6 motive sa apelezi la Epilarea IPL la NomasVello Suceava, ce rezultate am după tratament

Epilare IPL
Share the joy

6 motive sa apelezi la Epilarea IPL la NomasVello Suceava, ce rezultate am după tratament

Unul dintre tratamentele din ce în ce mai solicitate în orice salon de înfrumusețare este îndepărtarea definitivă a părului. Acest lucru se datorează faptului că această procedură nu este legată doar de estetică și frumusețe, ci oferă și numeroase beneficii suplimentare.

Desigur, prin îndepărtarea părului prin metode convenționale, nu puteți obține avantajele deosebite ale procedurii IPL, tratament pe care îl urmez și eu la NomasVello Suceava, de aceea o să-ți povestesc astăzi despre progresele mele, în cazul în care încă mai stai în dubii și nu ți-ai achiziționat un abonament pentru a profita de reducerile oferite de NomasVello.

Epilarea IPL este o soluție excelentă pentru îndepărtarea definitivă a părului nedorit, de aceea în fiecare zi, sute de femei aleg să se simtă mai frumoase, fără a fi nevoite să își facă griji că trebuie să se radă sau să îndepărteze părul prin metode tradiționale, în mod regulat.

Vreți să știți care sunt motivele demne de luat în seama pentru a apela la eliminarea finală a părului cu IPL? Ei bine, astăzi m-am gândit să vă enumăr câteva pe care deja eu le-am observat și sunt extrem de fericită că am făcut această alegere.

Epilare IPL oferă rezultate permanente

Spre deosebire de alte metode de îndepărtare a părului, cum ar fi epilarea cu ceară, benzi sau zahăr, utilizarea unui epilator electric sau rasul, îndepărtarea permanentă a părului cu IPL este o opțiune excelentă dacă nu doriți să apelați la celelalte metode în mod regulat.

Metoda IPL este foarte simplă. Fasciculul de lumina intens pulsată este atras de melanină și condus către rădăcina pe care o distruge în mod sistematic.
Practic, fotoepilarea este îndepărtarea părului cu ajutorul luminii, prin deteriorarea în mod selectiv a foliculilor de păr, fără a dauna țesuturile adiacente.

Epilarea IPL – o piele catifelată pentru tot corpul

Prin epilarea cu IPL este posibil să îndepărtați părul de pe orice suprafață și din orice parte a corpului , indiferent dacă este vorba de fața, picioare, gât, brațe, linia bikini sau axile. Chiar și domnii apelează la această metodă pentru că se pot epila zone mari ale corpului, cum ar fi spatele, fesele sau abdomenul.

epilare IPL Suceava NomasvelloUită de durere Epilarea prin metodă IPL este nedureroasă

Acesta este unul dintre cele mai bune avantaje pe care tratamentele de îndepărtare a părului prin epilare IPL le au în eliminarea definitivă a părului: este complet nedureroasa. În cel mai rău caz, veți avea un ușor disconfort în momentul impulsului însă fetele de la salon aplică întotdeauna gheață pentru a elimina orice disconfort.

Uită de acele momente când îți venea să urli de durere în momentul în care cosmeticiană smulgea banda de ceară de pe zona bikini-ului, IPL nu doare!

10-12 sesiuni de tratament IPL, elimina părul în totalitate

În comparație cu alte metode tradiționale de îndepărtare a părului,epilarea prin IPL asigură îndepărtarea completă a părului nedorit în maxim 12 ședințe.

Desigur, fiecare din noi sunte unici, avem un anumit fir de par, un fototip, de aceea tratamentele de epilare definitivă cu IPL de la NomasVello sunt personalizate și numărul de impulsuri/ intensitatea și numărul de ședințe se adaptează pentru fiecare client în parte. Eu după ședința a nouă am rămas cu vreo 20 de fire pe fiecare axilă. Așadar cele 12 ședințe vor fi suficiente pentru a scapă definitiv de părul axial.

Pret just – Cât costă epilarea IPL

NomasVello Suceava de exemplu, are cel mai mic preț de la noi din oraș: 140 lei pe zonă.

În timp ce costul poate părea oarecum ridicat, trebuie să luați în considerare că în timp acest lucru va fi amortizat, deoarece nu va trebui să cumpărați niciun tip de produs sau serviciu pentru eliminarea părului nedorit… pentru tot restul vieții.

Uneori, poate fi necesară o ședința de întreținere pe an, dar acest lucru depinde de fiecare în parte.

Fii frumoasă! Epileaza-te IPL

Eliminarea părului nedorit oferă o libertate pe care nu ți-o imaginezi!

Aceea de a fi pregătită oricând să mergi la plajă, să îmbraci rochia preferată, să porți maiouri și să te simți sexy, dorită și frumoasă!

Pielea rămâne catifelată, fără nicio cicatrice, porii se închid, nu mai faceți foliculită, nu mai transpirați abundent și vă recăpătați încrederea.

Îndepărtarea părului prin IPL nu lasă nicio urmă, în timp ce atunci când te razi, firul de păr este sub piele și se vede o umbră inestetică. În plus apar iritații de tot felul. La fel si cand ca epilati cu ceara. Firul care creste, înțeapă pielea dinspre interior, infectându-se și declanșând foliculita.Ședința nr. 8 de epilare IPL la NomasVello Suceava

Axila mea arată ca a unui copil. Pielea este uniformizată, cu o nuanță identică cu a zonelor alăturate, mă face să mă simt sigură pe mine și să port orice doresc fără teama de a atrage privirile cu vreun fir de păr scăpat de la „defrișare”.

De când am inceput epilarea IPL nu am aplicat alta metoda de epilare, doar când se aproprie ședința programată trebuie să rad zona cu o săptămână înainte pentru ca parul să aibă o lungime optimaă pentru a capta lumina.

Acum, că șțiți avantajele îndepărtării permanente a părului cu Tratamentele IPL de la NomasVello , nu ezitați și alegeți aceasta metoda pentru a elimina definitiv acel păr care nu va lasă sa va simțiți bine în pielea voastră.

Veți vedea că, în câteva ședințe, vă veți rezolva problema și veți întâmpina vara cu o piele ca a unui copil.

Tu cate motive ai sa apelezi la epilarea IPL?

Be the first to comment on "6 motive sa apelezi la Epilarea IPL la NomasVello Suceava, ce rezultate am după tratament"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*