Beautybigbang – idei simple de nail art în trend în vara lui 2019

manichiura 2019
Share the joy

Beautybigbang – idei simple de nail art în trend în vara lui 2019

Hey girls, astăzi vă vorbesc despre o nouă comandă pentru produse nail art de la Beautybigbang.

Știți deja despre ei, am avut cu acest site câteva colaborări frumoase și dacă utilizați codul CROIT10 puteți avea și voi unghiuțe la fel de drăguțe ca cele pe care vi le arăt astăzi, pentru că acest cod va aduce o reducere de 10% la orice comandă pe site.

pigmenti holografici

În România acestea ajung la poștă dacă valoarea este sub 10-15$ și fac cam 2 săptămâni pe drum. În plus acest site nu are transport și nici taxe ascunse, iar produsele chiar sunt de calitate.

Din comanda mea la Beautybigbang au făcut parte:

  • Dreamcatcher water decals SKU:J1476-1C
  • Skull Water Decals SKU: B5502
  • Rainbow holo pigment SKU:J2427
  • Multi chrome holographic Flakies SKU:J2419-3C

Stickere nail art, calea cea mai simplă spre modele sofisticate

Nouă femeilor ne place să avem întotdeauna mâinile bine îngrijite. De la creme care netezesc și catifelează pielea, până la cele mai frumoase oje. Tot timpul suntem în căutarea celor mai atrăgătoare modele, dar totodată a celor mai simple tehnici astfel încât unghiile noastre să poată fi decorate rapid în funcție de îmbrăcăminte, de la rochia office sau jeanșii scurți până la rochiile de seară pe care le purtăm la o ocazie specială.

Tendința de a folosi un subiect special și nu doar o culoare frumoasă de ojă, ne face să căutăm desene sofisticate. Dar nu toate avem dexteritatea sau răbdarea de a picta, astfel încât apelăm la tatuajele de apă, atât de simplu și ușor de folosit.

Doar decupezi desenul ales și îl introduci câteva secunde în apă, apoi îl transferi cu grijă pe unghii. Sigilezi totul cu top coat și gata, în câteva secunde ai obținut o manichiură spectaculoasă!

stickere unghii skull design beautybigbang stickere unghii skull design beautybigbang

Pigmenți nail art de la Beautybigbang pentru irizații spectaculoase

Produsele nail art au urmărit o evoluție uluitoare. Astăzi obținerea unui design modern pentru unghiile noastre nu mai este dificil pentru că pigmenții pot transforma o manichiură simplă, într-una absolut fermecătoare, demnă de purtat oriunde.

Pigmenții holografici folosiți astăzi sunt excepționali, se aplică ușor, prin presare și lustruire cu aplicatorul. Și aceștia trebuie să fie sigilati cu top coat, altfel se vor șterge de pe unghii în câteva zile.pigmenti holografici

Fulgii verzi sunt tot pigmenți, dar am preferat să îi port împrăștiați. Și cu ajutorul acestora se poate obține un efect oglindă si va voi arata cum la o manichiura viitoare. La fel ca și pigmenții holografici , se aplică pe unghie prin tamponare și frecare cu aplicatorul. Pentru efectul meu am folosit o pensula evantai, dar pentru a acoperi toată unghia trebuie să freci cu o pensula de silicon pentru ca pigmentul să acopere complet suprafața.water decals Beautybigbang

 

Ce stil de unghii se va purta în 2019?

Sunt abonată la zeci de hastaguri pe Instagram și urmăresc foarte multe fete care sunt pasionate de nail art. Observ o tendința de a ne întoarce în anii ’80, în care se poartă culori vii și strălucitoare, oje neon și pigmenți care te duc cu gândul la strălucirea globului disco.

Modele care se vor purta vor fi extrem de variate. Putem vedea fiecare deget în nuante diferite care să respecte paleta aceleași culori sau culori diferite, contrastante așezate alături, precum rozul izbitor folosit la manichiura mea si negrul absolut.

Forme abstracte și figurile geometrice, precum ar fi liniile făcute cu spider gel, vor cuceri toate tendințele.

Oja semipermanenta și gelul 3in1

Manichiurile mele de astăzi sunt realizate cu oje semipermanente. Chiar dacă unghiile acrilice sunt încă purtate într-o măsură mai mică, toate tehnicienele încep să caute alte materiale care se lucrează mai ușor și mai raid și desigur care fac ca o manichiură să dureze mai mult și unghiile să fie mai rezistente.

Manichiura cu gel sau semipermanenta a încetat să mai fie o operațiune pe care doar o manichiuristă ar putea să o facă la salon și tot mai multe femei sunt încurajate să învețe din tutoriale, reușind să obțină manichiuri frumoase acasă.

Pentru acest tip de manichiură ai nevoie de o lampă UV bună și desigur produse de calitate. Ojele semi și gelurile ieftine nu țin mult și este păcat să muncești la o manichiură și să nu te poți bucură de ea.

Eu mi-am cumpărat toate produsele necesare și chiar am achiziționat un sterilizator cu bile de quarț, pentru că îmi place să stilizez cuticula și nu aș vrea să mă trezesc cu vreo infecție la rădăcina unghiilor. Pe acesta l-am cumpărat de pe tpb.ro și vine cu o punga de bile quart  bonus.

Indiferent dacă îți faci unghiile doar ție sau ai deja cliente, sterilizarea instrumentarului este obligatorie pentru că omiterea acestui pas poate pune în pericol sănătatea ta și a familiei tale și desigur sănătatea clientelor.

sterilizator cu bile quart

1 Comment on "Beautybigbang – idei simple de nail art în trend în vara lui 2019"

  1. Valeria Chertes | mai 29, 2019 at 1:38 am | Răspunde

    Foarte frumoase unghiuțele tale.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*