Invata acasa engleza, modulul 3 Eurocor

engleza acasa
Share the joy

Învățând engleza pas cu pas, modulul 3 Eurocor,  lecțiile 5 și 6

Bine v-am regăsit la o nouă lecţie de… lecţia de engleză acasă

Cei mai mulţi dintre noi studiem limba engleză de mulţi ani, unii încă de pe când eram la şcoală. Cu toate astea dacă am merge într-o ţară unde toată lumea vorbeşte engleza, ne-am da seama că nu spunem lucrurile într-un mod tocmai corect. Acest lucru se întâmplă pentru că nu avem o pronunţie bună, învăţând doar din manuale.

Prin vară m-am apucat de aprofundat limba engleză, pornind e la premisa că astăzi este deosebit de important să cunoşti o limbă străină. Limba engleză este un avantaj major, indiferent unde ai vrea să te angajezi, de aceea cred că este o investiţie excelentă pentru viitorul oricui.

Învăţarea unei limbi străine se desfăşoară întotdeauna în 4 etape. Citim, scriem, ascultăm şi în cele din urma vorbim, conversăm, în acea limbă.

Pentru majoritatea dintre noi cele mai dificile abilităţi sunt ascultarea şi vorbirea. Adică nivelul de conversaţie. De aceea cred că cea mai bună modalitate de a învaţa limba engleză este memorizarea şi exersarea pronunţiei acasă.

Modulul 3 Eurocor, lecţiile 5 şi 6

În acest modul am primit caietul cu lecţiile 5 şi 6 şi CD-ul care mi se pare cel mai bun şi rabdădor profesor din câţi pot există vreodată.

V-am povestit şi în articolele trecute despre primele lecţii de engleză, făcute cu ajutorul cursului Engleză pentru începători Interactiv de la Eurocor şi pentru că sunt tare mândră de progresele mele, ”ma laud” și astăzi.

Am rămas surprinsă de cât de uşor începe să mi se pară să pronunţ cuvintele în engleză, repetându-le iar şi iar cu ajutorul CD-ului. Pronunţându-le liber, fără jenă că aş putea greşi în faţă unui partener de conversaţie sau în faţă unui profesor, dicţia mea s-a îmbunătăţit considerabil. Astfel că atunci când am puţin timp liber, pun CD-ul care vine împreună cu fiecare modul şi aplic tot ceea ce am învăţat de pe caiet.

Aşadar dacă aţi luat cursuri de acest tip de la Eurocor, nu lăsaţi să treacă nicio zi fără să exersaţi, pentru că veţi dobândi fluenţă, naturaleţe şi dicţie în pronunţie, lucruri foarte importante când vine timpul să purtăm o conversaţie.

Limba lui Shakespeare este mai uşor de învăţat cu ajutorul cursurilor Eurocor

De când am început să învăţ engleza singură acasă, vocabularul meu s-a îmbunătăţit considerabil. Chiar vă spuneam într-un articol anterior că ştiu foarte multe cuvinte, dar am constatat că erau învăţate mecanic, iar regulile gramaticale îmi dădeau mult de furcă şi ori de câte ori încercăm să alcătuiesc o propoziţie, aceasta nu respecta nici o regulă gramaticală şi în general nu reuşeam să pun acordurile corecte.invata acasa engleza

Vocabularul unei limbi străine este partea de învăţare care poate părea că este cea mai plictisitoare atunci când te apuci de studiat. Însă cu ajutorul lecţiilor din caiet şi al CD-ului totul pare distractiv şi mult mai uşor.

La Eurocor a fost creat un sistem unic de învăţare a limbii engleze, de tipul „all inclusive”! Alături de caiete de studiu care vin în fiecare modul, toţi cei care urmează cursul Limba Engleză pentru Începători pot opta şi pentru aplicaţia de învăţare online MultimediaPlus, Dicţionarul online MemoPlus sau pentru Audiobookuri. Nu-i aşa că este mai mult decât v-aţi aşteptat?

Nu este nicio noutate că unii oameni se concentrează mai bine după-amiază, alţii dimineaţa şi alţii noaptea când nu sunt distrași de zgomotele ambientale, sau ca unii dintre noi au un job sau alte îndatoriri cotidiene care îi țin departe de cursurile convenționale. De aceea învăţatul acasă este cea mai simplă şi mai sigură metodă de a ajunge rapid poliglot.

