Un întrerupător dublu ce îmbină tehnologia de ultima oră cu un design rafinat

intrerupatoare electrice
Share the joy
 • 48
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Un întrerupător dublu ce îmbină tehnologia de ultima oră cu un design rafinat

Astăzi ne mutăm atenția asupra unuia dintre acele mici elemente ale unei case, care de obicei trece neobservat atunci când planificăm renovarea sau construcția locuinței, biroului sau a oricărui tip de spațiu. De obicei, ne concentrăm atât de mult pe materiale precum gresie, parchet, uși sau ferestre, că ultimul lucru de care ne amintim este banalul întrerupător dublu, care cel mai adesea sfârșește prin a fi alb sau negru, dintr-un plastic casant și design greu de definit, care se repetă la indigo în mai toate locuințele.

Dar importanța calității iluminatului în casele noastre este din ce în ce mai accentuată. Astfel combinația dintre întrerupătoare, corpuri de iluminat sau diverse alte componente ale aparatajului electric va duce la beneficii economice mai mari decât ne putem imagina.

Întrerupătoarele sunt o parte funcțională, integrată în tot acest design al interioarelor, folosite atât pentru a controla iluminatul, obloanele de la ferestre, ușile automatizate cât și multe alte lucruri la care nici nu te-ai fi gândit. Dincolo de funcțiile tradiționale ale acestora, cu ajutorul unui întrerupător dublu precum cel de la Vimar, puteți combină mai multe funcții pe același suport.

Bineînțeles că fiecare proiect, al fiecăruia dintre noi are nevoile sale specifice și diferite. Deși mulți nu iau în considerare importanța acestor întrerupătoare, trebuie să subliniez că obiectivul principal al fiecărui tip de întrerupătoare Vimar este de a oferi o imagine impecabilă oricărei încăperi, dar totodată datorită modului în care sunt proiectate, de a aduce mari economii la factură de electricitate precum și un confort deosebit în viața utilizatorului.

Despre Vimar și gamele lor superbe de aparataj modular v-am mai vorbit pe blog. De departe cele mai viabile de pe piață, cu o garanție de peste 10 ani, multe întrerupătoare Vimar sunt parte integrată a unor aparataje electrice pe care poate le-am utilizat deja, fie când am fost cazați la un hotel modernizat, fie la câte o clinică medicală, deoarece Gama Plana de exemplu are rame antibacteriene, fiind dintre cele mai utilizate în instituțiile medicale din întreagă lume.

Tipuri de întrerupătoare

Dintre cele mai uzuale tipuri de întrerupătoare modulare se pot distinge mai multe categorii:

 • întrerupător simplu,
 • întrerupător cap scară,
 • întrerupător cap cruce,
 • întrerupător dublu.

Fiecare din aceste tipuri de întrerupătoare pot  fi găsite pe www.emenatwork.ro alături de  alte module ale unui aparataj electric modern și complet.

intrerupatoare electrice

Intrerupatoare Vimar, performanță, calitate, fiabilitate

1. Eikon, 4 sub game fiecare dintre acestea cu particularitățile sale

Eikon cu întrerupătoare tactile – O gama sofisticată și performantă

Liniile Gamei Eikon Tactil sunt cu adevărat splendide, moderne, cu placă de sticlă în diverse nuanțe ce evidențiază fiecare întrerupător.

Dotat cu o tehnologie sofisticată, o singură atingere ușoară este suficientă pentru a activă comenzile și pentru a permite controlul direct al iluminării sau al diferitelor comenzi. Un senzor de proximitate detectează apropierea și activează iluminarea de fundal led integrată în sistem.

Eikon este o sumă de tehnologii inteligente și funcționalitate, în sprijinul confortului.

