Camere video sport și accesorii în România, trend care va rămâne aici!

Share the joy

Camere video sport și accesorii în România, trend care va rămâne aici!

De ceva timp a apărut și în România moda camerelor video sport de acțiune. Ce sunt acestea? Cu siguranța ați auzit până acum de GoPro, SJCam și alte firme producătoare din domeniu. Camerele video sport sunt acele camere micuțe pe care le vedeți montate pe motocicletă, bicicletă, mașină, pe casca de protecție sau în diferite zone ale corpului (umăr, piept, braț, etc) cu diferitele accesorii GoPro disponibile.

Probabil că mulți dintre voi se gândesc la ce mai sunt utile aceste camere când deja telefoanele mobile filmează la rezoluții foarte mari cu o calitate de invidiat. Este adevărat, însă după ce am testat o cameră GoPro 4 împreună cu un monopod profesional mi-am schimbat și eu părerea imediat. Libertatea de care ai parte atunci când folosești o astfel de cameră alături de un suport special este totală, iar faptul ca dimensiunile sunt mult reduse este un alt avantaj față de alte gadget-uri care filmează. De asemenea, faptul că poți filma acțiunea fără nicio grijă, chiar și în zăpadă atunci când schiezi sau în apă când faci scufundări este un alt mare avantaj al camerelor video sport de acțiune.

Toate aceste avantaje au făcut ca eu și multe alte persoane din țara noastră să apreciem camerele sport la adevărata lor valoare și să devenim fani, de aceea consider că acestea vor rămâne în România mult timp de acum încolo.

La fel ca pentru orice alt gadget și pentru camerele de acțiune există o multitudine de accesorii disponibile, care reprezintă o categorie de produse dedicate celor pasionați să realizeze filmări în mijlocul acțiunii, fie că vă plimbați cu bicicleta sau motocicleta, fie că faceți rafting sau surf, fie că săriți cu parapanta sau faceți bungee jumping. Printre accesoriile GoPro disponibile veți găsi cabluri de încărcare și acumulatori de schimb, trepiede, genți pentru transport și o multitudine de sisteme de prindere.

Be the first to comment on "Camere video sport și accesorii în România, trend care va rămâne aici!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*