Primele rezultate ale tratamentului cu intensificatorul de gene Realash

Share the joy

Primele rezultate ale tratamentului cu intensificatorul de gene Realash

Astăzi se implinesc aproape două luni de când folosesc intensificatorul de gene Realash . Articolul de prezentare al acestui ser îl găsiţi AICI. Totodată puteţi vedea şi imagini luate în momentul când am început să folosesc gelul.


Recunosc că primele două săptămâni nu l-am folosit în fiecare seară. Eram în concediu şi fie uităm, fie machiajul purtat în ziua respectivă şi operaţiunea de demachiere, nu mai permiteau aplicarea serului. Aşadar pot spune că de fapt folosesc gelul de o lună şi jumătate.

Timp de o lună l-am folosit zilnic, apoi am început să îl utilizez de două ori pe săptămână.

A fost foarte ușor de utilizat datorita aplicatorului. Am reusit sa pun serul exact la baza genelor, precis si sigur, de fiecare data.

Creşterea genelor, după cum se poate vedea este remarcabilă. Se observă că acestea sunt mai groase, dar şi mai dese şi curbe.

Trebuie să-ţi spun că efectele nu se văd din primele zile, durează cel puţin o lună până genele devin vizibil mai lungi. Aşadar trebuie să ai un pic de răbdare şi să utilizezi produsul aşa cum este recomandat.

gene lungi

realash

realash intensificator gene

Genele au un aspect frumos, s-au curbat mult în sus şi chiar au crescut spre marginile exterioare ale ochiului, acolo unde înainte nu aveam gene aproape deloc.

Pe durata folosirii, intensificatorul de gene  Realash nu mi-a cauzat nici o alergie sau alt tip de neplăcere. Nu am simțit nici o jenă după aplicare, gen mâncărimi sau usturimi.

Sunt foarte incantată de rezultate și voi reveni cu noi fotografii când voi termina tot flaconul.

Si tu poți avea gene la fel de lungi și frumoase ca ale mele. Mai multe informații  și alte tipuri de produse Realash, găsiți pe pagina oficiala realash.ro.

 UPDATE: Rezultate dupa 3 luni de utilizare.

Acum am in sfarsit genele pe care le-am visat dintotdeauna …

Leave a comment

Your email address will not be published.


*