ProSkin – Curățarea tenului cu tehnologie inovativă cu ultrasunete la NomasVello Suceava

proskin curățarea feței la No+Vello
Share the joy

ProSkin – Curățarea tenului cu ultrasunete la NomasVello Suceava

Hey girls, vara și-a intrat în sfârșit în drepturi și a sosit vremea să avem mai multă grijă de pielea noastră.

Fie că este vorba de epilare definitivă sau tratamente de curățarea tenului, în Suceava singurul cabinet la care am obținut rezultate WOW este NomasVello Suceava.

Despre cum a decurs epilarea definitivă a axilei, cu IPL, v-am tot povestit pe blog. Mai am o singură ședință, de control, dar practic am rămas fără păr și nu prea am ce să vă mai povestesc. Asupra acestui subiect voi reveni mai încolo, peste 6-8 luni, când va voi povesti cume este viața după… epilare definitivă IPL.

Pentru că temperaturile au crescut dintr-o dată și tenul se resimte, astăzi vreau să vă vorbesc despre ProSkin, un alt tratament NomasVello care lasă pielea curată și luminoasă.

No+Vello Suceava este o companie de franciză, cu centre în toată Europa și este specializată în îndepărtarea definitivă a părului cu lumină pulsată – IPL și a tratamentelor tenului cu aparatură de ultimă generație precum și produse cosmetice originale, made in Spania, extrem de eficiente.

Dacă încă nu ați testat curățarea revoluționară a feței cu tehnologia cu ultrasunete, trebuie să vă invit la NomasVello Suceava unde sunteți așteptate pentru un răsfăț total. Vă garantez că nu o să vă pară rău.

curățarea feței la No+Vello

ProSkin NomasVello Suceava

Am făcut deja câteva ședințe de ProSkin de când s-a deschis NomasVello la Suceava. Tot vedeam pe la bloggeriţele din țară unde erau centre și chiar mă gândeam la un moment dat că trebuie să ajung la un NomasVello la Constanța sau undeva unde petrec de obicei concediul, tocmai pentru a profita de acest tratament.

ProSkin a și fost prima experiență la No+Vello Suceava și mi-a plăcut atât de mult încât am încercat și alte tratamente precum epilarea definitivă axilă și rejuvenarea și de fiecare dată am fost foarte mulțumită.

Așadar profitând de o zi din primăvara asta ploioasă, m-am hotărât să mă dedic unui răsfăț binemeritat și mi-am făcut rezervare pentru acest tratament inovator, dar în același timp precis și delicat: ProSkin.

Pentru a avea o piele cu adevărat frumoasa, porii curați și tenul revigorat, cu un boost de colagen vizibil, lăsăți deoparte ideea de curățire „clasică” cu aburi, stoarcerea coșurilor cu paduri de tifon și metode mai mult sau mai puțin agresive și încercați ProSkin, un tratament pe care îl poți face la No+Vello Suceava cu rezultate fabuloase.

Primii pași: Testarea gratuită WoodLamp

Toate tratamentele No+Vello sunt personalizate și se fac după o discuție prealabila cu specialistul din cabinetul respectiv. Înainte de ProSkin de exemplu sau Rejuvenare se efectuează o testare WoodLamp care este gratuită pentru toată lumea, indiferent dacă vrei sau nu să urmezi mai apoi un tratament No+Vello.

WoodLamp este de fapt o lupă cu lumină ultravioletă care îi permite specialistului NomasVello să facă o analiză reală a epidermei, permițându-i astfel să identifice tipul de piele pe care îl ai și a oricăror probleme cu care te confrunți.

Testarea gratuită WoodLamp

Ce este curățarea tenului cu ultrasunete ProSkin de la No+Vello Suceava

ProSkin este un tratament sigur, rapid și absolut nedureros, realizat cu un instrument ultrasonic combinat cu energie galvanică, care garantează o curățare profundă și care conferă luminozitate și elasticitate pielii, oferindu-i vitalitate și elasticitate datorită stimulării producției de colagen. Totodată reduce semnele lăsate de acnee și dacă te confrunți cu aceasta afecțiune, tratamentele

ProSkin ameliorează aspectul pielii și chiar poate duce la eliminarea acneei.

Nu doare absolut deloc, nu se storc coșurile și nu se brutalizează pielea în niciun fel, precum în tratamentele clasice. Întradevar ai o senzație de furnicături datorită electrostimulării, dar care nu este neplăcută și care nu lasă semne, doar o ușoară roșeață care dispare imediat și tenul rămâne luminos, curățat în profunzime și sănătos.

curățarea tenului cu ultrasunete ProSkin de la No+Vello Suceava

De ce să faci curățarea feței la No+Vello

Față de un tratament cosmetic la un cabinet clasic, ProSkin durează foarte puțin (aproximativ jumătate de oră cu tot cu masajul de relaxare).

ProSkin este curățarea bazică, la care poți combina diferite tratamente, de la utilizarea unor produse specifice la masaje relaxante.

La No+Vello puteți achiziționa pentru acasă produse cosmetice pentru a prelungi rezultatele tratamentelor realizate la cabinet. Eu de exemplu am folosit fiole cu vitamina C pentru luminozitatea și revitalizarea tenului.

Gamele de produse cosmetice sunt specifice fiecărui tip de piele sunt compuse din fluide de curățare, măști, seruri etc. toate brevetate special pentru a se adapta la rezultatele obținute în urma testării WoodLamp . Prin urmare, acestea pot fi folosite atât în centru, cât și acasă.

Unele dintre acestea, le-am achiziționat și eu. Vi le-am arătat în diverse postări pe Instagram. Altele precum crema de protecție solară de exemplu, mi le doresc și sper să le iau cât mai curând, pentru că sunt foarte eficiente, ușor de folosit acasă și cu rezultate absolut WOW!

Vara asta răsfaţă-te şi oferă-i pielii tale un boost de sănătate, frumuseţe și vitalitate, încearcă tratamentele de curățarea tenului cu energie galvanică ProSkin.

Cabinetul NomasVello Suceava se afla în Incinta Iullius Mall, la parter unde le poti face o vizita sau poti vorbi cu domnisoarele de la receptie la 0773 878 288 precum si pe pagina lor de facebook : NomasVello Suceava.

Be the first to comment on "ProSkin – Curățarea tenului cu tehnologie inovativă cu ultrasunete la NomasVello Suceava"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*