Media player Egreat, surse video de excepție care reproduc orice fișier

media player Egreat A11
Share the joy

Media player Egreat, surse video de excepție care reproduc orice fișier

Așezat pe canapea în salon, astăzi poți viziona orice film de cinema sau un concert și să simți senzații aidoma celor pe care le-ai avea dansând în față scenei în timp ce aclami formația preferată, pentru că transformarea salonului într-o cameră multimedia cu ajutorul unui media player Egreat este modalitatea perfectă de a avea un spațiu în plus în care familia și oaspeții tăi pot petrece momente de relaxare și distracție maximă.

O cameră multimedia este cea mai bună opțiune pentru toți iubitorii de film sau concerte, pentru cei care obișnuiesc sa vizioneze conținut online, precum și pentru microbiștii dedicați care doresc să vadă meciurile de fotbal în toată splendoarea lor. Adăugând echipamentele audio și video potrivite pentru a avea acel efect de sunet și imaginea pe care o vezi pe ecranul sălii de cinema, vei crea un loc de relaxare perfect, un spațiu confortabil, de o eleganță și spectaculozitate extremă.

Confortul mobilierului sau design-ul încăperii vă poate oferi o experiență memorabilă, dar cel mai important lucru este să deții un un media player competent care să satisfacă orice cerință media ai avea.

media player Egreat

Egreat – un media player de excepție

Fară îndoială, lumea multimedia a fost zguduită din temelii la sosirea sistemelor media player de la Egreat.

Unul dintre cele mai cunoscute și apreciate nume din nișa surselor video de calitate, Egreat a crescut odată cu cerințele utilizatorilor, adaptându-se de fiecare dată pentru a fi în pas cu cele mai exigente pretenții.

Dedicat dezvoltării și producției de echipamente audio-video de peste de 10 ani, astăzi Egreat oferă utilizatorului cele mai performante media playere de pe piață, cu un design inovativ, materiale de o calitate impecabilă și un software mereu îmbunătățit.

Pentru cei care doresc să aibă o sursa video de excepție este normal să se uite atent la toate specificațiile tehnice pe care acesta le are, deoarece libertatea oferită de sistemul de operare este îmbunătățită de noi caracteristici concepute pentru a completa experiența de vizionare până la cele mai fine detalii. Fără îndoială, printre cele mai proeminente surse video trebuie să includem ultimele modele media player Egreat.

De ce ai avea nevoie de un media player Egreat?

Aici ar fi atât de multe argumente încât nu îndrăznesc decât să enumăr câteva, dar ca să mă limitez la puține cuvinte: oricât de exigent ai fi, ai nevoie de un media player Egreat pentru o imagine și un sunet impecabile din orice punct e vedere, indiferent de formatul pe care îl au acestea și indiferent de pe ce suport sunt reproduse.

Cele mai noi modele Egreat sunt adevărate opere de artă și tehnologie, fiind dotate cu cele mai performante codecuri și standarde ale momentului în industrie, precum sunt Dolby Atmos, HDR, 4K 60HZ, HEVC 10 bit, dtsX, Bluray Full Menu și 5G wireless.

În plus niciun televizor din momentul de față, oricât de scump ar fi, nu are încorporat un media player care să reproducă cu fidelitate toate formatele fișierelor audio-video, iar lipsa de codecurilor audio și video, limitează serios experiența de vizionare, uneori făcând-o imposibilă.

În afară de asta, sistemele integrate pe televizoare sunt capabile să citească doar un număr limitat de extensii audio/ subtitrări în același folder, au probleme cu o anumită combinație de codecuri, nu citesc toate subtitrările, nu sunt actualizate prea des și nici nu acordă atenție maximă acelui aspect multimedia desăvârșit, spre deosebire de un media player dedicat, a cărui parametri îi puteți schimbă într-un infinit de posibilități.

Așadar astăzi vă aduc în atenție trei modele surse video Egreat: A5, A10 și A11, care vor schimba total percepția multimedia dacă le adăugați sistemului audio-video din casă voastră.

Prezentare generală media player Egreat:

Egreat A5, Egreat A10 și Egreat A11 utilizează același hardware. Acesta este realizat de HiSilicon și se numește Hi2009 V200. Este un 64 de biți ARM A53 procesor tactat la 1,6 GHz asociat cu 2GB memorie RAM și 12GB la bord de stocare. Softul folosit este Android 5.1.1 (Lollipop), dar este o versiune special dezvoltată de Egreat. Producătorul se laudă cu secțiunea de decodare video, care oferă o performanță foarte bună datorită motorului sau de procesare HiVXE 2.0.

media player Egreat

Iată deci avem înaintea noastră o nouă generație de media playere, care permit să redai practic toate tipurile de fișiere, inclusiv conversia conținutului atunci când televizorul sau proiectorul nu suportă HDR, ceea ce reprezintă un plus extraordinar.

Rapide și agile, citesc totul și au o interfață curată, ușor de utilizat.

