Aparataj modular vs întrerupătoare clasice, caracteristici, avantaje și dezavantaje

aparataj modular
Share the joy

Aparataj modular vs întrerupătoare clasice, caracteristici, avantaje și dezavantaje

Zilele trecute v-am povestit despre gamele de aparataj modular de la VIMAR dându-vă câteva caracteristici generale ale acestora.

Vimar este un producător italian lider pe piața echipamentelor electrice, ce a captivat utilizatorii din toată lumea cu aparatajele sale modulare, o fuziune care îmbină culoarea și designul cu eleganța și funcționalitatea.

aparataj modular vimarIn România www.eMenatwork.ro este unic distribuitor al gamelor și componentelor de aparataj modular de la Vimar, oferind posibilitatea tuturor instalatorilor autorizați ANRE să câștige un venit suplimentar la vânzarea fiecărui aparataj modular Vimar.

In diverse modele și culori, pentru toate necesitățile, pe www.eMenatwork.ro găsești tot ce ai nevoie pentru un aparataj electric complet și modern.

Pentru a utiliza curentul electric în siguranță, comod, respectând mediul și economisind energie, într-o casă ai nevoie de prize și întrerupătoare modulare, rame suport și ornament, doze aparataj modular, prize shuko, prize tv, prize internet, prize telefon și variatoare. Toate acestea le poți comanda din față calculatorului confortabil și relaxat, la prețuri avantajoase, alegând exact acel întrerupător sau acele prize modulare ce se mulează pe dorințele și nevoile tale.

Colecțiile de aparataj modular de la Vimar inspirate de culori și texturi elegante, oferă o paletă cromatică ideală pentru orice spațiu datorită ramelor sale și multitudinii variate de opțiuni și combinații.

Alegerea ramelor permite atât amestecarea elementelor cât și integrarea acestora în designul interior al încăperii, precum și evidențierea lor, accentuând importanța detaliilor în această estetică avangardista.

aparataj modular

De ce aparataj modular Vimar?

 • Vimar îți face casa mai frumoasă și viața mai sigură
 • Achiziționezi ieftin raportat la calitatea produselor
 • Nu pune în pericol viața copiilor tăi, produsele au protecție pentru siguranța celor mici
 • Vei avea o lucrare de calitate, beneficiind de 10 ani de garanție
 • Ai 8 game cu design actual din care poți alege tot ce îți dorești

aparataj modular

Aparataj modular vs întrerupător clasic

Aparatajul clasic este format din prize simple sau duble și câte un întrerupător în fiecare cameră. Multe din acestea se montează în doză rotundă cu cleme ce se desprind ori de câte ori tragi puțin de priză. Aspectul acestui tip de aparataj electric îl cunoaștem cu toții. Alb sau negru și uneori decorat cu o margine aurie. Nimic special, nimic spectaculos.

Dar într-o doză rotundă se pot monta și întrerupătoare modulare cu unul sau două module. Aspectul acestora este desăvârșit, elegant și poate fi asortat la decorul încăperii dacă alegeți aparataj modular Vimar. Se pot folosi de la rame și capace din Tehnopolimer în orice culoare, până la rame metalice, din lemn sau din sticlă cu ecran tactil.

aparataj modular

Dacă dorim întrerupătoare și prize modulare cu mai mult de 3 module, trebuie să știți că acestea au nevoie de doze dreptunghiulare de diferite mărimi, în funcție de numărul de module pe care îl avem de montat.

Vimar îți pune la dispoziție rame de diferite dimensiuni care pot include până la 21 module.

Modulele respective pot fi atât întrerupătoare cât și prize de diferite tipuri: de curent, de telefon, internet, cablu TV, USB etc. Întrerupătoarele pot fi și ele de mai multe tipuri. Care este avantajul major al unui aparataj modular? Ei bine prizele și întrerupătoarele pot fi combinate între ele după pofta inimii.

Cu ajutorul unui aparataj electric modular de la Vimar poți combina într-un mod plăcut și elegant atât instalația electrică cât și telefonul, internetul sau antena TV, fără a fi nevoie de cabluri înșirate prin cameră, doar legăturile din spatele modulelor trebuie să fie făcute corect.

Preturile sunt puțin mai ridicate însă garanția de 10 ani, materialele de calitate și aspectul, fac ca acest mic impediment să fie trecut cu vederea în față avantajelor majore.

Dazavantaje aparataj electric clasic

In afara de pretul pe care multi il pot considera un avantaj, aparatajul electric clasic nu are foarte multe avantaje.

 • Materialul plastic din care sunt făcute ramele și capacele se îngălbenește în timp.
 • Nu exista posibilitatea sa personalizezi aparatajul, nici sa alegi un model care sa se potrivească designului casei tale
 • nu au protecție care sa asigure siguranța celor mici
 • componentele interioare nu sunt potrivite pentru utilizarea în mediu umed, cum ar fi băile de exemplu
 • nu permite montarea mai multor module
 • design invechit

Avantaje aparataj electric Vimar

 • Control ce permite monitorizarea întregii locuințe
 • Confort, datorită personalizării se pot setat intensități diferite ale luminii, temperaturi diferite etc.
 • Monitorizarea consumului de energie
 • Interfață pentru smart control de pe gadget-urile moderne
 • Siguranța căminului
 • Posibilitatea de a avea muzica preferata în fiecare cameră
 • Gama Plana este folosită la nivel mondial în clinici și spitale datorita propietăţilor antibacteriene ale materialelor folosite.
 • Design modern, materiale de calitate, posibilitatea de a personaliza ramele cu logo.

aparataj modularDacă te gândești să renovezi sau ești în plină construcție a casei visurilor tale, pune preț pe calitatea aparatajului electric. O instalație electrică trebuie făcută sa deservească utilizatorul pe o perioadă lungă de timp, asigurându-i confortul și siguranța.

Aparatajul ieftin este predispus la scurt circuite, se deteriorează rapid și schimbat o data pe an ajunge sa coste mai mult decât un aparataj modular de calitate.

Investește în siguranța și confortul casei tale, investește în aparataj modular de la Vimar!!!

 

*Sursa foto @Vimar.com

4 Comments on "Aparataj modular vs întrerupătoare clasice, caracteristici, avantaje și dezavantaje"

 1. Sunt foarte frumoase aceste intrerupatoare si prize. Ar fi utile in fiecare casa.

 2. Interesant articolul dar si firma 🙂

 3. Sunt foarte faine, multumim de recomandare.

 4. Cand am schimbat instalatia electrica in apartament am mers pe mana unui specialist si nu stiu ce fel de intrerupatoare am, cred ca simple.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*