Laptop Garage m-a ajutat sa-mi tunez calculatorul si televizorul – review

Share the joy

Laptop Garage m-a ajutat sa-mi tunez calculatorul si televizorul – review

Vă povesteam zilele trecute despre cum m-a ajutat Laptop Garage să tunez laptop-ul fratelui meu, pe care l-am stricat fară să vreau.
Astazi vreau sa fac un review , asadar vreau să vă povestesc experienta mea Laptop Garage.
Pe site intram de ceva vreme,căutând diverse, fratele meu este specialist IT şi este genul care preferă să ştie ce cumpară. Produsele de pe Laptop Garage au trecut cu notă mare examenul de calitate, toate fiind produse originale.
Laptop Garage comercializează prin magazinul său online orice piesă pentru laptop-ul vostru. Iar dacă  sunteţi posesori de laptop care trebuie upgradat sau reparat , aici gasiţi tot sprijinul de care aveţi nevoie. Pe site este întotdeauna online ( în orele de program desigur) o persoană calificată care poate să vă îndrume sau să vă dea sfaturi . Iar dacă laptop ul este stricat Laptop Garage asigură service pentru orice marca si model de laptop / notebook (Acer, Apple, Asus, Dell, Emachines, Fujitsu Siemens, Gateway, HP Compaq, IBM, Lenovo, LG, LiteOn, MSI, Packard Bell, Panasonic, Samsung, Sony, Toshiba, Uniwill etc. ) indiferent dacă acesta se comercializează sau nu pe piaţa din Romania. Asigura service laptop pentru Bucureşti şi toate localităţile din tară. Tarifele sunt fixe , iar termenul mediu de constatare ( în funcţie de defect) este de 24 pana la 48 de ore.
Acum să vă povestesc experienţa mea de client super mulţumit. De ceva timp căutam un mouse wireless compatibil cu toate dispozitivele adică calculator, laptop şi smart Tv Samsung.  Pe site am găsit un kit tastatură +mouse de la Logitech care este perfect compatibil cu toate. Desigur am fost consiliată online de Emi căruia ţin să-i mulţumesc pe această cale. Am primit comanda în mai puţin de 24 de ore, iar produsul este original, de calitate.
Nu ezita, intră pe Laptop Garage acum  şi tunează-ţi laptop-ul, ai diferite promoţii şi reduceri de preţ, iar la orice baterie cumpărată primeşti un voucher cadou.
Mulţumesc BlogAwards si Laptop Garage.

2 Comments on "Laptop Garage m-a ajutat sa-mi tunez calculatorul si televizorul – review"

  1. O firma de tepari. feriti-va de ei. Am platit produsul online cu cardul si nu mi l-au livrat.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*