Back to school! Cum, când și de ce să înveți limba engleză

Cursuri de Engleza nivel Incepatori Interactiv
Share the joy
 • 99
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Back to school! Cum, când și de ce să înveți limba engleză

Cunoașterea unei limbi străine are multe avantaje. Atunci când stăpânești bine o altă limbă poți obține lucruri mai bune în viață: un job excelent, oportunitatea de a călătorii în alte țări în interes de serviciu, vacanțe fără stres și multe altele.

Știu că eu v-am vorbit mai vorbit despre acest lucru și chiar dacă vi se pare lipsit de importantă, dar pe mine faptul că vorbesc fluent o altă limba decât româna, m-a ajutat să îmi găsesc un job în altă țară și să lucrez de acasă.

Dacă a două limbă vorbita este engleza, atunci oportunitățile se multiplică.

De ce să înveți limba engleză

Cunoașterea limbii lui Shakespeare devine tot mai necesară datorită influenței tot mai mare a acestei limbi în toate domenile, de la cercetare academică, muzică, economie, relații de afaceri, la comerț internațional și multe altele.

Gândiți-vă la universul care se deschide: cărți, filme, seriale, posturi de televiziune, ziare și o cantitate enormă de informații care anterior nu au avut înțeles.

Nu cred că mai este un secret pentru cineva că dacă în CV-ul tău nu este specificat faptul că știi o altă limbă, vei pierde oportunitate de a avea jobul pentru care aplici. În acest moment cunoașterea limbii engleze este importantă nu doar pentru a lucra în străinătate, ci și pentru a ajunge la o poziție mai bună în orice companie, pentru a lucra într-o multinațională sau pentru a studia.

Limba engleză este foarte importantă dacă doriți să călătoriți, chiar și în țările în care nu se vorbește această limbă, deoarece engleza a devenit o limbă universală.

Cum să înveți limba engleză

S-a dovedit că învățarea unei limbi noi, în special a limbii engleze, vă extinde cunoștințele. Nu numai pentru că atunci când studiați o nouă limbă, vă obligați creierul să lucreze într-un mod spectaculos, de asemenea pentru că o mare parte din informațiile publicate în lume se fac în limba engleză și vei putea citi orice.

Cursuri de Engleza nivel Incepatori Interactiv

Dacă vă gândiți că va trebui să studiați ca la școală, înseamnă că nu ați citit articolele mele precedente despre Cursul de Engleza nivel Incepatori Interactiv de la Eurocor.

Studiez deja de un an, iar rezultatele sunt excelente. Dicția mea s-a îmbunătățit considerabil, mi-am îmbunătățit enorm vocabularul și pot menține o conversație lejeră.

Achiziționarea unui curs de învățat engleză acasă de la Eurocor, s-a dovedit a fi cea mai bună alegere pe care puteam să o fac. În fiecare lună primesc un modul care este format dintr-un caiet de lucru și un CD audio.

Uneori repet 30 de minute, în special când cel mic stă lângă mine și repetă și el cuvintele de pe CD, alteori însă dedic doar 10-15 minute. Fie cât aștept să se sfârșească programul mașinii de spălat, cât fierbe ciorba sau stau plăcintele în cuptor… practic acel timp pe care l-aș pierde pe telefon sau în fața televizorului, îl folosesc mai bine și studiez… desigur, „studiat” e un cuvânt pretențios pentru că aceste cursuri sunt atât de bine structurate încât totul vine de la sine.

O limbă străină nu se învață de la o săptămâna la alta, ci cu răbdare și un minim de efort, iar cursul eurocor cu un limbaj simplu și exemple bine gandite, raportate la epoca actuala, a fost impulsul perfect al evoluției mele.

Așadar cu ajutorul cursurilor de la Eurocor poți învață o limbă străină, indiferent de nivelul la care te afli pentru că au o ofertă extrem de variată pentru ca toți utilizatorii să găsească exact un curs care să se adapteze situației lor.

Când să înveți limba engleză

Dacă cunoașteți limba engleză, puteți avea prieteni în întreaga lume. Tot ce trebuie să faceți este să aveți un calculator și o conexiune la internet sau să călătoriți. Vă puteți imagina să aveți prieteni în Australia, Spania, Mexic sau Canada? Va imaginați ce distractiv ar fi sa vorbiți live pe messenger sau chat?

Dacă cunoașteți limba engleză, puteți să vă completați studiile în străinătate, să lucrați acolo sau să călătoriți în interes de serviciu, așadar oricând este un moment perfect să va întoarceți din nou la școală.

Cu ajutorul cursurilor Cursuri de Engleza nivel Începători Interactiv, învățarea limbii lui Shakespeare este un lucru distractiv! Am mai povestit cum repet împreună cu băiatul meu de 10 ani și câte momente frumoase avem. În plus urechile tinere și mintea ageră și fragedă prinde mai repede ca mine și și-a format deja o dicție extraordinară.

De ce să plătesc un profesor să îi dea meditații, când putem petrece acest timp împreună?

Back to school poate fi la orice vârstă! Faceți engleza distractivă, astfel încât să nu simțiți că vă dedicați tot timpul studierii fără nici un obiectiv. La Eurocor până și gramatica este distractivă.

înveți limba engleză - Cursuri de Engleza nivel Incepatori Interactiv

Cum, când și de ce să înveți limba engleză?

Cu ajutorul cursurilor Eurocor, oricând poți redesena cursul vieții tale!

 • 99
 •  
 •  
 •  
 •  

1 Comment on "Back to school! Cum, când și de ce să înveți limba engleză"

 1. Spor la invatat!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*