Malika Colors Pantone Ultra Violet 18-3838 pentru unghiuțe vesele și colorate

pantone colors
Share the joy
 • 57
 • 4
 •  
 • 1
 •  
 •  

Malika Colors Pantone Ultra Violet 18-3838 pentru unghiuțe vesele și colorate

Pantone este o companie americană înființată în anii ’60. La inceput era o afacere in domeniul tipografic și de design grafic care vindea etaloane de culoare. Astăzi este autoritatea globală, alegând culoarea care va influența moda fiecărui an. Pentru anul acesta a fost ales Ultra Violet (18-3838), o culoare complexă, un purpuriu născut din dragostea dintre un albastru perfect și un roșu înflăcărat și a fost ales pentru a „evoca un stil de contra-cultură, aderența originalității, ingeniozității și gândirii vizionare”.

Culoarea Pantone a anului nu este aleasă oricum, ci urmează un proces complex de validare ce ține cont de foarte mulți factori. Aceasta este aleasă de directorii firmei și de aproximativ 40 de experți din întreaga lume care iau în considerare factori cum ar fi situația economică, filmele sau cântecele cele mai în vogă, problemele sociale etc.. Mai întâi se decide o gamă de culori și după aceea se alege un ton concret despre care se consideră că poate reprezenta cel mai bine anul.

Malika Colors – Pantone Ultra Violet

Malika Colors este cel mai nou brand de cosmetice și produse pentru manichiură intrat pe piață în România. Eu ador ojele lor și despre ele v-am vorbit pe blog în câteva ocazii, dar regășiți multe manichiuri prezentate pe contul meu de Instagram.

În oferta Malika sunt extrem de multe nuanțe de oje și pentru că am primit zilele trecute nuanța Pantone Ultra Violet 18-3838 și două derivate ale acesteia, astăzi vreau să vi le arăt pentru ca toate unghiuțele să poarte primăvara această cea mai căutată culoare.malika colorsmalika colors pantone

OJĂ MALIKA 12 ML PANTONE 2018 COD 18-3838

Nuanța originală Pantone este opacă, cu profunzime și strălucire de gel. Chiar este o nuanță superbă, elegantă, vibrantă și destul de pigmentată. Pentru că am unghiile lungi obișnuiesc să aplic două straturi, iar la această nuanță se văd extrem de frumos.OJĂ MALIKA 12 ML PANTONE 2018 COD 18-3838OJĂ MALIKA 12 ML PANTONE 2018 COD 18-3838

OJĂ MALIKA COLORS 12 ML COD 94B LANZAROTE

Sidefată, veselă, purpuria Lanzarote am purtat-o cu nedisimulată plăcere. Am asortat-o cu două unghii cu manichiură obținută cu folii water transfer.

OJĂ MALIKA COLORS 12 ML COD 94B LANZAROTE

OJĂ MALIKA COLORS 12 ML COD 75B AMETHYST COLLECTION

O ojă superbă, sidefată, cu ușoare irizații ce dau senzația unei oje holografice se fede absolut perfect pe unghii. Pentru că am vrut să v-o arăt cat mai repede, am aplicat-o peste oja Pantone însă cred că ar fi perfectă aplicată peste orice ojă mov sau albastră.

Această ojă este uşor translucidă, cred a aplicată într-un strat subțire poate schimba imaginea oricărei oje cu nuanțe asemănătoare, conferindu-i eleganţă și strălucire.

Amethyst este pur și simplu oja perfecta pentru aceasta primăvară.

OJĂ MALIKA COLORS 12 ML COD 75B AMETHYST COLLECTION

Ce părere aveți de nuanțele Malika Colors Pantone ?

Care este preferata voastră?

 • 57
 • 4
 •  
 • 1
 •  

13 Comments on "Malika Colors Pantone Ultra Violet 18-3838 pentru unghiuțe vesele și colorate"

 1. Panone a ales si anul acesta si anul trecut doua colori superbe care mie imi plac foarte mult. Malika nu se putea sa nu scoata oje in culoarea anului.

 2. Este foarte frumoasa aceasta nuanta, iar unghiutele tale sunt perfecte!

 3. Superbe unghiute si culorile adorabile, le iubesc.

 4. o ador aceasta nuanta, este exact pe gustul meu!

 5. Sunt superbe nuantele acestea de la Malika 😍

 6. Sunt superbe nuantele. Cel mai mult imi place purpuria aia, a iesit o manechiura the best. Si cate nuante misto am vazut pe site. Oare in magazne se gaseste?

 7. Ce manichiuri frumoase! Imi plac si culorile foarte mult. Esti talentata, nu gluma! 🙂

 8. Mie imi plac toate, mai ales ca movul este culoarea mea preferata.

 9. Superbe unghiute. Ador movul.

 10. O alegere potrivita avand in vedere ca toata lumea e innebunita dupa culoarea anului 2018 😉

 11. Foarte frumoase nuantele, mai ales ca sunt si in culorile anului. Ultima imi place foarte mult!

 12. Preferata mea este oja Amethyst, are cea mai fermecatoare nuanta pentru aceasta iarna.

 13. Ai niste unghii absolut senzationale. Zici ca sunt din revista. Modelele tale sunt interesante si foarte atent alese. Imi plac aceste oje

Leave a comment

Your email address will not be published.


*