3 pași simpli să înveți rapid engleză, lista rezoluţiilor pentru 2018

English lessons
Share the joy
 • 90
 • 3
 •  
 • 1
 •  
 •  

3 pași simpli să înveți rapid engleză, lista rezoluţiilor pentru 2018

Sfârșitul anului este aproape, nu pot să cred că mai este doar o săptămână până la Crăciun și de aici mai este doar o clipă până la noul an.

Cu toții am avut o listă de obiective pentru acest an. Unele le-am atins, altele le trecem din nou pe lista din anul ce vine. Unele au fost ușor de depășit, altele s-au lăsat cucerite cu greu, dar iată-ne la sfârșit de an pregătind noua listă de rezoluții.

Personal am avut în fiecare an multe lucruri trecute pe lista dorințelor, dar învățatul unei limbi străine am tot ocolit-o. De fapt era rezoluția care rămânea restantă an de an. Însă anul acesta, datorită acestor Cursuri de Engleza nivel Incepatori Interactiv, pot spune ca am bifat această dorință și că mi-am îmbogățit atât vocabularul cat și pronunția în limba engleză, reușind chiar să pot avea o conversație ușoară fluentă, fără poticneli și fără momente jenante.

3 pași simpli să înveți rapid engleză

Programul tău este foarte încărcat?

Unul dintre principalele motive pentru care oamenii uită să practice o limbă străină este lipsa de timp. Cu toate acestea este întotdeauna posibil să aloci un sfert de oră în care să repeți cuvinte sau expresii fără să provoci probleme în agenda zilnică.

Cu ajutorul cursului Eurocor învățarea constă într-un procent mic de timp în care să repeţi sau sa faci exerciţii. După cum știți deja, CD-ul audio pe care îl poți lua în mașină sau îl poți asculta în timp ce pregătești cina, te ajută să practici, folosind doar câteva minute pe zi. De asemenea accesul la suportul online, prin contul tău de studiu vine în sprijinul tău pentru a reîmprospata memoria în fiecare zi sau oricând ai câteva minute libere.

3 pași simpli să înveți rapid engleză

Repetă, repetă și… repetă, 3 pași simpli să înveți rapid engleză

Este important să ne amintim că practicare unei limbi străine trebuie să devină un obicei pentru fiecare zi, în caz contrar dacă nu faceți exerciții să vă reamintiți ce ați învățat, tendința este să uitați pierzându-vă progresul. Este important să creați obiceiuri care să vă ajute să practicați în mod regulat și care vă dau impresia că nu faceți prea multe eforturi.

Deoarece rutina noastră este plină de sarcini și obiceiuri zilnice, pe lângă activitățile familiale și profesionale care vor avea întotdeauna prioritate în agenda de zi cu zi, îți recomand să fredonezi melodiile preferate în limba pe care o înveți, să dezactivezi din când în când traducerile la filme și … să gândești în limba pe care o înveți. Conversațiile interioare te ajută enorm. Acest lucru l-am probat eu e pielea mea și vă garantez că ajută.

Interacțiunea cu alte persoane, 3 pași simpli să înveți rapid engleză

După cum am mai spus în articolele anterioare Eurocor îți pune la dispoziție un profesor personal care te va ajută să înțelegi mai bine sau să lămurești diverse subiecte care ți se par grele.

Un avantaj enorm ar fi să interacționezi pe una din rețelele sociale cu un vorbitor de engleză (în cazul meu) sau cu un nativ a cărui limbă o studiezi.

Astfel între CD-urile cu diverse expresii, vocabularul care se îmbogățește cu fiecare lecție și conversațiile ușoare cu diverse persoane, te vor ajută să aprofundezi tot ce ai învățat, zidind o temelie sigură în stăpânirea unei limbi străine.

Începutul anului este întotdeauna sinonim cu noi proiecte și noi planuri de îndeplinit. În lista celor mai mulți oameni găsim învățarea sau îmbunătățirea abilităților comunicative și gramaticale într-o limbă străină.

Dacă și pe lista rezoluțiilor tale pentru 2018 se găsește un curs de dezvoltare personală sau nu ai achiziționat încă un cadou pentru cei dragi, cursurile Eurocor sunt cea mai bună opțiune pentru a oferi ceva util și elegant în același timp.

3 pași simpli să înveți rapid engleză

 • 90
 • 3
 •  
 • 1
 •  

18 Comments on "3 pași simpli să înveți rapid engleză, lista rezoluţiilor pentru 2018"

 1. Spor la invatat.

 2. Poate daca atunci cand am folost eleva ar fi existat asemenea cursuri as fi reusit sa invat si eu limba engleza.

 3. Aceste cursuri sunt geniale. Nu poti sa pui fragmente din ele?

 4. Un curs de genul pentru limba germana sau olandeza m-ar tenta si pe mine!

 5. Cristina Barbieru | ianuarie 9, 2018 at 4:32 pm | Răspunde

  Cred ca engleza e o limba extrem de importanta si trebuie sa o stim foate bine. Cam peste tot se cere ca limba engleza sa fie o a doua limba cunoscuta.

 6. Limba engleza o vorbesc de cand eram mica si nu regret meditatiile si anii de studiu, deoarece ma ajuta enorm.

 7. Cred ca astfel de cursuri iti ofera o liberatte de invatare pe care nu o poti avea la cursurile din salile de clasa, poti invata oricand ai chef 😉

 8. Da,da, asta mi-am propus pentru 2018 sa invat. Sa invat limbi straine si mai mult despre blogging si social media.

 9. Albu Steluta Georgiana | ianuarie 9, 2018 at 11:48 pm | Răspunde

  Un astfel de curs as lua si eu pentru fetita mea Jasmine.

 10. Limba engleza este destul de important de stiut, majoritatea companiilor cer sa o stii..deci un astfel de curs este mai mult decat folositor.

 11. Limba engleza e si pe lista mea de dorinte in 2018 dar acum astept sa termin cursul de machiaj de la Eurocor ca sa trec la altceva.

 12. Tocmai spusesem la altcineva ca m-ar tenta acest curs de limba engleza de la Eurocor fiindca e un mare handicap sa nu stii engleza in ziua de azi. Am vazut ca au dintre cele mai diverse cursuri din toata domeniile.

 13. Foarte utile aceste cursuri, atat pentru copii cat si pentru noi.

 14. Cei de la EuroCor au foarte multe cursuri ce merita urmate, pe mine chiar ma tenteaza cateva, dar nu de limbi straine.

 15. Ca sa fiu in ton: practice, practice, practice :))

 16. Foarte practice cursurile astea. Si par si simple de parcurs.

 17. Spor! Mie mi.ar placea maxim sa fac un curs de fotografie

 18. Am inceput si eu un curs online. Eu am vrut sa invat italiana incepatori. Sunt curioasa cum va fi totul pana la final si cum ma voi descurca pe viitor

Leave a comment

Your email address will not be published.


*