi bergamot , năvălesc fără să dea de ştire, te cotropesc, te cuceresc apoi urmează notele de mojloc. Note vesele de ceai, de soare şi de mare, note misterioase şi seducătoare, care te fac să trăieşti întâmplarea cu exaltare şi dăruire. Toate acestea se aşează pe notele de baza de patchouli, ambră, mosc şi muşchi de stejar.

Un parfum aproape clasic, profund masculin şi atrăgător. Un parfum aerisit, uşor de purtat în zilele de vară. Un parfum puternic pentru un cuceritor şi dulce pentru o fericită învinsă.

SON SECRET şi SON DESIR by LAMBRE se găsesc pe site în două variante: de 75 ml şi mostră de 2 ml.

Nu uita că dacă una dintre aceste miresme te intrigă, o poţi comanda absolut gratis pe site.

Îndrăzneşte să cucereşti, intră în lumea parfumurilor LAMBRE!

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 Comment on "Secrete parfumate by LAMBRE"

 1. Lambre ofera parfumuri de nota 10. Persista si miros devin!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*