Blue manicure cu oje semipermanente Every Day Malika Colors, review

Share the joy

Blue manicure cu oje semipermanente Every Day Malika Colors, review

Făcute cu lac simplu, ojă colorată sau UV, pictate, cu folie sau pigmenți, construite din gel sau naturale, lungi sau scurte, rotunde, migdală, stiletto sau pătrate, când vine vorba de unghiile noastre, fiecare dintre noi are preferințele sale.

Trendurile modei, noile materiale și diferitele modalități de a realiza o manichiură, ne oferă tot mai multe opțiuni pentru a evidenția acest detaliu al aspectului nostru, dar dincolo de formă și culoare, unghiile frumoase sunt rezultatul îngrijirii pe care le-o dați. Ce puteți face pentru a vă păstra frumusețea unghiilor? Ei bine, în primul rând să folosiți produse de calitate. Apoi să îngrijiți bine și să hidratați corespunzător pielea mâinilor și mai ales să îngrijiți cuticula.

Despre cum am grijă de unghiile mele și despre linia de îngrijire profesională de la Malika Colors am mai vorbit pe blog și astăzi vă readuc aminte de ele doar pentru că sunt niște produse excepționale. Dar în acest articol vreau să va arăt o manichiură blue style în care am folosit produse tot de la Malika Colors.

oje semipermanente Every Day Malika Colors

Oje UV semipermanent Every Day Malika Colors

Când vine vorba de manichiuri realizate cu ojă UV sau gel, întotdeauna aleg cele mai de calitate produse. Altfel pot dezvolta alergii și efectul scontat ar fi contrariu.

Aceste oje, la fel ca toate produsele Malika Colors, sunt fără cusur. Se aplică ușor, nu curg absolut deloc, calitate pe care trebuie să o aibă toate produsele pentru manichiurile realizate cu lampa UV și cel mai important, formula lor este nou ieșită pe piață, mai elastică și mai durabilă, rezistentă la șocuri și la zgârieturi.

Ojele UV semipermanent Every Day pot dura până la trei săptămâni pe unghii și în fiecare zi să aibă o imagine impecabilă. Dar cum reușesc să rămână pe unghii atât de mult timp? Răspunsul este simplu, compoziția realizată de laboratoarele Malika este revoluționară, cu ingrediente atent selecționate care polimerizeaza perfect sub lumina UV.

oje semipermanente Every Day Malika Colors

Pași pentru manichiură cu Oje semipermanente Every Day Malika Colors

Manichiura cu oje semipermanente este foarte simplu de făcut, nu este construcție ca la gel, pur și simplu trebuie să aplicați produsele într-o anumită ordine și să aveți lampa UV.

Curățați și mătuiţi

În primul rând, trebuie să vă spalați mâinile bine, chiar și cu un antiseptic, pentru a evita riscurile inutile de infecție. După ce le uscați trebuie să îndepărtați stratul lucios de pe unghie prin mătuire cu un buffer. Acesta conține uleiuri naturale produse de unghie și dacă nu este îndepărtat, aderenţa este compromisă.

Împingeți apoi delicat cuticulele cu în bețișor de portocal. Eu am început să folosesc bituri pentru dry manicure, dar până le stăpânesc bine, nu e chiar exact cum mi-am dorit, unde mai pui că mai zdrelesc câte puțin dacă nu sunt atentă.

Pregătiți unghia

Aici nu este altă cale decât să degresați bine și să folosit un nail prep și un primer de calitate. În general acestea sunt cu uscare la aer și după ce efectuați acest pas puteți trece la aplicarea stratului de bază.

Trebuie să vă spun că toate produsele Malika sunt autonivelante, iar baza este ușor vâscoasă și ajută la îngroșarea unghiilor mai subțiri, asigurați-vă că nu atingeți cuticula și uscați folosind o lampă UV (timp de 120 de secunde) sau o lampă LED ( 30 de secunde).

Every Day Malika Colors

Este momentul să aplicați culoare!

  • Oja UV semipermanent Every Day – Amber
  • Oja UV semipermanent Every Day – Corina

oje UV semipermanente Every Day Malika Colors

După uscarea stratului de bază, trebuie să se aplice culoarea. Malika Colors are un portofoliu bogat de nuanțe oferindu-vă opțiuni superbe, culori moderne și cu acoperire bună.

Culoarea se aplică în straturi, cele deschise au uneori nevoie de 3 aplicări cele închise una sau două. Uscați primul strat de culoare sub lampă, apoi aplicați imediat un al doilea strat și lăsăți-l să se usuce. Vreau să subliniez că NU se încrețesc când le scoți din lampă, chiar dacă nu sunt perfect uscate.

oja UV Every Day Malika Colors

Finish ultra gloss

Această este cea mai importantă parte a manichiură, deoarece top coat-ul va sigila manichiura și o va face să fie cât mai durabilă.
Produsele Malika Colors formează strat de dispersie care trebuie îndepărtat cu cleaner. După aplicarea top coat și uscarea în lampă, se așteaptă 2 minute înainte de a îndepărta stratul de dispersie, ștergând energic cu un șervețel fără scame, umezit cu cleaner.

La sfârșit curați cuticulele cu ulei și bucurați-vă de unghiile voastre perfecte.

ulei cuticule Malika Colors

Be the first to comment on "Blue manicure cu oje semipermanente Every Day Malika Colors, review"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*