Frumusetea se ingrijeste, Nomasvello deschide un nou salon la Suceava

Share the joy

Frumusețea se îngrijește, Nomasvello deschide un nou salon la Suceava

Hey, girls!

Am o ştire superbă!!! No+Vello, salonul de epilare definitivă ce face parte din reţeaua Numărul 1 în Lume în Terapii Cosmetice cu IPL (lumină intens pulsată) deschide primul centru în Suceava, pe 4 august, în incinta Iulius Mall. Brandul Nomasvello (No+Vello) numără peste 1000 centre active, răspândite în 16 ţări de pe 3 continente.

Salonul de la Suceava va oferi clienţilor servicii premium de Epilare Definitivă şi Rejuvenare cu IPL, Terapii Faciale cu tehnologia Proskin şi Tratamente Intensive pentru ten.

Epilarea definitivă cu IPL înseamnă eliminarea totală a părului de prisos şi totodată se tratează foliculită. Rejuvenarea cu IPL atenuează ridurile, petele şi urmele de acnee, lăsând o piele strălucitoare, sănătoasă, cu aspect întinerit. Tehnologia ProSkin de curăţare facială în profunzime acţionează pe baza ultrasunetelor şi a energiei galvanice, eliminând celulele moarte, excesul de sebum şi punctele negre, pentru un ten frumos şi sănătos.

Toate tratamentele No+Vello sunt non-invazive, fiind eficiente chiar de la prima şedinţă. Succesul conceptului No+Vello se bazează pe preţul fix şi unisex de doar 30 euro pe şedinţa, indiferent de zona tratată, oferind eficientă ridicată a tratamentelor, care transformă clienţii în adevăraţi promotori ai serviciilor.

Clienţii Nomasvello Suceava beneficiază de reduceri semnificative de preţ, că urmare a loialităţii lor faţă de brandul No+Vello. Aşadar, persoanele care au efectuat cel puţin o şedinţa de IPL (Epilare Definitivă sau Rejuvenare) vor plăti cu 50% mai puţin pentru curăţarea facială ProSkin, adică doar 68 ron, în loc de preţul standard de 135 ron.

Aparatură foarte performantă din salonul Nomasvello Suceava este dezvoltată de No+Vello Spania şi updatată în permanentă, fiind folosită doar de specialişti în domeniu, instruiţi după un protocol de lucru internaţional.

Pe lângă toate aceste avantaje competitive, serviciile Nomasvello se remarcă prin utilizarea unei tehnologii proprii de ultima generaţie, prin specialiştii acreditaţi şi prin protocolul de lucru internaţional, care asigura eficienţa tratamentelor. Un alt atu al brandului No+Vello este că oferă tratamente de epilarea definitivă şi pe piele bronzată, efectuate în condiţii de maximă siguranţă şi eficientă, prin tehnologia Sun&SAFE.

Saloanele de înfrumuseţare Nomasvello aplică în permanentă o campanie de loializare a clienţilor. Aceştia vor primi şedinţe gratuite de epilare definitivă pentru fiecare 3 prieteni cărora le recomandă serviciile No+Vello.

Centrul oferă GRATUIT testarea epilării definitive cu IPL şi o diagnoză facială Woodlamp.

Detalii şi programări puteţi obţine la telefon: 0773 878 288, respectiv pe e-mail: suceava@nomasvello.ro

nomasvello

Despre tratamentele oferite de No+Vello v-am vorbit într-un articol trecut.

Așadar nu uita: Frumusețea se îngrijește! Hai la No+Vello Suceava sa beneficiezi de cele mai inovative tratamente.

10 Comments on "Frumusetea se ingrijeste, Nomasvello deschide un nou salon la Suceava"

  1. Am auzit si eu despre acest salon, din cate am vazut la Buzau nu exista…deci mai dureaza pana ne rasfatam si noi 🙂

  2. nu stiu ce sa zic, cred ca nu as opta pentru epilare definitiva, am multe alunite!

  3. Cred ca te bucuri nespus ca s-a deschis in Suceava un astfel de cabinet, destul ai urmarit postarile noastre in care laudam procedurile, acum a venit si randul tau.

  4. Trebuie musai sa ajung si eu la un tratament 🙂

  5. Vreau si eu la nomasvello , poate ajung in sv si merg si eu

  6. Super ca au venit asa aproape!Trebuie sa ajung si eu pe acolo!

  7. De când tot zic că ajung și eu la ei. Au și în Iași un centru foarte aproape de mine. Ar trebui să-mi ofer măcar o ședință de răsfăț.

  8. Am auzit despre Nomasvello, chiar am si fost de doua ori, doar ca in Bucuresti. Imi place ca sunt profesionisti si au preturi accesibile. Chiar merita, recomand! 🙂

  9. Tare ma tenteaza sa incerc si eu, o sa ma documentez bine inainte.

  10. Eu astept promotiile la epilare definitiva. Mai bine zis, astept sa mai scada pretul pachetelor

Leave a comment

Your email address will not be published.


*