NOTD – lacuri de unghii din colecția Italian Flag by Malika Colors, review

the italian flag
Share the joy

NOTD – lacuri de unghii din colecția Italian Flag by Malika Colors, review

Hello Beauties, astăzi vorbim despre unghiuțe și despre ojele din colecția Italian Flag by Malika Colors România.

Despre ojele Malika v-am mai vorbit pe blog. Sunt spectaculoase, strălucitoare, pigmentate și delicate cu sănătatea unghiei. De aceea eu am câteva oje Malika  în colecția mea.

Astăzi însă, vreau să îți arăt câteva manichiuri realizate cu ajutorul colecției Italian Flag. Desigur este vorba despre culorile care se regăsesc în steagul Italiei și anume: roșu , alb și verde.

Nuanțele roșu și verde sunt foarte pigmentate cu finish lucios, cu aspect de gel. Lacurile acoperă unghia perfect de la prima aplicare, fără a fi necesar un al doilea strat. De altfel am și ștampilat cu aceleași oje pentru a vedea câte de puternice sunt culorile.

Formula profesionala a acestor oje permite obținerea unor unghii rezistente și sănătoase, care nu se rup, nu se exfoliază și nu se pătează.

the italian flag by malika colors

The Italian Flag by Malika Colors

Colectia Italian Flag by Malika Colors este Limited Edition. Fiecare sticluță are 12 ml și împreună costa 90 de lei.

  • The Italian Flag – Rosu, cod 05

Italian Flag by Malika ColorsCel mai frumos roşu din cate există! O nuanță patimaşă, fierbinte ca sângele latin ce curge prin venele italienilor.

  • The Italian Flag – Verde, cod 4611-12

Italian Flag by Malika Colors

Datorita faptului ca sunt extrem de pigmentate, aceste lacuri  de unghii pot fi folosite cu succes cu orice tip de matriță și stampilă pentru a crea modele spectaculoase care să impresioneze pe toată lumea.

Lacul aplicat se usucă rapid, se îndepărtează simplu cu orice fel de acetonă, iar manichiura realizată cu acestea rezistă pe unghii și câte o săptămână, iar eu nu folosesc mănuși la treburile casnice, așadar în cazul meu au trecut proba de foc.

Un alt lucru demn de remarcat la aceste lacuri de unghii este că nu îngălbenesc unghiile, chiar dacă sunt în nuanțe tari, puternic colorate.

  • The Italian Flag – Alb, cod 30

Lacul alb este mat, lăptos, cu un finish catifelat, fără niciun pic de luciu sau sidef.

Astăzi vă prezint doar câteva manichiuri, dar voi știți că mie îmi plac unghiuțele colorate, așa că va voi arăta și alte modele în postări viitoare.

Ojele poți fi combinate în felurite moduri. Câte o unghie de fiecare culoare, ștampilate între ele sau pe altă ojă și desigur water marble.

Malika Colors

Malika Colors România

Brandul Malika și-a făcut intrarea pe piața cosmetică din România, anul trecut. De atunci încântă iubitoarele de makeup și nail art cu lansări diverse de produse beauty, concursuri și suprize frumoase.

Pe lângă colecția Italian Flag, în această postare am folosit și o ojă aurie superbă, Oja Malika Colors Sutra Diamond Buddha Bar Collection – cod 202 , despre care v-am vorbit într-un articol trecut. Aceasta a fost una dintre primele oje de la Malika Colors care a intrat în colecția mea.

Această ojă este sidefată, nu are un finish lucios, dar nici nu poate fi descrisă că un lac de unghii mat, mai degrabă aspectul final este intermediar, creând un contrast superb între ojele colorate cu aspect lucios și auriul profund cu milioane de particule sclipitoare. Și această am aplicat-o într-un singur strat și a acoperit perfect unghia, fără a fi nevoie de corecturi ulterioare.

Ce spui de ojele mele? Ce produse Malika Color ai tu în colecția ta de produse beauty?

3 Comments on "NOTD – lacuri de unghii din colecția Italian Flag by Malika Colors, review"

  1. Marinescu Constantina Cristina | aprilie 24, 2018 at 10:57 pm | Răspunde

    Sunt foarte frumoase 😍 și eu am vreo 3 nuanțe în colecția mea 😊

  2. Minunata manichiura!

  3. Nuantele sunt ceva de vis.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*