CINEMA: Long Shot – N-ai șanse, frate! (2019) recenzie film

Long Shot - N-ai șanse, frate!
Share the joy
 • 277
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

CINEMA: Long Shot – N-ai șanse, frate! (2019) recenzie film

Hey ladies, astăzi vă invit la film: N-ai șanse, frate! – o comedie romantică suculentă, la care am ras cu lacrimi.

De fapt ca să fiu sinceră nu am mai fost de ceva vreme la film, dar când am primit invitația la Ladies Night -seara fetelor- organizata de Cinema City nu am mai stat pe gânduri și bine am făcut, deoarece filmul Long Shot are o distribuție de aur și un subiect inepuizabil: dragostea.

N-ai șanse, frate! este o comedie romantică, cu o structură clasică și sensibilități moderne, care ne aduce în atenție chimia dintre cei doi protagoniști și bineînțeles o doză zdravănă de umor.

Povestea nu revoluționează genul, dar cel puțin este de o calitate excelentă și te face să ieși de la film cu un zâmbet mare cât fața.

Filmul nu este recomandat minorilor, dar nici nu sare calul prea tare… așadar cei peste 15 ani pot merge să vadă „N-ai șanse, frate!” unde Charlize Theron și Seth Rogen sunt carismatici, joacă impecabil și sunt teribil de amuzanți.

Long Shot - N-ai șanse, frate! (2019) recenzie film

Long Shot – „N-ai șanse, frate!” (2019) cu Charlize Theron și Seth Rogen

Rogen îl interpretează pe Fred Flarsky, un jurnalist rebel care tocmai a fost concediat de la servici, după ce șeful său l-a informat că ziarul a fost cumpărat de o corporație condusă de Parker Wembley, un oportunist care face tot felul de rocade cu editurile pe care pune mâna.

Disperat și trist, Fred este încurajat de cel mai bun prieten al său, Lance – jucat de o altă stea de aur: O’Shea Jackson Jr., să meargă la o petrecere la care vor cânta Boys 2 Men. Acolo se întâlnește cu Charlotte Field – dulce, fabuloasă, elegantă și stilată, nimeni alta decât Charlize Theron.

Charlotte se dovedește a fi fosta lui bonă din vecini care avea grijă de el pe când erau copii, dar acum lucrează ca secretar de stat pentru președintele Chambers (Bob Odenkirk).Cinema City

Charlotte este ambițioasă și influentă și vrea să candideze la președinție pentru următorul mandat și are nevoie sprijinul actualului președinte și… de un scriitor care să o ajute să-și îmbunătățească discursurile pentru a schimba percepția pe care o are populația țării asupra ei, mai ales că este pe cale să înceapă un turneu mondial pentru a promova o inițiativă de combatere a schimbărilor climatice.

Și de aici începe aventura și distracția. Călătorind împreună prin lume și muncind din greu la campanie, cei doi încep să se îndrăgostească, dând peste cap planurile celor din jur.

Diferențele fizice și de personalitate dintre Rogen și Theron sunt atât de evidente, iar personajele sunt atât de bine dezvoltate, încât chimia dintre ele este aproape palpabilă, rezultând un film bun, cu un scenariu credibil, multe situații de un umor fin și mai ales multă voie bună.Ladies Night - Cinema City Suceava

Mi-a plăcut teribil filmul și dacă agreați genul, vă promit că nu o să va pară rău.

Eu am văzut filmul pe 24 iunie, într-o seară specială în locațiile Cinema City din toată țara.

La avanpremiera absolută a filmului “Long Shot”, m-am distrat cu Charlize Theron şi Seth Rogen care joaca impecabil într-o comedie romantică și m-am bucurat de o seară specială alături de prietena mea. În plus la fiecare bilet am primit cadou câte un produs cosmetic de la Sano.

Pentru a ști care sunt cele mai recente filme sau pentru a cumpăra bilete online poți verifica pagina Cinema City aici.

 

 • 277
 •  
 •  
 • 1
 •  

1 Comment on "CINEMA: Long Shot – N-ai șanse, frate! (2019) recenzie film"

 1. Valeria Chertes | iulie 21, 2019 at 1:48 pm | Răspunde

  Mulțumim pentru recenzie.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*