Animatii video si solutii software personalizate

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

HolloSoft, animații video și soluții software personalizate, pentru afacerea ta

Publicitatea ocupă un rol important în strategiile de marketing. Promovarea, vânzarea şi plasarea unui produs pe piață, depinde în cea mai mare măsură de o publicitate adecvată.
Aceasta are rolul de a atrage consumatorii spre un produs sau serviciu, de a-i determina să îl cumpere și bineînțeles scopul final, de a-i fideliza. De aceea eu va prezint astăzi HolloSoft.com, o companie de tineri ambițioși, care oferă animații video și soluții software personalizate, pentru afacerea ta.

Publicitatea creează o legătură strânsă  între consumator și imaginea unui produs, astfel încât el se regăsește în anumite situații din prezentarea acelui produs, ceea ce îi oferă un sentiment familiar, de siguranță.

Indiferent dacă vinzi un produs, un serviciu, sfaturi sau pur și simplu ai ceva de spus, trebuie să alegi un mod inteligent de exprimare, astfel încât toată lumea să înţeleagă exact mesajul tău. De aceea ai nevoie de solutii software personalizate.

solutii software personalizate

Sunt sigură că ai văzut de multe ori clipuri video în care o mâna caligrafiază frumos o poveste fascinantă, care ne amuză şi ne atrage deopotrivă. Întotdeauna uităm să mai cronometrăm timpul şi devenim curioși să vedem mesajul până la capăt. Acest tip de clip video este deosebit şi transmite energie pozitivă, atrăgând atenţia noastră, astfel încât să ne rămână întipărit în minte mesajul expus.

Acest tip de animaţie video (tip Doodle) are beneficii nelimitate în promovarea afacerii și a brand-ului tău în mediul online. S-a demonstrat că o parte a creierului uman este captată sau hipnotizată de mâna care desenează, creându-se o legătură emoțională constructivă.

animatii video

Animaţiile video, au foarte multe avantaje
– Economie de timp
– Creşterea numărului de telespectatori/ vizitator/ utilizatori
– Oamenii stau mai mult pe site- ul dvs, timpul de navigare crescând de la 48 de secunde la aproximativ 5 minute
– Un minut video conţine, mult mai multă informaţie decât un text pe care utilizatorul trebuie să îl citească, rata de conversie fiind de 54 de ori mai mare
– Vânzările cresc
– Acest tip de publicitate atrage atenţia şi este deosebit de distractivă
– Este un mod perfect de a face publicitate, de a promova produse şi servicii
– Este o opţiune excelenţă pentru prezentări şi conferinţe la nivel de grup, tehnici de expoziţie în clase putând fi folosite inclusiv ca material didactic şi ca atare, o problema complexă poate fi prezentată în modul cel mai simplu, care nu este deloc obositor şi epuizat pentru public.

Cu siguranţă de multe ori v-aţi gândit cum să creşteţi numărul de vizitatori pe site-ul vostru, sau cum să faceţi ca produsul pe care îl promovaţi să fie cunoscut de cât mai multă lume. Ei bine animaţiile video sunt cel mai rapid şi uşor mod.

Dacă aţi încercat mai multe instrumente publicitare pentru a va atinge scopul şi aţi constat că efectul nu a fost cel pe care îl aşteptaţi, vă invit să îi cunoaşteţi pe specialiştii Hallo, maeștri în soluţii software personalizate.

solutii software personalizate

Clipurile Doodle sunt un mod unic și creativ de a transmite un mesaj utilizatorului, de aceea trebuie să alegeţi cei mai buni specialiști în realizare animatii video, pentru a transmite în cel mai eficient mod mesajul tău, mai ales ca utilizatorii sunt mai tentați sa viziteze un site care conține clipuri video decât unul care are doar text. In plus animațiile video nu îngreunează site-ul, aducând doar beneficii.

software

HolloSoft.com ofera servicii de dezvoltare web, promovare online eficientă și maximizarea potențialului site-ului vostru. Alege soluții software personalizate, pentru a creşte spectaculos afacerea ta!

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "Animatii video si solutii software personalizate"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*