Leaves manicure, Halloween Collection de la Malika Colors

Malika Halloween Collection
Share the joy

Leaves manicure, Halloween Collection de la Malika Colors

Hello beauties, astăzi din nou despre unghiuțe și frumusețea lacurilor Malika Colors.

Despre noul brand de produse cosmetice Malika Colors am mai vorbit pe blog în două articole anterioare unde v-am prezentat câteva lacuri de unghii, de o frumusețe uluitoare.

Astazi însă vreau să vă prezint cele 5 lacuri de unghii din gama Halloween. Nuanțele sunt perfect alese: portocaliul dovlecilor, roșu sângeriu, albul puritan, negrul misterios și griul ceții ce învăluie această zi a căror conotații sunt înfricoșătoare.

Halloween Collection

O colecție de lacuri superbe, doar 100 de exemplare au fost aduse spre vânzare, 5 culori unice care vă vor însoți în nopțile de Halloween și nu numai.

Setul este perfect pentru a crea manichiuri de toamnă, nu doar potrivite cu Holloween-ul, de altfel astăzi îți arăt o manichiură de toamnă și promit să revin curând cu o manichiură cu specific crăciunului, realizată cu acest set.

De fapt lacurile pot fi folosite separat sau împreună în orice perioadă din an, însă nu se pot achiziționa separat de pe site, fiind disponibile doar în această combinație sub numele de Halloween Collection.Halloween Collection

Sticlutele sunt elegante, eticheta cu un design funny, însă pentru a spori misterul toate sticluțele sunt numerotate cu 666.

Colecția este unică și dacă va grăbiți, posibil să o mai găsiți pe site și să o strecurați în ghetuțele unei iubitoare de manichiuri frumoase sau de ce nu, chiar sub bradul vostru.

La fel ca și lacurile Malika Colors prezentate în articole precedente, lacurile din Halloween Collection acoperă foarte bine dintr-o singură aplicare și rezistă excelent pe unghii.

Malika Halloween Collection

Leaves manicure

Cantitatea fiecărui lac este de 12 ml. Se aplică ușor pe unghii și fiecare manichiură creată cu aceste lacuri este speciala, eleganta și foarte frumoasă.

Pentru manichiura de astăzi am folosit:

  • Malika Halloween Collection
  • ştampilă de silicon
  • matriță BP 19
  • am sigilat totul cu top coat

Lacul de unghii în nuanță albă este mat, iar celelalte sunt lucioase. Astazi eu le-am folosit pentru matriță și am stampilat modelul pe unghiute folosind doar ojele din set. Nuanțele sunt foarte pigmentate se văd frumos pe unghii, indiferent dacă le porți de Holloween sau într-o zi însorită de vară.

Malika Halloween Collection

Din partea mea au un Big Like!

Ce părere aveți de aceste lacuri?

Aţi cumpărat produse cosmetice de la Malika Colors?

3 Comments on "Leaves manicure, Halloween Collection de la Malika Colors"

  1. Ce frumos cad frunzele pe unghiutele tale.

  2. Superba colectia si manichiura ta de asemenea <3

  3. Foarte frumoasa colectia de oje, superba manichiura.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*