Am vrut un laptop cool, Laptop Garage m-a ajutat sa-l tunez

Share the joy

    Sunt lucrui pe care nu ar trebui să le împrumuţi …nici tu de la alţii, nici alţii de la tine dar , omul cât traieşte invaţă… aşa am trecut şi eu examenul ăsta. Bine ca a fost Laptop Garage şi a venit în sprijinul meu, că eram pur şi simplu dărâmată. Dar să o iau cu începutul , că sigur unul dintre voi va fi în situaţia mea la un moment dat.
     Săptămâna trecută am avut la servici o prezentare de proiecte la care urma să participe  ”marele”. Şeful era de fapt un om mărunţel, cu ochelari rotunzi şi o barba haioasă dar îi plăcea să descoase fiecare punct şi virgulă. De obicei lucram acasă la calculator, apoi luam datele pe stik dar , am vrut să mă simt stapâna pe situaţie şi îl sun pe frate-miu să îmi împrumute laptop-ul lui.
Îl cumparase anul trecut şi mai lucrasem pe el, se mişca excelent şi avea tot ce îmi trebuia mie. Toate bune şi frumoase, îmi fac prezentarea, primesc laude la servici şi mândră nevoie mare, mă întorc  acasă. Pentru a sărbători triumful, hotarasc sa fac un un tort rapid pentru cina…
     Şi pentru că eram fericită, dintr-un impuls, scot laptop-ul lui frate-miu îl aşez pe blat , bag în priză incarcatorul laptop si play muzică maxim volume. În pas de dans, lălăind prin bucătărie îmi fac treaba.
      La un moment dat îmi vine poftă de cafea. Cu degetele pline de ciocolată , mă întind pe vărfuri şi dau să apuc borcanul de ness de pe ultimul raft. Acesta îmi alunecă  printre degete şi cu un sunet scurt aterizează pe laptop, drept pe mijlocul ecranului pe care el il dadusem maxim pe spate cand am băgat  ştecherul de la incărcător în priză. Dintr-o dătă se face linişte şi parcă mai întuneric. Cu inima mică, mică de tot apăs plină de speranţă, power… nimic, probez toate conexiunile, apăs din nou şi constat ca laptopul nu mai este prieten cu mine refuzând orice comandă iar, într-un colţ al display-ului a apărut frumuseţa de dungă, mă uit mai atentă şi cu stupoare constat că s-a crăpat ecranul. Îmi dau seama că am facut-o de oaie şi fuga la  vechiul meu calculator să dau un search poate gasesc o idee salvatoare. Cu tristeţe îmi dau seama ca nu pot face nimic şi sun stăpanul laptopu-lui.

   – Stai liniştită surioară, îmi zice, hai să cautăm pe Laptop Garage, ei au piese originele pentru orice laptop, de toate, chiar şi pentru cele mai noi. Nu-i un capăt de lume. Chiar zilele trecute am vrut sa comand un cooler si o memorie RAM, că fiu-miu vrea să se joace , iar pentru jocuri spune el, îi mai trebuie puţină minte. Sunt super rapizi în timiterea comenzii şi au de toate pentru laptop-uri. În plus categoria display laptop are nişte promoţii fantastice şi orice comandă are livrarea gratis. Hai că intru eu şi comand că ştiu exact seria şi inch şi îţi dau de ştire.
    Îmi vine puţin inima la loc  şi plină de speranţă intru pe site. Bucurie mare cănd am descoperit că au accesorii pentru tableta mea, aşa nu voi mai împrumuta niciodată laptopu-l fratelui meu.
     În seara aceea nu am putut dormi. Pe la amiază în ziua urmatoare apare frate-miu rânjind triumfător.
    – Să vezi, aveau atâtea promoţii că nu m-am putut abţine. I-am cumparat şi o baterie aşa că am obţinut 10 % discount la display. Ei ce zici? Îşi ia laptop-ul sub braţ şi pleacă .
     Mă sună spre seară şi îmi zice că merge perfect, şi-a tunat laptop-ul la maxim. Era foarte încăntat … iar eu am răsuflat uşurată . Acum o să-mi tunez şi eu  tableta pentru viitoarele şedinţe de la birou…

   Dacă vrei să îţi tunezi şi tu laptop-ul dă un tur virtual prin vitrina Laptop Garage. Iar dacă ai un defect şi nu ştii să-l remediezi sau dacă paţeşti ca mine , îl poţi trimite la ei pentru constatare-diagnoză gratuită în maxim 48 de ore( bine asta depinde şi de defect). Pentru orice reparaţie ai garanţie 90 de zile. În plus au tarife fixe fară ascunzişuri.
   Laptop Garage te scoate din orice încurcătură.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*