Machiaj de zi, 3 produse cosmetice care nu trebuie să îţi lipsească

blacknight.ro
Share the joy

Machiaj de zi, 3 produse cosmetice care nu trebuie să îţi lipsească

Bună dragile mele,

astăzi vă vorbesc despre produsele makeup pe care fiecare dintre noi ar trebui să le aibă în port fard şi despre imaginea fericită pe care ne-o întoarce oglinda, ori de câte ori surâdem către ea, purtând un machiaj discret, de zi, care ne subliniază frumuseţea naturală.

Pe la sfârşitul lui august, chiar înainte să plec în concediu, vă povesteam pe pagină de Facebook că am descoperit un magazin de produse makeup superbe, brand-uri renumite, la preţuri foarte bune. Pentru că eram printre bagajele gata pregătite nu am avut timp să vă povestesc mai multe şi nici nu v-am arătat tot ce mi-am luat, doar un blush minunat pe care l-am postat pe Instagram

Iată că a venit timpul să mă laud cu achiziţiile mele, produse care nu îmi lipsesc niciodată din poşetă şi care ar trebui să facă parte din rutina de frumuseţe a oricărei femei.

machiaj de zi

Machiajul de zi

Despre puterea makeup am mai vorbit. Reuşim cumva să rămânem uimite întotdeauna de transformările spectaculoase pe care câteva creionări, un fond de ten excelent şi o mascara de calitate le poate aduce chipului nostru. Toate aceste produse le găsiţi la blacknight.ro alături de toată gama de cosmetice necesare fiecăreia dintre noi care îşi doreşte un aspect desăvârşit. Preţurile sunt extrem de mici iar fiecare produs este sigilat și are inscripţionat pe el numărul de serie si toate celelalte înscrisuri care ii atestă originalitatea.

De pe blacknight.ro eu mi-am luat un rimel, un ruj lichid și un blush, ideale pentru un machiaj elegant, de purtat la orice oră din zi.

De altfel foarte rar port un machiaj care respectă toate regulile beauty. În graba dimineților, când minutele zboară prea repede, folosesc doar câteva produse cosmetice, iar cele mai importante sunt acestea despre care vă vorbesc astăzi, dar în acest magazin online găsești palete contouring profesionale, celebrele blush-uri Milani atât de delicate şi frumoase, iluminatoare și fonduri de ten, alături de multe alte cosmetice de bună calitate care vă vor ajuta la obținerea unui machiaj ce va oferi armonie şi eleganţă chipului tău.

Eu vă spun întotdeauna că niște pensule bune și produse de calitate duc la o imagine impecabilă, un machiaj perfect care nu curge, nu se împrăștie și rezistă toată ziua.

După cum ştiţi machiajul purtat în timpul zilei trebuie să fie unul discret, ce îmbunătăţeşte frumuseţea feţei, în culori suave, neutre, care doar să accentueze lumina chipului. Pentru a realiza acest lucru, cel mai important este să ţinem cont de culorile pe care le purtăm şi să folosim produse de calitate, care ne vor face să arătăm cât mai natural.

blacknight.ro

Blush Neutrogena Healthy Skin Blends Sheer

În timpul zilei, machiajul ar trebui să fie destul luminos, să nu fie supraîncărcat sau să aibă culori stridente şi strălucitoare. De aceea este indicat sa alegem fardul de pleoape în culori simple, care să aducă luminozitate şi eleganţă privirii, dacă ne place să ne fardăm.

Pentru blush cel mai potrivit este cel apropiat de nuanța pielii tale. Cât să aducă irizaţii trandafirii, o nuanță sănătoasă și discretă pe pomeţii obrajilor. De aceea am ales Neutogena 20, nuanța ”Pure”, fină, delicată, matifiantă.

blush nr. 20 pure Neutrogena

Acest blush a fost special gândit pentru a oferi o nuanță sănătoasă, o iluminare subtilă, acoperind obrajii cu o pulbere fină cu un finish mat. Se aplică foarte ușor, cu ajutorul unei pensule speciale amestecând împreună toate cele 4 nuanțe. Te poţi juca puţin cu umbrele şi pomeții vor fi răsfățați de pulberea diafană.

Două dintre nuante sunt mate si două au irizaţii jucauşe, astfel poți trece pensula mai apăsat peste ele si obtii nuante care merg spre o piele bronzată, aurie. Dar poți insista mai mult pe roz, atunci pielea capătă aspect cuminte și îmbujorat, ideal de purtat în lumina crudă a dimineţii.

Blush-ul asigură obraji frumos conturaţi, un chip zâmbitor şi luminos. Formula imbogățita cu vitamina C și alți compuși naturali, lasă pielea catifelată, revigorată cu aspect sănătos și natural. Neutrogena este recunoscută pentru ingredientele testate dermatologic, acest blush fiind foarte bine tolerat de piele.

Neutrogena MoistureShine Lip Gloss, Potent Plum 320

Gloss-ul nu are nevoie de nici o recomandare. Este perfect. Nuanța este mai potrivită pentru vară dar felul în care hidratează și îngrijește buzele îl face să fie ideal în anotimpul rece. Pentru machiajul de zi este convenabil să folosim rujuri de tonuri mai degrabă neutre sau roz şi să nu abuzăm de culorile puternice, întunecate, care sunt ideale seara sau pentru diverse ocazii.

Formula hidratantă unică, dă un bost de strălucire buzelor cu ajutorul particulelor sidefate, oferind imaginea unor buze pline, senzuale.

Aplicatorul este moale, întinde bine gloss-ul şi rămâne perfect curat de fiecare dată. Astfel nu se împrăştie produs pe lângă capac şi nu există riscul să strici machiajul sau buzunarul poşetei.

Gloss Neutrogena

Rimel L’Oréal Voluminous False Fiber Lashes 275 Black

Rimelul este și el genial.

Formula aderă la genele fără să le încarce, separându-le perfect cu un efect de alungire tip „gene false”. Genele par mai lungi, separate, definite şi curbate, oferind profunzime privirii.

Produsul este testat oftalmologic şi nu produce alergii, fiind potrivit pentru ochii sensibili şi purtătorii lentilelor de contact.

Nuanţa este profundă, un negru perfect, se demachiază repede şi uşor, nu curge, nu se întinde. Cu siguranţă revin să îl iau şi pe cel pentru volum căci prea mult mi-a placut acesta.

Rimel L'Oréal Voluminous False Fiber Lashes 275 Black

Pentru un machiaj elegant de zi, consider ca nu am nevoie de altceva decât de un blush fin, un gloss puternic hidratant și un rimel care sa accentueze maxim genele mele.

machiaj de ziVouă ce nu vă lipsește niciodată din trusa voastră de machiaj?

3 Comments on "Machiaj de zi, 3 produse cosmetice care nu trebuie să îţi lipsească"

  1. Nu ma omor cu machiajul dar nu uit niciodata sa ma dau cu ruj.

  2. Nici eu nu folosesc multe produse, doar rimel si ruj.

  3. ORICE AR FI, sprancene 🙂 un pic de fond de ten pe zonele cu probleme. rimel si un gloss superb de la victoria’s secret

Leave a comment

Your email address will not be published.


*