2 produse Lambre pentru un machiaj impecabil: bază de machiaj și pudră matifiantă

Lambre
Share the joy

2 produse Lambre pentru un machiaj impecabil: bază de machiaj și pudră matifiantă

Hello ladies, astăzi va vorbesc despre două produse fabuloase, care va vor ajută să aveți un machiaj impecabil în orice ocazie.

Acum când vara s-a topit de parcă nici nu ar fi fost, tenul are nevoie de o îngrijire mai atentă și produse mai delicate care să ofere o imagine perfectă chiar si cand temperaturile vor scădea afectând straturile superioare ale epidermei.

Între toate, baza de machiaj și pudra sunt foarte importante pentru că acestea asigură durabilitatea și fixează machiajul pentru că întreaga zi să arăți fabulos.

Pudra presată compactă matifiantă Lambre

Pudra este unul dintre cele mai importante produse din trusa makeup artiștilor. Cu aceasta consolidează machiajul realizat și îi prelungesc rezistența. În plus, în funcție de textura și pigmenții pe care această ii conține, pudra oferă un finisaj perfect mat și o imagine de piele catifelată, fără niciun cusur.

Folosită din cele mai vechi timpuri, pudra este indispensabilă în trusa de machiaj. Oferind pielii o imagine dulce și o textură uniformizată, fără imperfecțiuni.

Pudra matifiantă de la Lambre este fantastică, fixează machiajul într-un mod impecabil și matifiază perfect.

Cu o textură fină și foarte confortabilă la purtat, se potrivește perfect cu toate tipurile de piele și garantează o acoperire impecabilă pentru un ten mai radiant decât oricând. Pulberea compactă este ideală pentru revitalizarea instant a machiajului și pentru a elimina luciul datorat excesului de sebum, sublimând particularitățile faciale pentru o imagine perfectă, fără defecte.

Printre produsele mele de machiaj, pudra Lambre și-a câștigat binemeritatul loc chiar de la prima utilizare. Într-o versiune compactă sigilează și finisează impecabil machiajului iar imaginea finală este pur și simplu perfectă.

Pudra matifiantă, utilizări

 • Fixarea și sigilarea produselor de makeup. Acesta este elementul cheie pentru durata machiajului. Prin urmare, pudra ar trebui să fie întotdeauna aplicată după restul produselor.
 • Matifiere perfectă, deoarece elimină strălucirea nedorită, produsă de grăsimea naturală a pielii sau de produsele aplicate anterior, poate fi aplicată la nevoie pentru o retușare rapidă.
 • Corectați tonul pielii cu pudra presată compactă matifiantă deoarece se găsește în 5 variante de nuanță. Pentru ca efectul să nu fie artificial, recomandarea makeup artiștilor este să alegem o nuanță mai întunecată decât pielea. De asemenea, rețineți că dacă produsul este foarte deschis, acesta va da o imagine foarte palidă.

Aplicată bine, pudra se adaptează la orice tip de piele, iar pudra Lambre arată excelent și pe pielea matură deoarece se întinde perfect și nu evidențiază ridurile. Textura extrem de fină, ultra-ușoară, dezvoltată cu pigmenți cu aspect natural, oferă acest finisaj, mai subtil și mai discret ca niciodată.

Eu am nuanța nr 3 – Natural Beige și chiar mi s-a potrivit perfect.

Ambalajele Lambre sunt foarte elegante, luxuriante as spune, iar burețelul aplicator asigură o distribuire uniforma.

Pudra matifiantă Lambre

Bază de machiaj matifiantă și hidratantă SUPREME PRIMER MAKE-UP BASE MAT&SMOOTH 30ML

Acest produs m-a uimit cu adevărat. Este primul de acest gen pe care îl încerc și mi s-a părut fantastic.

Complet transparent, foarte delicat la atingere, este ca un gel dens. Nu curge, nu se usucă și nu creează efect de mască.

Baza de machiaj Lambre are o formulă unică și consistentă este foarte eficientă datorită microparticulelor care absorb transpirația și sebumul, oferind un efect perfect mat și piele netedă. Se întinde ușor cu pensula sau un burete de silicon, devenind o bază perfectă pentru machiaj.

Bază de machiaj matifiantă și hidratantă

Datorită faptului că este transparentă, această bază de makeup poate fi folosită pe orice nuanță de piele.

Se ia cu pensula o cantitate mică de produs și se întinde cu mișcări ușoare pe toată față. Sincer, cred că cel mai bine se aplică cu ajutorul degetelor.

Își îndeplinește perfect sarcina de a păstra intact machiajul, oferind un aspect profi rezultatului final.

Caracterisici:

 • uniformizează instant și nivelează ridurile minore și porii măriți
 • facilitează aplicarea perfectă a fondului de ten și reduce consumul acestuia
 • matifiază și menține efectul de mat
 • asigura rezistență machiajului
 • oferă finețe tenului
 • nu încarcă tenul
 • este recomandat tuturor tipurilor de ten.

Astăzi vi le-am prezentat pe larg, dar voi reveni curând cu un machiaj realizat complet doar cu produse Lambre.

Voi le-ati încercat? Ce părere aveți despre produsele Lambre? Știți ca sunt fabricate integral în Franța?

Produse makeup Lambre

1 Comment on "2 produse Lambre pentru un machiaj impecabil: bază de machiaj și pudră matifiantă"

 1. Multumim pentru recomandare.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*