NomasVello Suceava – epilare definitivă IPL și tratamente de înfrumusețare moderne

tratamente de înfrumusețare nomasvello
Share the joy
 • 106
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

NomasVello Suceava – epilare definitivă IPL și tratamente de înfrumusețare moderne

Fiecare schimbare de anotimp face ca organismul nostru să fie nevoit să se adapteze, iar pielea nu face excepție: ploaia, umiditatea, gerul și vântul o pot afecta și dacă adăugăm variațiile bruște ale temperaturii, rezultatul poate fi devastator, de aceea trebuie să o îngrijim cum se cuvine pe tot parcursul anului.

Despre NomasVello Suceava, am tot vorbit pe blog, dar pentru că am fost săptămâna trecută la prima ședința de întreținere după ce am făcut epilare definitivă axilă, mi-am propus ca astăzi să vă vorbesc nu doar despre îndepărtarea părului prin cea mai modernă și neinvazivă metodă, dar și să va reamintesc că pielea trebuie îngrijită întotdeauna, nu doar când mergem la plajă.

In primul rand pentru rezultate optime este esențial să mergeți la un centru specializat, cu tehnologie corespunzătoare și al cărui personal știe să vă sfătuiască. Cred că pentru mine a fost cea mai bună decizie din viața mea să aleg NomasVello Suceava.

Pentru a se adapta la toate tipurile de piele și păr, NomasVello folosește epilarea progresivă de îndepărtare a părului cu IPL.

Intense Pulsed Light este o procedura unde se folosește lumină de diferite lungimi de undă pentru a ajunge la foliculul părului unde va arde rădăcina și aceasta nu va mai produce păr. Avantajul acestei epilări este că este eficienta pe toate tipurile de piele și păr.

Rezultatul? O epilare perfectă, personalizată, pentru a încheia definitiv și în siguranță socotelile cu părul de prisos.

epilarea definitiva IPL

Faceți o curățare profundă a feței şi tratamente de înfrumusețare cu IPL

La sfârșitul verii, pielea a fost maltratată și uscată de soare, apoi toamna a venit cu toanele sale și porii au început să absoarbă produse de îngrijire dar și smogul și poluarea din aer, așadar cea mai bună opțiune este să faceți o curățare profundă ProSkin cel puțin odată pe lună. Astfel porii se eliberează de impurități, se atenuează semnele lăsate de acnee și datorită acțiunii ultrasunetelor se stimulează producția de colagen.

Există mulți factori externi și interni care îți fac pielea să-și piardă vitalitatea, prospețimea și luminozitatea. Pentru a le combate, primul remediu de înfrumusețare este o bună rutină de igienă facială. Experții sfătuiesc să se facă o curățare profesională de fiecare dată când simțiți tenul încărcat. Dar fiecare piele este diferită, astfel încât fiecare curățare va trebui să fie personalizată și doar NomasVello oferă o testare WoodLamp gratuită unde analizează cu atenție caracteristicile pielii tale și apoi aplică tratamentul care ți se potrivește cel mai bine.

Prin Proskin se se aplică tehnologia cu ultrasunete pentru a deschide porii obținând o curățare mai profundă, fără a deteriora pielea. Tratamentul este completat cu un proces de hidratare și aplicarea prin masaj a produselor cosmetice care se potrivește cel mai bine nevoilor clientului.

Rejuvenare facială cu IPL NomasVello Suceava

Începeți să investiți în imaginea voastră

Anotimpul rece este ideal pentru a începe ședințele de rejuvenare. Această procedură se realizează cu ajutorul IPL, o tehnologie dedicată tratamentelor faciale, ce oferă pielii un aspect proaspăt și o imagine tinerească, prin estomparea ridurilor, acneei și petelor.

Rezultatele sunt vizibile imediat după primele ședințe, dar tratamentul complet constă în 8 – 12 ședințe consecutive, repetate la un interval de 21 de zile.

Pentru pielea matură, tehnologia IPL este prezentată ca un aliat revoluționar datorită multiplelor sale beneficii. Acest tratament este ideal pentru a face să dispară acele riduri care marchează trecerea timpului. Întinerirea cu tehnologia IPL este un tratament non-agresiv care elimină semnele îmbătrânirii pielii, atenuează liniile de expresie și stimulează producția de colagen pentru a reda elasticitatea pielii.

În plus, permite tratarea tuturor leziunilor pielii într-un singur tratament, fie că sunt pete, linii de expresie sau zone unde pielea este puternic vascularizata.

Cosmetice NomasVello, îngrijirea eficientă chiar și acasă

Moda ingredientelor naturale pentru produse cosmetice este în plină expansiune, la fel și teroarea parabenilor, siliconului, uleiurilor minerale, parfumurilor, coloranților sau ftalaților. Din ce în ce mai multe informații sunt disponibile consumatorilor astfel încât tot multe persoane încep să pună la îndoială originea ingredientelor produselor cosmetice din supermarket și să caute înlocuitori naturali și eficienți.

tratamente de înfrumusețare nomasvello

Formulele NomasVello sunt pe bază de ingrediente naturale, produse în Spania, respectând cele mai stricte norme și pot fi achiziţionate de la cabinet.

Pentru a avea grijă de pielea ta, gama de produse cosmetice profesionale NomasVello oferă opțiuni diferite pentru fiecare tip de ten și pentru fiecare problemă, astfel poți achiziționa un kit de produse de înfrumusețare pe care să îl utilizezi în confortul propriei locuințe.

Deoarece pielea ta merită îngrijită la maxim de-a lungul anului, NomasVello Suceava se angajează să-ți ofere diferite tratamente de înfrumusețare perfecte pentru a le oferi sau a ți le oferi drept cadou.

Ce vei include în lista dorințelor tale de acest Crăciun?

 • 106
 •  
 •  
 •  
 •  

1 Comment on "NomasVello Suceava – epilare definitivă IPL și tratamente de înfrumusețare moderne"

 1. Un răsfăț de nota 10.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*