O privire seducătoare cu gene spectaculoase în 3 pași simpli

gene
Share the joy
 • 40
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

O privire seducătoare cu gene spectaculoase în 3 pasi simpli

Hello, hello…
dragile mele, astăzi vorbim despre cel mai simplu machiaj al ochilor căci nu-i aşa, suntem tot timpul pe fugă şi nu prea avem timp de respectat toţi paşii dintr-un machiaj complex…

Ca să nu mai vorbim că se întâmplă să vedem imagini şi tutoriale de machiaj în care ochii sunt incredibili de frumos machiaţi şi când încercăm singure rezultatul este diferit, uneori nu tocmai pe placul nostru şi desigur că nu vrem să experimentăm asta în fiecare dimineaţă.

De cele mai multe ori tehnica pe care o folosim şi felul machiajului care nu este potrivit pentru forma ochilor noştri schimbă total aspectul final, însă produsele pe care le utilizăm sunt foarte importante.

În acest sens trebuie să fim conştiente că produsele cosmetice de pe taraba din piaţă nu vor avea aceleaşi rezultate ca produsele originale, indiferent de tehnica folosită, de aceea beauty artiştii folosesc doar produse de o calitate superioară, pentru că în acest fel se asigură că rezultatul este impecabil.

Ştiu că eu v-am mai spus pe aici că îmi plac machiajele complicate tip smokey eyes, dar că foarte rar ajung să le port. Însă conturarea ochilor face parte din rutina mea zilnică de aceea aleg doar produse bune, care rezistă întraga zi.

Va arătăm acum câteva săptămâni o mascara de care sunt pur şi simplu îndrăgostită. Am luat-o de la blacknight.ro, un magazin de produse cosmetice fabuloase, pentru că era la reducere de preţ. Toate produsele de aici sunt originale şi cu siguranţă voi reveni să îmi mai cumpăr când am nevoie de câte ceva pentru că sunt foarte mulţumită de tot ce mi-am luat şi vi le-am arătat şi vouă într-un articol aici.

Rimel L’Oréal Voluminous False Fiber Lashes 275 Black

Mascara este absolut necesară chiar şi pentru un machiaj minimal. Genele rimelate fac ochii să pară mai mari, oferind profunzime privirii şi o imagine senzuală chipului.

Rimelul se aplică întotdeauna în formă ascendentă pornind de la rădăcina genelor, mişcând aplicatorul în zig-zag încercând să separaţi cât mai bine fiecare geană.

Cândva vedetele aplicau imediat pulbere de talc pe genele proaspăt rimelate. Acest truc oferea genelor mai multă vigoarea şi densitate. Apoi când se aplica un nou strat de rimel, genele păreau incredibil de lungi şi de dese.

Astăzi însă, eu am un alt truc pentru gene lungi şi dese:

Serul pentru gene de la Bonilash.

Pe acesta l-am câştigat acum ceva vreme la un concurs pe pagina lor oficială de Facebook, iar recenzia de astăzi este pentru că mi-a plăcut foarte tare acest produs. Nu este primit în testare şi nici nu sunt obligată în vreun fel să scriu despre acesta, dar sunt foarte multumita de rezultate.

Eu utilizez frecvent astfel de produse, însă de departe acesta e cel care mi se potriveşte cel mai bine.

Serul de la Bonilash nu are efecte adverse, face genele să crească frumos şi nici nu cad prea multe în timpul folosirii.

Trebuie să fim conştiente că aceste produse nu au un efect permanent, adică te dai odată şi gata, pentru tot restul vieţii ai gene lungi şi frumoase. Genele au un ciclu de creştere de aproximativ 3 luni, apoi se „schimbă” adică fiecare fir de geană care”năpârleşte” este înlocuit de unul nou care va fi la fel ca cele dinainte.

L-am folosit în prima lună zilnic, apoi l-am aplicat 1-2 ori pe săptămâna la baza genelor, pe pleoapele fără nici o urmă de machiaj.

Genele mele au crescut frumos, viguroase şi sănătoase.

Eu am pleoapa căzută, astfel că genele mele aproape nu se văd. Acum după ce am aplicat serul timp de 3 luni, în sfârșit pot spune că am și eu gene lungi și frumoase.

gene lungi

Tusul de pleoape

Un alt pas important în crearea unui machiaj simplu este tuşul de ochi atât de în vogă anul acesta. Amintiţi-vă că tuşul lichid va fi întotdeauna mai bun decât creionul dermatograf, pentru această „opeaţiune”.

Atunci când îl utilizaţi trebuie să aveţi mâna sigură. Desenaţi o linie uşor mai groasă pe partea inferioară a pleoapelor şi apoi incepeti din coltul inferior cu cu o linie mai subţire care se extinde pana la capetele ochilor. Veţi obţine un rezultat magnific. Codiţele alungite oferă dramatism privirii, iar rezultatul este un machiaj simplu, elegant, glamouros.

Tu ce machiaj porți astăzi?

 • 40
 •  
 •  
 •  
 •  

3 Comments on "O privire seducătoare cu gene spectaculoase în 3 pași simpli"

 1. Nu folosesc decat produse luate din magazine. Sunt prea saraca ca sa-mi cumpar o valiza de cosmetice de calitate proasta, mai bine cateva si bune.

 2. Raticide Eficiente | noiembrie 5, 2017 at 3:32 pm | Răspunde

  Imi doresc super mult sa incerc serul Bonilash! Am fost sceptica la inceput, dar chiar am citit o tona de review-uri bune.

 3. Nu am incercat ..azi sunt data cu un rimel si atat

Leave a comment

Your email address will not be published.


*