Întâmpină primăvara cu o piele fină, încearcă epilarea definitiva IPL

epilarea definitiva IPL
Share the joy
 • 62
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Întâmpină primăvara cu o piele fină, încearcă epilarea definitiva IPL

Primăvara și-a intrat oficial în drepturi și vremea bună se apropie cu pași repezi pentru a ne învălui în petale catifelate și parfumuri suave… deci este timpul să ne pregătim corpul pentru a străluci sub razele soarelui.

Deși termometrele se chinuie să decoleze anul acesta, cel puțin în Suceava, unde este căsuța darkpassion.ro, cu siguranță creșterea temperaturilor se va simți în perioada următoare și odată cu aceasta vine momentul de a schimba garderoba, ghemuind în fundul dulapului paltonul și puloverele groase, pentru a scoate la plimbare mâneci scurte, costume de baie, articole de îmbrăcăminte subțiri și nu în ultimul rând fustele și rochițele deasupra genunchiului, vaporoase și atât de feminine. Toate acestea însă vin cu o mică pedeapsă… și anume: îndepărtarea părului de prisos.

Ani de zile am încercat tot felul de metode, uneori aparatul de ras fiind cea mai rapidă, dar și cea mai ineficientă metodă pe care am fost nevoită să o adopt.

Zonele pe care femeile le vor fine și lipsite de păr sunt picioarele, axilele și zona inghinală. Așadar afișarea pielii catifelate, fine, frumoase, fără păr și hidratată, reprezintă obiective prioritare când se apropie căldura. Cum le puteți obține? Vă dau eu o idee.

Îndepărtarea părului prin epilarea definitiva IPL

Pentru a întâmpina cum se cuvine primăvară, primul pas este îndepărtarea părului. Deși există pe piață diverse creme depilatoare, ceară de tot felul sau mașini de ras, tot mai multe femei optează pentru tehnologia IPL. Avantajele sunt de necontestat: părul dispare definitiv, iar pielea rămâne fină ca mătasea… parol, că am încercat chiar eu.

Articolul de astăzi este experiență proprie, iar cine e aproape și vrea să se convingă, putem ieși într-o zi la un suc. 🙂

Astăzi pot spune că sunt un client fericit, pentru mine o axilă fină și fără niciun fir de păr este la distanță de o ședința IPL, atât mi-a mai rămas din tratamentul meu. Anul trecut, înainte de sărbătorile pascale, am început epilarea definitivă a axilei și iată-mă acum fericită să pot purta în orice moment o rochie sau o bluză fără mâneci, cu o axilă perfect epilată, fără urmă de păr.

Nu cred că puteți înțelege exact din ce vă explic eu ce înseamnă să nu ai păr sub brațe, să nu te iriți din cauza lamei, să nu faci foliculită din cauza epilării cu ceară și mai ales să transpiri mai puțin sau aproape deloc. Dar ca să vă faceți o idee, pielea rămâne aproape la fel ca cea a unui copil, înainte de pubertate.

De altfel NomasVello Suceava oferă testare gratuită a epilării cu IPL, astfel puteți vedea pe pielea voastră cât de repede dispare părul și cât de eficientă este această metodă de epilare definitivă.

Pentru a va face o programare la NomasVello Suceava îi puteți contacta pe pagina lor de Facebook sau direct la telefonul cabinetului: 0773 878288.

Îndepărtarea părului cu IPL devine tot mai accesibilă și sucevencele pot apela cu încredere la cabinetul cosmetic Nomasvello Suceava, situat în incinta Iulius Mall.

Dacă până în urmă cu câțiva ani, îndepărtarea definitivă a părului a fost un privilegiu, iată acum este la îndemâna tuturor buzunarelor pentru că NomasVello are un sistem foarte avantajos de puncte, abonamente și desigur reduceri pentru clienții fideli, astfel încât, chiar îmi pare foarte rău că nu am epilat și linia bikini, dacă tot am început, mai ales că metoda de epilare IPL este complet nedureroasă și extrem de eficientă.

Cum funcționează epilarea definitiva IPL?

Tratamentul pe bază de impulsuri de lumină (Intensed Pulsed Light ) acționează direct asupra rădăcinii părului și față de alte metode de epilare laser, fascicul de lumină cu diferite lungimi de undă poate fi utilizat pentru a îndepărta diferite tipuri de păr si poate fi folosit chiar și pe pielea bronzata sau închisă la culoare.

În cazul IPL, lumina emisă nu este un fascicul continuu și după cum propria sa denumire indică, aceasta este aplicată prin impulsuri. Acest impuls de lumină cauzează o creștere a temperaturii în zonele cu mai multă melanină, în special în cazul părului închis care absoarbe și conduce lumina, astfel încât rădăcina este arsă definitiv.

epilare definitiva axila suceava

IPL este un tratament mai lent și de obicei necesită mai multe sesiuni, dar are avantajul că este mai eficient și este mai adaptabil la majoritatea tipurilor de piele și păr fața de laser. Caracteristicile IPL fac ca acest sistem să poată fi adaptat la mai multe tipuri de piele și păr, datorită lungimii de undă variabile, deci va fi extrem de eficient atât pentru părul brunet cât și pentru blond.

De altfel specialiștii NomasVello recomandă intre 8 și 12 ședințe pentru ca nici un fir de păr să nu mai apară vreodată.

Brandul NomasVello este o franciză spaniolă care are renumele de a fi nr. 1 la nivel mondial în tratamente de epilare definitivă și rejuvenare facială cu IPL, oferind servicii premium, unisex, la un tarif fix de 140 lei/zonă/ședință.

Toate tratamentele sunt NON-invazive, eficiente de la prima ședință și personalizate.

Tu cum te pregătești să întâmpini primăvara?

Hai la NomasVello Suceava și încearcă epilarea definitiva IPL.

 • 62
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "Întâmpină primăvara cu o piele fină, încearcă epilarea definitiva IPL"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*