Epilarea definitiva progresiva IPL, o cale sigură spre o piele fină și sănătoasă, fără foliculită

foliculita picioare
Share the joy

Epilarea definitiva progresiva IPL, calea cea mai sigură spre o piele fină și sănătoasă, fără foliculită

Ni se întâmplă tuturor să avem foliculită, mai ales vara când de obicei apelăm la aparatul de ras pentru a îndepărta rapid părul din zonele pe care costumul de baie le expune. Uneori foliculita apare în locuri foarte sensibile, precum ar fi zona inghinală, axilă sau chiar pe obrajii și gâtul domnilor, această afecțiune fiind des întâlnită atât la femei, cât și la bărbați.

Când decidem în ultimul moment să mergem la plajă și observăm că avem câteva fire crescute deseori facem greșeala de a le îndepărta cu lama. În general doar cu puțină apă, uneori direct pe piele uscată. Acest obicei este principala cauza a apariției foliculitei și a urmelor inestetice lăsate de aceasta.

Cu aparatul de ras singurul lucru pe care îl obținem este iritația pielii. Apoi firele de păr cresc haotic, împungând din interior pielea cu un „vârf” ascuțit de lamă de ras, iar coșurile nu întârzie să apară atât de inestetice și dureroase.

Punctele roșii, coșurile, firele de păr infectate sau crescute sub piele poartă numele de foliculită, iar metoda de îndepărtare a părului influențează foarte mult apariția acesteia. IPL de exemplu, ne-ar scăpa de aceste neplăceri, în timp ce lama, ceara clasică sau crema depilatoare le produce.

De ce apare foliculita?

Foliculita nu este altceva decât consecința proastei practici de epilare. Trebuie să ținem cont de la faptul că axila sau zona inghinală sunt unele dintre cele mai sensibile zone ale corpului. În plus părul din aceste zone are o formă curbată care predispune deja la foliculită.

După ras, părul este prins sub piele deoarece lama îndepărtează un strat fin de la suprafață pielii și procesul de vindecare acoperă porii prin care firul de păr iese de obicei la suprafață. Astfel încât acesta este obligat fie să străpungă pielea pe unde găsește loc, fie crește în interior unde se infectează și inflamează zona.

Inflamația este provocată în cele mai multe cazuri de stafilococul auriu, o bacterie prezentă frecvent în corpul uman și responsabilă pentru mai multe tipuri de infecții stafilococice.

Cum să evitați apariția foliculitei?

În primul rând trebuie să evităm îndepărtarea părului cu aparatul de ras. Măcar în zonele sensibile, predispuse la iritații. Apoi exfolierea ajută eliminarea stratului de celule moarte de la suprafață pielii, facilitând străpungerea pielii de către firele de par.

Și dușul cu apă caldă deschide porii pielii, facilitând ieșirea părului, însă deshidratează și grăbește procesul de îmbătrânire.

Hidratarea pielii și un masaj blând cu diverse creme sunt un alt pas care ar putea ajuta, însă apelarea la serviciile saloanelor precum NomasVello este probabil cea mai eficientă soluție si cel mai bun tratament foliculita deoarece epilarea IPL este sigură, nedureroasă și benefică pentru piele.

NomasVello, locul în care epilarea definitiv progresivă te scapă de păr și foliculităNomasvello

Despre NomasVello Suceava eu am vorbit adeseori. Este locul în care obișnuiesc să merg ori de câte ori îmi doresc un boost de vitalitate pentru tenul meu și unde am efectuat un tratament de epilare progresiv definitivă axilă.

Epilarea pe care eu o efectuez la NomasVello Suceava, poate făcută și pe timp de vară, deoarece pielea bronzată nu este afectată de IPL.

Există și metodă de îndepărtare a părului cu laser, însă această nu este compatibilă cu soarele și piele bronzată. Diferența dintre cele două metode de epilare definitivă este tipul de lumină utilizat.

SUN&SAFE© este cea mai nouă tehnologie IPL dezvoltată de NomasVello si are aceeași eficiență și pe zonele corpului care au fost expuse la soare. Mulțumită acestui sistem inovativ, toate centrele Nomasvello oferă tratamente de epilare și pe pielea expusă razelor soarelui sau altor raze UV.

Epilarea cu laser este mai precisă și este îndeosebi potrivită pentru pielea deschisă la culoare și părul închis la culoare. Fotodepilarea cu IPL este potrivită pentru toate tipurile de piele, în special pentru cele sensibile și poate elimina chiar și părul blond. Laserul utilizează lumină monocromatică, iar fotodepilarea folosește lumina colorată. În ambele cazuri obiectivul este același: supraîncălzirea părului cu ajutorul lumini pentru a provoca deteriorarea foliculului și a determina ca părul să dispară.

Epilarea cu IPL se poate efectua doar în centre speciale NomasVello, unde personalul intens pregătit după un protocol internațional, poate lua decizia de a aplica un tratament corect.

Personal pot confirmă că de când am început epilarea progresiv definitivă axilă, nu am mai avut fire de par crescute aiurea și nici foliculita. În schimb de la o ședința la altă părul a dispărut, iar pielea a devenit netedă și catifelată.

Proskin, îngrijește frumusețea și sănătatea tenului

Frumuseţe fără îngrijire nu există, de aceea aş îndrăzni să spun că felul în care ne îngrijim şi avem grijă de noi influenţează în mod direct felul în care suntem și ne vedem… frumoşi.

Acum trebuie să recunoaștem… în ultimii ani, tratamentele de înfrumuseţare au devenit tot mai sofisticate, iar rezultatele obținute în urmă acestor tratamente sunt cu adevărat excelente și tratează cu succes tot tipul de afecțiuni de la riduri de expresie la pete, acnee și foliculită.Nomasvello Suceava

ProSkin a fost primul tratament pe care l-am efectuat la NomasVello Suceava și mi-a plăcut foarte tare pentru ca rezultatele sunt imediate, cu mult peste nivelul oricărui alt tratament încercat de mine până atunci.

  • Pielea devine hidratata, netedă şi moale;
  • Porii se închid, pielea se uniformizează și se atenuează cicatricile cauzate de acnee;
  • Punctele negre dispar;
  • Celulele se regenerează şi se stimulează producerea de colagen.

Rezultatul este o piele mai curată, mai sănătoasă, hidratată și fără semne de acnee. În plus fiecare tratament facial se încheie cu 5 minute de masaj absolut divin! Eu am devenit clienta fidela a salonului și fac tratamente Proskin foarte des, mai ales ca eu am ten uscat pe obraji și tendințe de ten gras în zona T.

Voi cum va tratați foliculita, dar problemele tenului?

1 Comment on "Epilarea definitiva progresiva IPL, o cale sigură spre o piele fină și sănătoasă, fără foliculită"

  1. Mulțumim pentru sfaturi.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*