NIVEA Hairmilk și Spumă de duș NIVEA Creme Care, două produse pentru răsfățul tău

NIVEA
Share the joy

NIVEA Hairmilk si Spumă de duș NIVEA Creme Care, două produse pentru răsfățul tău

Hello ladies,
astăzi vă prezint două minunate produse NIVEA… din nou.

După cum știți, pe blogul meu sunt foarte multe articole despre produsele cosmetice și de îngrijire personala pe care probabil le știe toată lumea. NIVEA este un brand cu o istorie îndelungată, iar produsele lor sunt iubite de toată lumea.

Eu personal ador cremele NIVEA… TOATE. Eu sunt îndrăgostită de ele și ele de pielea mea. Acum ceva vreme am început o serie de articole #likeyourself, pe care vreau să o continui și să vă spun în câte moduri poți folosi arhicunoscuta cutiuță albastră cu cea mai albă, catifelată și fină, crema NIVEA.

Produsele despre care vă povestesc astăzi le am din vară și am început să le folosesc imediat ce m-am întors din concediu.

După aproape 3 săptămâni pe litoral, pielea și părul meu începuseră să se resimtă serios, însă produsele NIVEA au fost cele care mi-au venit în ajutor.

Șampon NIVEA Hairmilk

Șamponul NIVEA Hairmilk pentru fir normal mi s-a potrivit perfect. Formula inovatoare bazată pe proteine naturale din lapte, ce pătrunde în profunzime în firul de păr regenerează podoaba capilară fără să încarce, ținând cont de structura firului.

În plus, NIVEA Hairmilk conţine Eucerit®, menit să creeze un strat protector la suprafața firului de păr, pentru a diminua influența factorilor externi asupra structurii acestuia.

Sampon nivea hairmilk pareri

Șamponul NIVEA Hairmilk, propietăți:

  • Formulă special creată pentru firul de păr normal
  • Pentru un păr suplu și frumos
  • Regenerează din interior
  • Nu încarcă părul
  • Îngrijește și fortifică firul de păr
  • Oferă volum și strălucire
  • Se clătește ușor

Eu am un păr normal, cu ușoare tendințe de îngrășare în funcție de aparatele și produsele styling pe care le folosesc. V-am mai spus despre mine și părul meu pretențios, însă acest șampon pare să fi fost făcut special pentru firele care începeau să se usuce și să se despice de la soarele arzător și apa sărată sau cea cu mult clor de la piscină.

În primul rând, face părul moale și neted, ca și cum fiecare fir ar deveni mai gros. Nu știu dacă acest lucru se datorează proteinelor din lapte, dar cu siguranță îmi place efectul deoarece mă ajută la coafat si aranjat parul.

Aroma sa este fină și delicată. Îmi place mult că parfumul se impregnează și rezista pe părul meu foarte mult timp. Din nou, toate promisiunile NIVEA sunt îndeplinite. Părul rămâne suplu şi plin de viață.

Spumă de duș NIVEA Creme Care

spumă de duș NIVEA Creme Care pareri

Cu toții avem nevoie de puțin timp dedicat doar pentru noi înșine, când putem sa ne răsfățăm și ne relaxăm, momentul nostru foarte special pe care il dedicam sufletului si corpului nostru… asa as descrie eu spuma de duș NIVEA Creme Care, un răsfăț total.

Noua spumă de duș NIVEA Creme Care, aduce un plus îngrijirii corporale sub duş, pentru că fiecare atingere de spumă delicată și parfumată, hrănește pielea uscată și o lasă curată și moale.

Efectul se vede chiar de la prima aplicare! Spuma de duș NIVEA Creme Care îmbină în același produs ingrediente ce hidratează, regenerează, hrănesc și catifelează pielea deteriorată, protejând-o și parfumând-o. Aroma produselor rămâne clasică, caldă și dulce… a NIVEA.

Spuma de duș NIVEA Creme Care te răsfățată din cap până-n picioare cu noua formulă cu extract de mătase și spumă delicată. Se aplica pe piele udă, se masează ușor apoi se clătește din abundenţă.

Formula blândă curăță eficient și în același timp îngrijește delicat, fiind potrivită pentru toate tipurile de piele pentru că are Ph neutru și compatibilitate testată dermatologic.

Modul de aplicare este inovator. După ce agiți tubul, spuma se așează cuminte în palma ta, potrivită special pentru răsfățul suprem. Pentru un duș este necesară doar o cantitate de mărimea unei piersici.

Ce părere ai de aceste produse NIVEA? Le-ai încercat?

1 Comment on "NIVEA Hairmilk și Spumă de duș NIVEA Creme Care, două produse pentru răsfățul tău"

  1. Ador produsele Nivea.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*