Buze frumos conturate, pline și voluptoase cu Lips Up Hyaluron Volume Lip Booster – review

lips up review
Share the joy

Buze frumos conturate, pline și voluptoase cu Lips Up Hyaluron Volume Lip Booster – review

În fiecare sezon, tendințele se schimbă însă naturalețea rămâne mereu un top-trend. De aceea astăzi îți vorbesc despre Lips Up Hyaluron Volume Lip Booster ce îți oferă formula perfectă de lip gloss pentru buze irezistibile, cu volum și ”îmbrăcate” într-o nuanță delicată – Rosé sau Marsala.

Buzele pline, cu un contur accentuat, voluminoase și sexy par a fi tendința acestui sezon. Dar nu toți putem avea buzele perfecte și nici nu vom putea recurge la proceduri estetice pentru a realiza un ideal. De aceea, dacă aveți un volum mai mic în mod natural și nu va doriți ceva permanent, atunci trebuie să folosiți acest Lip Booster, cu siguranță veți fi uimite!

lips up pareri

Aceste lip gloss-uri nu prezintă niciun risc în utilizare, nu au efecte negative și mie nu mi-au uscat buzele. Le puteți folosi în fiecare zi, iar buzele vor arată așa cum ați dorit dintotdeauna.

Cum sa ai buze frumos conturate, pline și voluptoase

Lips Up Hyaluron Volume Lip Booster este de fapt un luciu de buze cu o formulă mult îmbunătățită ce va crește volumul buzelor, accentuând conturul fără a fi exagerat. Lucrul cu adevărat impresionant este că atunci când îl aplici, tonul său transparent se transformă într-un ton roz cu ușoare reflexii sidefate care se adaptează la tonul pielii tale, lăsând un aspect natural de invidiat.

Se poate aplica din două în două ore și formula cu acid hialuronic umple toate liniile fine care brăzdează buzele, ceea ce le conferă o imagine voluptoasă, formă, contur și volum vizibil îmbunătățite. Aplicatorul este catifelat, fin și delicat, iar produsul se dozează perfect. Forma pe care o are acesta ușurează aplicarea gloss-ului și facilitează realizarea conturului.

Mie îmi plac foarte mult ambele nuanțe, nu văd diferențe majore și odată ce îl aplici, pielea buzelor se uniformizează și Lips Up se absoarbe, dacă vrei poți să adaugi rujul tău preferat.

Imediat ce este aplicat Lips Up Hyaluron Volume produce o senzație ușoară de mentol, vei simți cum buzele vor deveni voluminoase și efectul se pastrează până la două ore.

Mi-au plăcut mult aceste rujuri și vi le recomand pentru că sunt eficiente și dau un volum subtil buzelor fără efecte adverse. Dacă aveți buze mici sau foarte subțiri, nu vă mai faceți griji. Există Lips Up care ajută buzele să arate pline și sexy cu mai mult volum, senzuale și contur bine definit.

Lips Up Hyaluron Volume Lip Booster pareri

Lips Up Hyaluron Volume Lip Booster e mereu în tendințe!

Așadar pentru un plus de volum acest lip gloss este perfect, îți va redefini conturul buzelor datorită formulei pe bază de acid hialuronic reticulat și lipide – două componente cheie în îngrijirea profundă a pielii ce hidratează buzele pentru a le face să pară mai pline, mai atractive și mai voluptoase.

Se găsește în orice farmacie, iar prețul unui gloss de 7 ml este în jur de 30 lei și durează cam o lună cu aplicări zilnice.

Pregătește-te să te bucuri de buze mai pline, moi și delicate, imediat după aplicarea gloss-ului! Efectul acestuia poate ține până la 3 ore, dar reaplicarea garantează un volum care durează cât îți dorești tu.

Pentru buze hidratate, cu aspect strălucitor, volum și cu o nuanță discretă, folosește zilnic Lips Up Hyaluron Volume Lip Booster! E mereu în tendințe!

lips up review

Be the first to comment on "Buze frumos conturate, pline și voluptoase cu Lips Up Hyaluron Volume Lip Booster – review"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*