Ser gene MAGIC LONG EYELASH, priviri spectaculoase in numai 15 zile

MAGIC LONG EYELASH
Share the joy

Ser gene MAGIC LONG EYELASH, priviri spectaculoase in numai 15 zile

Se spune că ochii sunt oglinzile sufletului. Atrag că un magnet cu zâmbetul oglindit în ei. Privirile jucăuşe pe sub gene, i-au făcut pe mulţi domni să-şi piardă luciditatea, îndrăgostindu-se iremediabil de de posesoarea celor mai frumosi ochi din lume.

Puterea şi profunditatea privirii nu ţine insa de nuanţa irisului, ci de felul în care flutură genele lângă el… Cu toate că acestea par să treacă neobservate, toate femeile ştiu că în spatele unei priviri superbe, luminoase, a unui aspect profund a unor ochii expresivi stau genele lungi şi curbate.

Unele doamne sunt norocoase, iar cu ajutorul unui rimel obţin efecte speectaculoase dar, uneori nu poţi utiliza un rimel sau îţi doreşti un aspect desăvârşit oricand si oriunde.

În acest moment cel mai indicat este să foloseşti un produs care ajută la creşterea naturală a genelor.

MAGIC LONG EYELASH

MAGIC LONG EYELASH By LAMBRE

Astăzi vreau să vă prezint serul MAGIC LONG EYELASH produs de LAMBRE Cosmetics, care vă va ajută să aveţi gene lungi şi frumoase în numai 15 zile.

Cu peste 12 componente active, este un produs cu o acţiune puternică, care alungeşte, îngroaşă şi hrăneşte fiecare fir din gene.

După cum ştiţi, durata de viaţă a genelor este de 3-6 luni, apoi acestea se schimbă. Crescând altele şi tot aşa, în fiecare anotimp. Aplicând serul la fiecare început de ciclu de viaţă, veți obține gene cu adevărat spectaculoase, atât de uimitoare încât prietenele se vor întreba dacă nu sunt false.

Genele nu descresc şi nu se retrag în piele la sfârşitul tratamentului, ci urmând cursul natural şi ciclul vieţii lor se schimbă după o anumită perioadă.

Utilizarea serului însă are avantaje şi după încetarea tratamentului, pentru că pielea şi rădăcinile genelor vor fi hrănite de toate ingredientele care sunt în acest ser 12 în 1 şi noile fire vor creşte mai groase şi mai lungi.

Tratamentul se aplică ori de câte ori este nevoie, respectiv la fiecare început de ciclu de creștere al genelor. Poate vrei să ai gene spectaculoase înaintea unui eveniment sau poate nu vrei că toată vacanţa să te ocupi de şedinţe de makeup, sau pur şi simplu vrei o privire luminoasă, încadrată de gene superbe, în fiecare zi.

MAGIC LONG EYELASH

INGREDIENTELE ACTIVE A SERULUI MAGIC LONG EYELASH:

ALANTOINA – Ingredient cunoscut pentru proprietățile sale de tratare, calmare și catifelare Netezește și hidratează genele.
BIMATOPROST – Ingredientul, care este un ingredient foarte eficient, care stimulează creșterea genelor. Stimulează lungimea și grosimea genelor și crește numărul lor, intărește părul și face culoarea mai intensă.
BIOMIMETIC PEPTIDES – Un ingredient ce stimuleaza creșterea și desimea genelor.
BIOTYNA – Vitamina H, din grupul B, componentă activă, stimuleaza rigiditatea genelor.
COMPLEXUL DE VITAMINE A, E, F, P, B7 – Hrănesc intens genele și imbunătățește structura lor, redându-le mai multă elasticitate, rigiditate și strălucire.
PANTHENOL – Hidratează și nivelează suprafața genelor.
SILK PROTEINS – Hidratează și netezesc genele, precum și le protejează de deteriorări mecanice.
WIDELASH ™ – Este conceput după o tehnologie inovativă, complex din două ingrediente active : Biotinoly și Tripeptide – 1, ce întăresc genele și foliculul de păr, precum și provitamina B5, care reface în mod eficient structura firelor. Genele devin mai lungi, mai groase și mai rigide.

MAGIC LONG EYELASH

Cum functioneaza produsul?

MAGIC LONG LASH acţionează instant asupra genelor, chiar după prima aplicare. La doar 15 zile de utilizare se obţine un efect vizibil. Toate componentele pe care le conţine acest ser au o acţiune benefică asupra fiecărui folicul şi tratează genele pentru a le face mai lungi, mai curbate şi mai rezistente.

Noi suntem cu toţii diferiţi, fiecare unic în felul lui, de aceea trebuie să ţineţi cont că efectul maxim obţinut depinde de particularităţile fiecărei femei, prin sensibilitatea absorbţiei celor 12 componente ale produsului.

Cum să utilizaţi ser gene MAGIC LONG LASH

Serul are compoziție lichidă, ușor vâscos, transparent. Vine într-un recipient asemănător tușului de pleoape și are un aplicator. 4 ml de produs costa doar 48,99 lei. Iar un tub va ajunge lejer câteva luni. Eu am aplicat în prima luna în fiecare seră, ulterior doar o dată pe săptămâna.

Ca sfat general, dacă îmi permiteți, începeți în fiecare seară cu celalalt ochi decât cel la care ați aplicat prima data în ziua precedentă. Iar aici vă relatez experienţa personală: deoarece sunt dreptace, in fiecare seară am inceput cu ochiul drept, trecând la cel stâng fără să introduc aplicatorul în ser. Rezultatul a fost că la capătul primelor 2 săptămâni, genele de la ochiul drept, erau mult mai lungi decât cele de la ochiul stâng. Așadar , următoarele 2 săptămâni, am aplicat întâi la cel stâng, pentru a egaliza efectul.

În fiecare seară, după îndepărtarea machiajului, se aplică produsul la rădăcina genelor, cu ajutorul pensonului aplicator, lasă-l peste noapte şi în numai 15 zile vei vedea rezultatul.

Serul va hrăni genele cu substanţe nutritive, care va da mai multă putere şi vigoare fiecărui fir, ajutându-l să crească spectaculos, pentru a înfrumuseţa privirea ochilor noştri.

Succesul acestui tratament se datorează efectelor celor 12 ingrediente ale sale.

*a se vedea proprietăţile fiecăreia dintre ele.

După cum știți, toate produsele LAMBRE sunt originale, produse în Franța. Fiecare produs, este ţiplat, cu un cod de control aplicat pe ambalaj și vine cu instrucțiuni de utilizare precum și cu lista completă a ingredientelor. Așadar, apelați cu încredere la cea mai inovatoare metodă de a avea genele cele mai frumoase , oricând doriți.

MAGIC LONG EYELASH

 

3 Comments on "Ser gene MAGIC LONG EYELASH, priviri spectaculoase in numai 15 zile"

  1. Cine nu si-ar dori niste gene minunate.

  2. Atatea produse pentru gene in ultima vreme, nici nu stii pe care sa le mai incerci. Am avut si eu o perioada in care imi cadeau foarte tare, dar acum vad ca s-a mai potolit.

  3. Doamne, multe s-au mai inventat pentru ca noi sa fim frumoase si multumite de cum arata fiecare particica a corpului nostru.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*