Media player Egreat A5

media player Egreat A5

Egreat A5 este un  media player cu performanțe bune, cu un raport foarte bun preț/ calitate. Imaginea micului dispozitiv nu lasă să se ghicească tehnica de vârf ascunsă în interiorul său.

Destul de redus că mărime, are carcasa de aluminiu și finisaje premium. Porturile pentru conectarea diverselor periferice se află pe una dintre laterale, accesul fiind rapid.
Compatibil cu Amazon Prime și Netflix, transformă orice televizor într-o poartă către experienţe multimedia desăvârșite.

Specificațiile tehnice ale A5 sunt cele de bază regăsite la toate celelalte media player Egreat.

media player Egreat A5

Media player Egreat A10

De dimensiuni medii și un preț foarte accesibil, media player Egreat A10 include o varietate de specificații tehnice concepute pentru a satisface nevoile de bază ale majorității utilizatorilor, inclusiv suport pentru noile televizoare 4K cu tehnologie HDR și un număr mare de porturi pentru conectare a diferite tipuri de echipamente și accesorii externe.

media player Egreat A10

În cazul în care doriți să utilizați diverse accesorii periferice sau HDD externe porturile USB 2.0 și USB 3.0 oferă viteze destul de mari. Totodată oferă un port ethernet și o intrare audio-video tradițională.

Asemănător cu majoritatea playerelor ca imagine și mărime, include un panou de afișaj frontal, unde pot fi citite cu ușurință informațiile de bază din timpul redării. Liniile elegante, carcasa de aluminiu și porturile amplasate de-a lungul panoul din spate, îl transformă într-un aparat care se va adapta perfect oriunde va fi așezat.

O nișă ascunsă pe partea din față permite accesul la unitatea HDD internă (normal de 3.5 inch) care poate fi extrasă și înlocuită ori de câte ori doriți.

Egreat A10 oferă cea mai mare rezoluție posibilă și o compatibilitate specială pentru a reproduce fără probleme discurile ISO Blu-Ray, Blu-Ray 3D și chiar meniul DVD.

Android 5.1 Lollipop preinstalat, ușor de upgradat, oferă performanța maximă în streaming, navigare sau chiar rularea unor jocuri video fără cerințe tehnice speciale. Egreat A10 vine de asemenea cu o versiune premium preinstalată a lui VidOn XBMC, care este o ramură de software open source, KODI.

Conectivitatea este dusă la punctul cel mai de sus al exigențelor prin Bluetooth 4.0 pentru a sincroniza alte accesorii, sau pentru a partaja conținut multimedia de pe orice dispozitiv mobil .

media player Egreat A10

Media player Egreat A11

Lista de specificații premium ale acestui media player Egreat ar avea nevoie de un articol separat. Însă gășiti pe blogul AVmall un articol review Egreat A11 foarte interesant, care ar putea să va răspundă la unele nelămuriri.

Media player Egreat A11 este cea mai performantă sursă video de pe piața românească din acest moment.

media player Egreat A11

Asemănător cu versiunea A10, este un aparat robust, cu finisaje de excepție. Display-ul de afișaj își poate schimbă culorile sau poate fi închis cu totul.

Egreat A11 vine cu un ventilator silențios instalat, care poate fi dezactivat de către utilizator sau poate fi setat pe modul inteligent.

Telecomanda ușurează mult interacțiunea cu interfața, fiind simplu de utilizat. În plus, puteți activă din setări utilizarea acesteia prin Bluetooth.

Imaginea și sunetul redate cu A11 sunt fără cusur, media playerul acesta putând să redea toate tipurile de fișiere.

Hardware-ul din Egreat 11 oferă cele mai recente tehnologii video, cum ar fi suportul HDR10 și BT.2020. Un aspect deosebit al lui A11 îl reprezintă faptul că aparatul poate redă cu ușurință videoclipuri care depășesc cu mult specificațiile BD sau UHD BD. Decodorul H264 poate gestiona material video de până la 250mbit @ High 5.1 fără probleme. În lumea reală, acest lucru nu ar trebui să fie o problema pentru că formatul UHD BD este specificat doar pentru bitrate de până la 128 mbit, discuri de 100 GB.

media player Egreat A11

În concluzie:

Un media player Egreat îți deschide un infinit de posibilități în care vei transforma vechiul tău televizor în cel mai smart TV de pe piață.

  • are un hard disk pe care poți stoca sute de filme, muzică și fotografii
  • are cea mai completa suită de codecuri ce redă orice format de fișier audio/video
  • te conectezi la rețea pentru a viziona filme online și clipuri de pe youtube
  • te conectezi via Bluetooth pentru a partaja conținut media de pe dispozitive mobile și nu numai
  • este un media center complet care poate face legătură între toate aparatele audio/video pe care le ai în casă și televizorul tău

Mai multe detalii și specificații tehnice puteți găsi pe AVmall.ro.

1 Comment on "Media player Egreat, surse video de excepție care reproduc orice fișier"

  1. Valeria Chertes | august 8, 2018 at 7:47 pm | Răspunde

    Un articol foarte util, multumim.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*