Laptop Dell refurbished, o optiune profitabila

Share the joy

În clasamentul producătorilor de înalta tehnologie, DELL este unul dintre cei mai mari jucători având produse fiabile, care pot fi uşor echivalate cu alte altor firme cu pretenţii.

Majoritatea laptopurilor vin cu o configuraţie standard, de aceea mulţi dintre utilizatori se feresc le achiziţioneze şi acestea îmbătrânesc pe rafturile magazinelor.

De multe ori unele dintre aceste aparate sunt retrimise in fabrica pentru a fi recondiţionate sau îmbunătăţite fără a avea vreo defecţiune, doar o piesa care prezinta o anomalie. Atunci achiziţionarea unui  Laptop Dell refurbished,este o opţiune foarte profitabilă. Refurbished nu înseamnă second-hand, ci o configuraţie îmbunătăţită.

Acum utilizez un calculator tip desktop. Consuma mult, face un zgomot infernal si… e batut in cuie pe birou. De aceea as dori un laptop pe care sa il iau cu mine oriunde. Mai mult, configuraţia pe care o am este deja depăşită , iar un up-grade care s-ar potrivi cu celelalte piese hardware, m-ar costă cât un alt calculator nou.

Dar de ce as prefera un laptop Dell refurbished, în loc de un unul nou?

În primul rând preţul, care este întotdeauna una dintre cele mai importante aspecte. Achiziţionezi un laptop, îmbunătăţit şi modernizat, adus la zi cu hardware-ul. Apoi garantia oferita, care este la fel ca pentru unul de la oricare alt retiler. Un alt aspect este seriozitatea, promptitudinea si notorietatea vanzatorului.

PCMADD este unul dintre cei mai mari jucatori pe piata refurbished, magazinul online comercializează aceste laptopuri la preţuri surprinzatoare, acestea sunt atat de moderate,  încât ecuaţia calitate – preţ este aproape perfectă.

Eu am ales un Laptop Dell deoarece acestea întrec caracteristicile laptopurilor standard, prezentând specificaţii avansate de administrare simplă, rezistenţă şi securitate. Achizitionand un astfel de laptop poti fi sigur ca cel putin cativa ani nu vei mai avea de facut up-grade la el.

Modelele pe care le găsiţi la PCMADD se împart în 6 clase distincte, fiecare destinate unui public ţintă cu caracteristici specifice, pentru a obţine un raport utilitate – calitate/preţ cât mai bun: Inspiron, Vostro, Latitude, Studio, XPS, Alienware. Astfel trebuie ai bine definită utilizarea viitoare a unui astfel de calculator pentru a face alegerea perfectă.

madd-logo

„Echipamentele Refurbished sunt produse care au fost inapoiate producatorului din diverse motive. Aceste produse sunt retestate in fabrica sau intr-un service autorizat pentru ca producatorul sa fie sigur ca acestea functioneaza la parametrii optimi. Orice componenta defecta sau care prezinta anomalii de functionare va fi schimbata pentru ca produsul sa poata functiona la specificatiile initiale.”

1 Comment on "Laptop Dell refurbished, o optiune profitabila"

  1. Foarte bun site-ul, multumesc pentru recomandare.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*