Există numeroase modalități de a activă un dispozitiv: de la tehnologia axială la cea basculantă, de la aprinderea prin atingere la aprinderea touch, fiecare caracterizându-se prin mecanică precisă și silențioasă. În plus, ergonomia tastelor acompaniază și simplifică gesturile comenzii, iar retroiluminarea permite o constantă și intuitivă lectură a funcțiilor asociate comenzilor.

aparataj modular de la Vimar

2. Neve, întrerupătoare Vimar cu design clasic

Raportate la cele mai ridicate standarde de siguranţă şi compatibilitate pentru instalare, chiar și in doze clasice, gama Neve de la Vimar are comenzi ergonomice şi o serie de plăci ornamentale modulare: cu Neve, sistemul electric este complet, coordonat în întregime şi echipat cu toate funcţiile necesare pentru a trăi şi a lucra într-un confort total.

Neve are un design clasic, simplu, cu rame în 4 nuanțe discrete ce oferă posibilitatea de a combina câte un întrerupător reglabil simplu, alături de un întrerupător cu posibilitate de iluminare și diverse alte module.

întrerupător dubluintrerupatoare vimar

3. Gama Plana

Intrerupatoarele Vimar din gama Plana se integrează discret și elegant în orice spațiu, indiferent dacă este vorba de locuința noastră, biroul directorial sau salonul unui spital.

Liniile fine ale întrerupătoarelor sunt minimalistice și se adaptează ușor la orice design interior. Cu butoane cu retroiluminare, duce la simplificarea unui gest atât de simplu că acționarea unui întrerupător pentru a aprinde sau stinge lumina, pentru că butoanele sunt vizibile chiar și în cel mai adânc întuneric.

Butoanele acestor întrerupătoare sunt de tip basculant sau tactil, facilitând acționarea acestora.

De subliniat că aparatajul modular Vimar poate fi personalizat după bunul plac astfel încât prize modulare și întrerupătoare să fie parte ale unui angrenaj electric sofisticat ce va permite controlarea și supravegherea întregii locuințe, dar și economisirea energiei electrice cu ajutorul unui simplu întrerupător reglabil ce poate doza intensitatea luminii.

intrerupatoare vimar gama Plana

4. Arke, gama Vimar modernă și eficientă

Cu două tipuri de plăcuțe ornamentale, culori vibrante și elegante, gama Arke îmbină tehnologia de ultima oră cu un design contemporan, rafinat.

Moderne și de calitate superioară, cu grijă pentru detalii, sunt prelucrate cu tratamente eco-friendly, tehnologie overmoulding cu randament estetic optim și vopsea antiuzură.

Butoanele întrerupătoarelor Arke sunt tip clic-clac, un sistem de îmbinări caracterizat de o mai mare robustețe structurală și de o excepțională rigiditate, care simplifică introducerea și extragerea frontală a dispozitivelor.

La un nivel decorativ, orice întrerupător Vimar va da o notă specială casei. Desigur că avem întotdeauna posibilitatea de a alege-le între tonuri simple, discrete și culori vibrante care vor pune în evidență restul decorațiunilor, aceste întrerupătoare fiind un element funcțional și decorativ în același timp.

Emenatwork.ro are o ofertă considerabilă de aparataj modular Vimar pentru toate gusturile și toate buzunarele. Cu aceste noi game de întrerupătoare, Vimar își consolidează poziția superioară pe piața aparatajelor electrice și își confirmă poziția de lider în domeniul echipamentelor rezidențiale.

Pe www.emenatwork.ro găsești o gamă largă de produse, în funcție de finisaje și de culoarea aparatelor și a ramelor. Tot ce trebuie sa faci este sa stabilești bugetul, materialele și culoarea pe care o dorești în decorarea pereților din casa ta.

In plus poți achiziționa materiale de construcții și finisaje cu preturi mici, în 6 rate fixe, fără dobândă, cu Card Avantaj.

 • 48
 •  
 •  
 •  
 •  

3 Comments on "Un întrerupător dublu ce îmbină tehnologia de ultima oră cu un design rafinat"

 1. Multumim de sfaturi

 2. Si noi avem intrerupatoare duble cam peste tot.

 3. Prefer mereu produse de calitate in locul celor ieftine si de proasta calitate.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*