5 cadouri originale pe care poți să le duci la orice petrecere ești invitat vara asta

cadouri de lux
Share the joy

5 cadouri originale pe care poți să le duci la orice petrecere ești invitat vara asta

Vara e sinonim cu distracția. Indiferent dacă e vorba de concedii, întâlniri cu prietenii, sfârșitul anilor de studiu, o petrecere oficială, o nuntă sau orice altă ceremonie, vara este un anotimp în care voia bună este pretutindeni.

Sezonul de nunți a început deja și nu este sfârșit de săptămână să nu se audă lăutarii la mine în cartier. Și sfârșitul anului școlar este aproape, cu banchetul și petrecerea aferentă. Cred că în ultimii cinci ani am avut în fiecare vară câte o nuntă sau o ocazie căreia să-i acord mai multă atenție, dar vara această am câteva ocazii cu adevărat speciale.

De-a lungul vieții ne-am adunat o gașcă frumoasă de prieteni și încet-încet, fiecare se așează la casa lui. Însă când se apropie data nunții, toți din gașcă începem să ne întrebăm ce cadouri originale să oferim tinerei familii.

În mare parte ne cunoaștem preferințele și obiceiurile, dar sunt situații în care un cadou bine ales poate aduce sclipiri de fericire în ochii celui care îl primește, apoi aceste sclipiri să reapară ori de câte ori ne revedem.

Pentru că anul acesta am diverse ocazii, precum banchetul fiului meu care termină clasa a patra și doamna învățătoare se pensionează, ei fiind ultima generație, două nunți dintre care una a fratelui soțului meu și o petrecere de casă nouă, de ceva vreme am început să caut cadouri speciale, daruri care să amintească de noi și care peste ani să trezească un zâmbet.

1. Cadouri pentru nuntă – bar tip glob pamântesc

bar tip glob pamântesc

Între toate, acesta este preferatul meu. L-am văzut în casa unei prietene și de atunci visez că va avea un loc și în sufrageria mea.

Acest tip de mobilier poate fi considerat un cadou de mare finețe și bun gust. Afișând o imagine estetică impecabilă,  un glob pamântesc de design vintage, îndeplinește funcția de bar și are rafturi pentru sticle și pahare.

Simbol al educației și al culturii, cele mai bune modele sunt prezentate într-un mod iconic, având un impact foarte apropiat de cel oferit de o sculptură, atrăgând admirație oriunde este plasat.

Globul pamântesc, indiferent de funcționalitatea finală, este întotdeauna văzut ca un produs asociat inteligenței și culturii și este firesc că acesta să transmită bun gust și rafinament atunci când alegeți produse decorative.

Sprijinit pe un suport de lemn, rezistent, estetic și atrăgător,  globul are jumătatea de sus mobilă astfel încât poate să fie deschis pentru a savura un whisky fin sau un lichior exotic în compania prietenilor.

Un glob pamântesc bar este un cadou de lux, un dar remarcabil, din categoria de cadouri originale ce poate fi oferit la orice ocazie, fiind unul dintre puținele lucruri care se integrează perfect și într-un salon modern și într-un birou clasic cu scaune de piele tăbăcită și rafturi gemând sub greutatea cărților.

Dacă vreți să oferiți un cadou inedit și funcțional, puteți alege să cumpărați acest tip de bar pentru design-ul său frumos și materialele cele mai exclusiviste din care este alcătuit. Veți fi surprins de jovialitatea și intimitatea pe care o imprimă oricărui spațiu și dincolo de eleganța și magia pe care o inspiră, funcționalitatea sa este cu adevărat ridicată la rang de artă.

2. Cadouri aniversare căsătorie bărbați

Dacă tot am început să vă vorbesc despre daruri exclusiviste pentru domni, de ce să nu amintim și câteva cadouri aniversare căsătorie bărbați, mai ales că și eu i-am luat soțului meu o pereche de butoni cămașă pentru aniversarea a zece ani de căsătorie, butoni din argint, model unicat, de care a fost teribil de încântat.

Accesoriile precum butonii, un ac de cravată select, un set bărbierit, portofel sau geantă tip borsetă, alături de curea și servietă sunt pentru domni la fel de indispensabile cum sunt pentru noi bijuteriile, trusa makeup și parfumul.

Știți că eu vă spun adesea că trebuie să primeze calitatea și că atunci când oferi un astfel de lucru în dar acesta trebuie să amintească de tine.

