Prezentare lacuri de unghii Malika Colors

malika oje
Share the joy

Prezentare lacuri de unghii Malika Colors

Hello beauties,lac de unghii Malika Colors

astăzi vă voi prezenta fiecare Oja Malika Colors in parte.

Lacuri de unghii Malika Colors

Dacă vă aduceți aminte, zilele trecute v-am arătat cea mai prețioasă ojă din colecția mea, un lac de unghii cu pulbere de aur care arata fabulos pe unghii. Ei bine, am reușit să probez și celelalte oje din aceeași colectie și astăzi am revenit cu mai multe fotografii ale acestora.

Acum vi le prezint simple, am ales sa nu le umbresc cu nimic strălucirea, însă vor urma multe manichiuri în care ma voi mândri cu ele.

  • Oja Malika Colors Abu Dahabi 24K – cod 52B
  • Oja Malika Colors Sutra Diamond Buddha Bar Collection – cod 202
  • Oja Malika Colors Sutra Heart Buddha Bar Collection – cod 201
  • Oja Malika Colors Bliss – cod 22
  • Oja Malika Colors Lanzarote – cod 24B

Ca regulă generală ojele de la Malika sunt foarte rezistente. Formula ojei este cu uscare rapidă și cu un luciu care îmi place foarte tare. Unele sunt foarte pigmentate și se acoperă perfect unghia de la prima aplicare, altele le-am aplicat de două ori, pentru că mi-am dorit o nuanţă mai intensă.

Am fost uimită de rezistenţa pe care o au, pentru că dincolo de frumusețea covârșitoare, stau pe unghii câte o săptămână. Lacurile de unghii Malika Colors stimulează arta înfrumusețării unghiilor, aducând strălucire și întărindu-le. Formula profesională permite obținerea unor manichiuri spectaculoase, păstrând unghiile rezistente și sănătoase este ceea ce caut eu la un lac de unghii, iar acestea le oferă cu generozitate.

Oja Malika Colors Abu Dahabi 24K – cod 52B

Lacuri de unghii Malika Colors Oja Malika Colors Sutra Diamond Buddha Bar Collection – cod 202
Oja Malika Colors Sutra Diamond Buddha Bar Collection - cod 202Oja Malika Colors Sutra Heart Buddha Bar Collection – cod 201

Oja Malika Colors Sutra Heart Buddha Bar Collection - cod 201Oja Malika Colors Bliss – cod 22

Oja Malika Colors Bliss - cod 22Oja Malika Colors Lanzarote – cod 24B

Oja Malika Colors Lanzarote - cod 24BOjele Malika au 12 ml. Aplicatorul comod cu perie adecvată favorizează aplicarea ojei fără să dați greș.

Voi ce nuanțe din portofoliul lor ați alege? Care vă plac?

3 Comments on "Prezentare lacuri de unghii Malika Colors"

  1. Buna. Am ajuns pe pagina ta pentru ca si eu incerc aceste oje, dar dupa o saptamana de purtat oja Sutra Heart, mi-a ingalbenit foarte tare unghiile. La tine s-a intamplat acest lucru?

    • Buna Andrea, nu am intampinat nicio problema cu lacurile Malika. Eu folosesc intotdeauna o baza tratament, apoi aplic oja. Si eu le-am purtat cate o saptamana, ba chiar am mai peticit si am depasit si 7 zile :P, ingalbenirea unghiilor nu e neaparat de la oja. Nu stiu ce sa iti zic, cert este ca mie nu mi s-a intamplat. Am purtat-o si de Craciun…

Leave a comment

Your email address will not be published.


*