Toată lumea trebuie să găsească cel mai bun moment pentru a studia, astfel că un curs pe care îl poţi urma în orice moment al zilei când simţi că te poţi concentra sau cand ai timp, este ideal.

Eurocor îmbină metodă clasică a învăţământului prin corespondenţă cu avantajele e-learning!

Ştiu că v-am mai spus, dar o să va repet şi în acest articol, Eurocor pune la dispoziţia cursanţilor o platformă online unde poţi repeta din orice colţ al lumii, fără a fi nevoie să ai caietele cu tine.

De ce este atât de important acest lucru? Ei bine, astăzi suntem conectaţi la Internet în orice moment al zilei astfel că putem repeta în autobuz când mergem la serviciu, când aşteptăm copiii să iasă de la şcoală sau chiar când suntem la plajă ori în pauza publicitară când ne uităm la serialul nostru preferat.

Pe platformă aveţi acces cu ajutorul unui nume de user şi a unei parole, pe care le primiti impreuna cu primul modul. Nimic mai simplu, doar câteva clik-uri şi lecţia de engleză poate începe oricând şi oriunde şi cu cât avansaţi, cu atât va fi mai simplu, pentru că pe platforma aveţi acces la toate lecţiile.

În plus Eurocor pune la dispoziţia cursanţilor profesori care să îi ajute să depăşească momentele mai dificile. Poţi programa o întâlnire virtuală cu profesorul tău pentru a clarifica fiecare îndoială sau pentru a găsi răspuns la orice întrebare legată de cursul tău.

Serviciul gratuit TemeOnline este disponibil pentru majoritatea cursurilor – comunicarea între cursant şi profesorul sau se realizează rapid, simplu şi uşor, prin intermediul internetului.

Cu Eurocor învăţatul este mai uşor

Dacă credeţi că trebuie să investiţi mult timp în studiat şi învăţat limba engleză să ştiţi că vă înşelaţi. Eu repet maxim 30 de minute pe zi şi asta pentru că CD-urile le parcurg împreună cu fiul meu. Iată deci un alt avantaj, alături de tine cei mici pot învăţa cum se pronunţă corect şi chiar pot face primii paşi spre cunoaşterea unei limbi străine.

Astfel dacă repeţi câte puţin în fiecare zi, atâta timp cât poţi si în ritmul tău, e foarte bine, sunt pasi pe care ii faci in favoarea ta. Cel mai important lucru este să te obişnuieşti cu pronunţia cuvintelor şi cu toate regulile gramaticale, iar acest lucru este posibil numai dacă repeţi în mod regulat.

Invata acasa engleza, ia diploma Eurocor

Odata cu expedierea ultimului pachet de curs, voi primi testul de evaluare finala pe care trebuie sa il completez si sa il trimit la Eurocor pentru a fi corectat de catre profesorul meu. Odata promovat acest test, voi obtine Certificatul de absolvire Eurocor.

Cursanţii au la dispoziţie serviciile PlataOnline, StatusCont – cu informaţii despre situaţia financiară şi Forum unde pot interacționa cu alți cursanți.

Cursul Engleza Incepatori Interactiv cuprinde 20 de caiete de curs cu cate 2 lectii fiecare si 20 de CD-uri audio cu ajutorul cărora vă puteți îmbunătăți pronunția în limba engleză. Toate lecțiile cursului Engleză Incepatori Interactiv au o structura unitară care cuprinde: obiective, exerciții de încălzire (Warm-Up), secțiuni de gramatică (Grammar Lab), secțiuni de comunicare (Word Bank, Language Skills). „Mini Dictionary” este un dicționar englez roman online ce oferă traducerea cuvintelor din și în limba engleză.

Ce parere ai de cursurile mele? Te-ar interesa sa urmezi astfel de cursuri?

Pe site-ului Eurocor îţi poţi testa rapid nivelul de cunoaștere a unei limbi străine prin teste de autoevaluare. Totodată poți descarca lecții demo care te vor ajuta sa te hotărăști mai ușor care curs ai vrea sa îl începi primul.

Invata acasa engleza, cu Eurocor este simplu și ușor!

2 Comments on "Invata acasa engleza, modulul 3 Eurocor"

  1. O idee foarte buna de a invata limba engleza.

  2. De Craciun Mosul o sa-i aduca si baiatului meu acest curs.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*