Nu este același lucru să oferi o borsetă din PU față de o borsetă din piele autentică. În timp ce prima geantă din înlocuitor posibil să reziste până va fi uitată prima dată pe bordul mașinii în plin soare, orice obiect din piele va îmbătrâni frumos precum un vin bun, însușindu-și o imagine elegantă cu o patină sofisticată și o aromă inconfundabilă.

iLUX are câteva modele irezistibile de borsete piele bărbați. Cu design masculin, versatile și elegante, pot fi oferite și la o aniversare sau chiar la o petrecere corporatistă, pentru că nu-i așa, un dar de asemenea calibru va fi întotdeauna apreciat la adevărata lui valoare. În plus antreprenorii folosesc astfel de accesorii, iar darul va fi bine primit.

borsete piele barbati

3. Cutii ceasuri – cadouri de lux originale

Clasicul plic este lipsit de originalitate. Nici măcar la nunțile comune nu dă toată lumea banii în plic, darămite atunci când mergi la nunta unui membru de familie sau a prietenului de-o viață. Bineînțeles că nu puneți pune banii în acest fel, ar trebui să fie oferiți cu stil sub forma unui cadou de lux.

O nuntă nu este o zi de naștere, ci un eveniment unic în viața celor doi miri și uniunea este aidoma inelului care și-l pun pe degete, infinită, așadar o cutie ceasuri este un alt cadou potrivit de oferit oricărui mire, desigur pentru mireasă ar fi potrivită o casetă bijuterii.

Acestea vor fi ca un simbol al vieții viitoare a celor doi. Indiferent câte ceasuri sau câte bijuterii au, cutiile se vor umple cu trecerea timpului și ori de câte ori vor adăuga un ceas sau o bijuterie colecției lor, caseta le va aminti de tine.

Casetele pentru bijuterii sau cutiile pentru păstrat ceasuri sunt de asemenea obiecte decorative frumoase, deci este important să alegeți o cutie din materiale de calitate. Dacă ești în căutarea unei cutii ceasuri pentru păstrarea colecției personale sau pentru oferit în dar, iLUX.ro este locul potrivit unde să o cauți. Aici vei găsi o selecție de modele de cutii pentru ceasuri de diferite dimensiuni și stiluri, potrivite pentru toate gusturile. Acestea protejează și păstrează ceasurile organizate într-un mod simplu, ceasurile fiind accesibile într-un moment.

Cutii Ceasuri

4. Ceasuri moderne – cadouri originale pentru oricine

Pe lângă cadourile oferite, ambalaje creative care le îmbracă trebuie să fie alese cu ingeniozitate. Dar dacă sub un ambalaj magnific se regăsește un cadou original, atunci cel care îl va primi va ști că ai depus  un adevărat efort în descoperirea cadoului perfect.

Despre cele mai frumoase ceasuri moderne din câte am văzut vreodată v-am mai vorbit, dar dacă tot am amintit de cadouri de lux pentru bărbați, pe iLUX sunt câteva ceasuri de birou absolut fabuloase.

Cu forme haioase sau ingenioase, în culori vii sau cu finisaje naturale, aceste ceasuri cu design modern sunt foarte potrivite chiar și pentru gusturi pretențioase.

Chiar și ceasurile de perete sunt demne de luat în calcul pentru că păstrează aceeași linie originală care pe lângă faptul că marchează trecere infailibilă a timpului sunt un obiect decorativ care va atrage atenția oricui.

Ceasuri moderne - cadouri originale

5. Rame foto

Acest punct este mai mult o preferință personală, dar dacă v-a părăsit inspirația, o ramă foto este salvarea. În esență, o ramă foto specială, nu orice fel de ramă.

Tot la iLUX vei găsi o astfel de ramă. Trecerea timpului e mai dulce când păstrezi instantanee de viață presărate prin casă.  În plus dacă oferi rama foto cuiva drag, o poți duce cu o fotografia a voastră împreună. Surpriza va fi cu atât mai dulce și mai frumoasă.

Nu mi-a plăcut niciodată să merg să cumpăr un cadou in hipermarket, consider că acolo sunt doar obiecte banale, pe care le poți achiziționa oricând. Însă mi-au plăcut acele obiecte care vorbesc pentru mine. Lucruri care odată dezvelite din hârtia de mătase, produc emoții și vibrații de fericire. Astfel am ajuns pe site-ul iLUX.ro unde am făcut un wishlist de cadouri de lux, daruri ideale pentru petrecerile la care voi merge vara aceasta.

Tu ce cadouri originale ai oferi de pe acest site?

cadouri de lux

1 Comment on "5 cadouri originale pe care poți să le duci la orice petrecere ești invitat vara asta"

  1. Valeria Chertes | iunie 5, 2019 at 8:56 pm | Răspunde

    Mulțumim pentru idei.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*