Întâmpină primăvara cu o piele frumoasă și catifelată – răsfăț în doi la Nomasvello Suceava

cadou nomasvello suceava
Share the joy

Întâmpină primăvara cu o piele frumoasă și catifelată – răsfăț în doi la Nomasvello Suceava

În articolul de astăzi veți găsi cinci sfaturi simple pe care dacă le veți urma vă veți bucura de o piele frumoasă și sănătoasă, gata oricând de mângâiat.

Epilarea definitivă, cel mai important pas spre o piele frumoasă

Îndepărtarea permanentă a părului este esențială pentru a obține o piele mai moale, catifelată și frumoasă pentru aproape… totdeauna. Metodele clasice de îndepărtare a părului, precum ar fi utilizarea aparatelor de ras sau creme de depilat, determină creșterea părului la fiecare câteva zile, cu rădăcini din ce în ce mai puternice, astfel încât, în general, avem aproape tot timpul pielea plină de foliculită și vârfuri înțepătoare. Acest lucru este enervant atât pentru noi, cât și pentru cei care se ating de pielea noastră.

În nenumărate articole v-am povestit despre experiență mea de epilare definitivă NomasVello Suceava. Sunt atât de fericită că am axilele fine, lipsite total de păr și ca pot purta oricând o rochie cu bretele, încât îmi doresc să încep cât mai repede epilarea definitivă a picioarelor.

În plus, odată terminată seria de ședințe am observat că nu mai am nicio problema cu transpirația, glandele sudoripare micșorându-se odată cu dispariția firelor de păr.

Epilarea definitiv progresivă de îndepărtarea părului cu tehnologia IPL este cheia pentru a rezolva aceste probleme. Atât pentru a îndepărta părul facial cât și alte zone ale corpului, cât și pentru diminuarea transpirației insuportabile.

IPL este o metodă sigură și eficientă, complet nedureroasă si unisex, astfel încât chiar și domnii pot scăpa de pilozitatea deranjantă.

Epilare IPL pentru o piele frumoasă

Hidratarea corectă aduce strălucire pe față şi o piele frumoasă

V-am spus de multe ori că pielea uscată devine ternă, lipsită de strălucire, predispusă la apariția ridurilor premature. Toate acestea o fac să pară mai puțin frumoasă, mai aspră și lipsită de fermitate. Pentru a preveni aceste probleme hidratarea corectă este foarte importantă.

Pentru a face acest lucru, amintiți-vă de punerea în aplicare a unor obiceiuri sănătoase, printre care nu puteți rată consumul de fructe și legume proaspete, precum și să beți celebri 2 litri de apă distribuiți pe parcursul întregii zilei.

Pentru o piele vizibil întinerită, fără pete și cu riduri atenuate, tot la NomasVello găsiți soluția. Rejuvenarea facială este o terapie realizata cu tehnologia IPL care ajută la crearea naturală de noi fibre de colagen și elastină si reconstruiesc microfibrele din alcătuirea dermului și epidermului. Astfel pielea întinerește cu fiecare ședință!

Curățați tenul în profunzime ori de câte ori aveți ocazia

Curățarea porilor este esențială pentru o pielea uniformă și netedă. Când vine vorba de ten, consecințele neeliminării machiajului peste noaptea sunt groaznice. Folosirea unor produse specifice pentru fiecare tip de piele precum ar fi apa micelară pentru îndepărtarea machiajului este mereu o decizie bună.

Pentru curățarea completă a tenului terapia de curățare ProSkin poate fi considerată un tratament complet. Aceasta curăță pielea în profunzime cu ultrasunete și energie galvanică, stimulează circulația sanguină și sporește producția de colagen proprie pielii lăsând-o curată și strălucitoare.

Toate tratamentele NomasVello sunt unisex, așa că poți să îi oferi cadou celei mai dragi persoane din viața ta o ședința ProSkin.

În plus este important și curățarea pielii corpului cu ajutorul exfoliantelor pentru a elimina stratul de celule moarte.

Exfolierea pielii este esențială pentru a stimula producția de colagen și regenerarea acesteia. O exfoliere săptămânală, atât pe față cât și pe pielea corpului te va ajută să menții pielea mai netedă, mult mai plăcută la atingere și vizibil mai frumoasă.

Nu uita ca folosirea unor geluri de duș și a unor creme de corp cu pH neutru este necesară pentru a avea grijă de bariera lipidică naturală a pielii.

Un stil de viață sănătos pentru un derm mai frumos

Problemele de circulație sanguină și limfatică afectează aspectul general al pielii. Probleme precum celulita sau foliculita fac pielea mai puțin plăcută la atingere și aspectul estetic are de suferit. Prin urmare, un stilul de viață cumpătat precum ar fi o alimentație sănătoasa și echilibrate și mișcare zilnică sunt esențiale.

Utilizați produse dermato-cosmetice în rutina de îngrijire

Hrănirea și hidratarea pielii cu uleiuri vegetale bogate în vitamina E, cum ar fi uleiul de argan, uleiul de cocos sau produsele cosmetice obținute din ingrediente naturale ajută mult la menținerea pielii frumoase.

NomasVello are o linie completă de produse adaptate fiecărui tip de piele și al problemelor cu care se poate confrunta.

Unele le-am încercat și eu și vă pot garanta că sunt net superioare oricăror ale produse cosmetice. Acestea pot fi achiziționate direct în salon, pentru a prelungi clipele de răsfăț și a eficientiza tratamentele în confortul căminului tău. Include-le în rutina ta de frumusețe zilnică și vei avea o piele frumoasă și sănătoasă.

tratamente de înfrumusețare nomasvello

Tu cum îți arăți dragostea faţă de pielea ta?

Fetele de la Nomasvello Suceava va stau la dispoziție la 0773 878 288 în mesaj privat pentru orice lămurire și la salon pentru tratamente și testări gratis ale epilării definitive sau diagnoza WoodLamp.

Be the first to comment on "Întâmpină primăvara cu o piele frumoasă și catifelată – răsfăț în doi la Nomasvello Suceava"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*