REALASH, gene spectaculoase in 3 luni

Share the joy

REALASH, gene spectaculoase in 3 luni

Hello beauties,

în urmă cu aproximativ 3 luni v-am prezentat pentru prima data REALASH, serul de alungire a genelor. La începutul lui octombrie v-am arătat primele rezultate și pentru ca de câteva zile toata lumea ma întreabă ce mi-am făcut la gene, cred ca a venit timpul să vă spun impresiile finale, cu toate ca estimez că mai am tratament pentru încă 1-2 luni, utilizat de 2 ori pe săptămână.

Când am primit acest produs, recunosc ca aveam oarece îndoieli că va avea rezultate atât de spectaculoase.

V-am spus deja în articolul trecut că primele rezultate se văd abia după 10-14 zile de când începeți să folosiți REALASH.

Acum am genele foarte lungi, curbate în sus, ce par așezate una lângă alta. De fapt toată lumea mă întreabă dacă mi-am pus gene false. NU mai este nevoie de machiez, eu având pleoapa căzută, tot timpul trebuia sa conturez ochiul pentru a atrage atenția asupra acestei zone. Acum genele par date cu mascara, astfel încât nu este nevoie de nimic.

În primul rând aș dori să vă reamintesc că este REALASH este un , ser care stimulează creșterea genelor. Este un produs recomandat pentru toate femeile care doresc să aibă gene lungi, groase și puternice.

Pana acum am făcut fotografii fără machiaj, ca sa vedeți diferența. Acum când am ajuns la sfârșitul celor 3 luni, vă voi arata cat de spectaculoase sunt și cu un strat fin de mascara.

Așadar , beauties, este timp să întâmpinați sărbătorile cu gene lungi, frumoase și sănătoase.

Aici aveți primele impresii după 1 luna de folosire zilnică, iar aici prezentarea serului, cu listă de ingrediente și mod de utilizare.

Repet ca nu am sesizat nici un efect advers, cu toate ca uneori am scăpat aplicatorul în ochi.

Acum, sunt extrem de mulțumită de genele mele.

REALASH îl puteți achiziționa de AICI .

Descoperă secretul genelor lungi și sănătoase, cu REALASH privirile tale sunt seducătoare, umbrite de cele mai frumoase gene.

Fotografiile vorbesc de la sine, cuvintele sunt de prisos.

Dupa 3 luni de REALASH

Dupa 3 luni de REALASH

dupa 3 luni de REALASH

dupa 3 luni de REALASH

dupa 3 luni de REALASH

dupa 3 luni de REALASH

Dragile mele  REALASH – intensificator de gene, funcționează cu adevărat. In 3 luni genele mele și-au dublat lungimea, sunt mai groase și mai viguroase si au inceput sa se indeseasca.

Ce pot să mai spun? Sunt cu adevărat mulțumită și recomand acest  produs tuturor care vor sa privească viața pe sub… gene 🙂 .

Cu machiaj, lentile de contact colorate si gene infinite REALASH

Cu machiaj, lentile de contact colorate si gene infinite REALASH

Si genele simple, fără nici un artificiu… doar REALASH

Ce spuneti? Sunteti multumite de genele voastre?

Daca nu, incercati REALASH – intensificator de gene !!!

Realash, intensificator gene

3 Comments on "REALASH, gene spectaculoase in 3 luni"

  1. Wowww…arata superb, Cami!!! Vreau si euuu

  2. Cred ca toate le-am vrea mai lungi!

  3. Sincer nu credeam ca este bun acest produs dar cand vad ce gene lungi ai m-ai convins si pe mine sa il incerc. Se vad foarte frumos genele si daca sunt atat de lungi si dese nici nu mai ai nevoie de rimel!! Efetul este chiar waw

Leave a comment

Your email address will not be published.


*